Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Miruna la multi ani si tot ce va doriti!!!

Fetelor eu am inceput cumparaturile mai ales ca am prins asemenea reduceri in UK. Nu sunt superstitioasa si am incredere in Dumnezeu. Stiu ca el a facut o minune pentru noi cand am ramas insarcinata si ca ne va ocorti in continuare. Plus ca mi se pare mai usor sa iau asa incetuc cate ceva decat tot deodata. Din pacate la noi faza cu pus deoparte nu prea functioneaza

18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Fetelor, v-ati gandit ce biberoane o sa cumparati?

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

RECOMAND AVENT

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Balanta, de ce sa luam biberoane? Nu se recomanda sa tii nici lapte praf in casa.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

O sa va raportez ce am vazut interesant! Va pup, am plecat!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna ziua, fetelor!!!!
Si eu sunt pe aici, ,mai intru din cand in cand pt ca sunt la serviciu.

Si eu deabia astept sa ii fac camera bebelinei noastre. Tot asa cum zicea una din fete, am o camera in care tot am depozitat lucruri si acum vreau sa o golesc si sa o pregatesc. Am un tapet cu flori asa de frumos care mi-a ramas de cand mi-am facut cabinetul. Pe acela am sa il foloses pe un perete si pe celalti ceva de culoarea untului. Combinatia este super odihnitoare.
Si la fel culoarea untului as vrea si mobila sa o am.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello Ioana si Pissi

Ioana ma bucur ca sunteti bine si ia mai intra si tu un picutz mai despe la noi.
Pissi eu iubesc tapetul mai ales ca acum se poarta din nou. Incerc sa vizualizez camera bebelusului tau. dar mai bine ia pune tu niste poze sa nu ma mai chinui ok?

18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

la multi ani!MIRUNA

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miruna! Sa fii fericita, sanatoasa si toate dorintele sa ti se implineasca!

Biberoane, pompa si sterilizator am avut , m-au ajutat enorm cand am avut furia laptelui, am muls si am stocat, iar lapte praf pana a facut Sof 1 an si doua luni NU. Si pe ala l-am avut degeaba, ma rog.

Balanta, dupa capul meu, ceaiul la bebei mi se pare o...inutilitate. Banu, nu e inutil, ii face rau chiar! Ii umple burta inutil, efecte mai bune ai cu picaturi gen Infacol, SabSimplex, Espumisan, tot felul. Umplandu-i burta, ii creaza o falsa senzatie de satietate, risti sa nu pape de la san ca e plin de ceai, care are aport caloric O. Deci nu mai ia in greutate, ca de dormit doarme, doar are buirta plina. Tu esti multumita, doarme, nu il doare burta, dar cand constati ca in greutate nu a luat, incepi si ii dai lapte praf, ca doar al tau nu e bun, pentru ca, iata, nu a luat in greutate ca la carte! In plus, din bibe orice lichid curge muuult mai lesne decat ii curge lui din san. Il va prefera, cu cat il dai mai devreme, ca nu va trebui sa munceasca atat de mult ca la tzitzi.

Concluzia si sfatul meu din suflet: lasati-le in dulapul de unde vreti voi biberoanele, laptele praf si ceaiul, tineti-i la san si in brate, nu vor avea nici colici, vor creste frumos, armonios si sanatos .

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Pentru Jurnsl de Sarcina....incercati DIVERTA!!! Este atat de practic si de frumos!!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Abia am terminat si eu de citit din urma si daca tot am ajuns la zi, am vazut ca doua mesaje de-ale mele, date in timp ce citeam din urma, au nimerit pe pagina 26 din capitolul precedent, dupa ce Doura facuse capitol nou. Ca sa nu se piara informatia, redau cele scrise:

Beatrice75: Am fost, dar am ajuns mai tarziu si nu te-am sesizat. Eu am ajuns la 17.30, am intrat si m-am asezat in partea stanga a salii, spre centru, primul scaun dinspre culoar, pe la jumatatea randurilor. O tipa blonda, micutza, cu o rochita cu flori verde cu galben. Nu stiu daca m-ai sesizat (poate da, ca tu erai deja in sala), ca altfel e greu sa vezi pe cineva printre atatea persoane. Da, ti-am spus si eu ca moasa e super! Nu stiu cum sunt restul, dar si eu am numai cuvinte de lauda la adresa spitalului. Tot ce am vazut mi-a placut, nu am nimic de reprosat. Si, sa nu uitam, cursul il fac moasele benevol! Iar ea era in concediu de doua zile, a venit special pt curs, iar apoi pleca din tara! Nu multe persoane fac astfel de sacrificii. Atestatul acela pe care ai vazut ca il primeau unele persoane costa 10 RON si atat. Restul, e doar placerea lor, de altfel o buna reclama facuta spitalului. Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim in prealabil, sa ne cunoastem, dar am avut o zi foarte plina ieri si de aceea am si ajuns mai tarziu. La toate celelalte cursuri am fost punctuala si mi-a facut placere sa particip! Ba chiar la prima sedinta ne-am ales si cu cinste facuta de o firma de recoltari celule stem si cu niste mostre pt bebe :) Asa ca, in septembrie, nu ezitati sa mergeti! Merita din toate punctele de vedere! Sper sa nimeriti o moasa ok, incat sa nu ma injurati, ca nu le stiu deloc pe celelalte! Stiu doar ca sunt 7 moase care tin cursul... Nici burtica mea nu e prea mare in comparatie cu a celorlalte, dar cele mai multe erau in stadiu mai avansat... Asa m-am simtit eu data trecuta cand am confundat doua fete cu burti mari cu Vasari si Alexa1985 si ma gandeam ca eu sunt "subtirica" rau. Daca te uitai pe foaia de prezenta vedeai la foarte multe treizecisiceva de sapt... Asa ca avem noi timp sa ne facem mari! .

Ana O: Asa am patit si eu, am citit si am ramas impresionata, am cercetat si acum o iau serios in calcul, mai ales ca am luat legatura cu medicul mentionat de fete si mi-a placut foarte mult atitudinea dansului. I-am scris un e-mail, mi-a raspuns a doua zi, apoi am revenit cu inca o intrebare si mi-a raspuns in cateva minute! E de acord sa ma monitorizeze medicul meu din Bucuresti, incat sa nu fie nevoie de multe deplasari. I-am trimis analizele si ecografiile mele si mi-a spus ca pot veni in septembrie (in conditiile in care am DPN 31 octombrie). Stiu ca in luna a noua monitorizarea medicului va fi in fiecare saptamana si ca medicul iti poate spune cum e bebe, a coborat sau nu etc., incat daca imi spune ca se apropie momentul, sa pot sa plec inspre Constanta. Nu mi-as dori sa se declanseze nasterea si abia apoi sa plec la drum, pentru ca drumul ar fi infernal, cred. Desi stiu persoane care au venit din Buzau sau Pitesti in Bucuresti dupa ce nasterea se declansase si totul a fost ok. Incerc sa evit... suma ceruta de ei e super ok, comparativ cu preturile din Bucuresti. Adica 1.000 de EUR (platibili dupa spitalizare in RON sau EUR) in care mie mi-au spus ca sunt incluse: cazare mama + insotitor in camera cu doua paturi, de la nastere pana peste trei zile (in toate cazurile), + cat e nevoie pentru recuperarea mamei si a bebelusului, daca sunt probleme de sanatate, 3 mese / zi pe toata perioada spitalizarii pentru mama (iar pt insotitor e 50 RON / zi toate cele 3 mese), toata medicatia de care au nevoie mama si fatul pe perioada spitalizarii, recoltarea de celule stem, pampersi, scutece, hainutze si pt mama si pt fat (daca nu dorim sa venim cu ele de acasa, insa daca dorim, nu sunt impotriva). Si pentru mine reprezinta o alternativa de luat in calcul. Si, daca Doamne fereste, apare vreo urgenta, am medicul din Bucuresti si situatia e sub control!

25+

Mergi la inceput