Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

ratusca,, dar prin antibiotic vrei sa spui ampicilina, da? Ca e singurul safe pe care-l poti lua linistita in tp sarcinii. Eu la 10 saptamani asta am luat, eram cu amigdalele varza si nu numai, imi erau afectate si laringe si faringe, oricum, dupa 3 zile de ampi, am scapat. Sper sa te simti mai bine cu tratamentul pe care-l urmezi. Ah, vreau si eu perna, dar nu stiu de unde sa mi-o iau pe cea potrivita, poate gasesc la Kika.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Si eu vreau, daca ajungi (ca tot era vorba de cumparaturi de mobilier) sa ne dai detalii, ca am vazut ca multe dintre noi suntem interesate .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Partial eram si eu pe aici, asta pentru ca sunt la birou deocamdata (nu pentru mult timp) si am avut de lucru.
Maine plecam si noi in sfarsit la odihna, undeva la tara, dar doar pentru 2 zile (e bine si 2 zile)

Legat de cumparatul hainutelor si a lucrurilor pentru bebe: si eu sunt superstitioasa si mai astept pana prin luna 7-8. Oricum, despre aranjarea camerei copilului nu se pune problema pentru ca noi avem apartam cu 2 camere, (luat cu Prima Casa 1) si astfel patutul va sta la noi in camera si prea multe modificari nu facem (am terminat de renovat in martie).

va urez un weekend frumos si cu tot ce va doriti!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lore, un weekend frumos&linistit iti dorim si noi, dar speram ca mai ramai pe forum pana maine!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana eu iau augumentin..la ampicilina sunt "imuna"..am vb cu ambii medici ginecologi si cu medicul de familie si au zis sa iau augumentin. tocmai am facut gargara cu sare...ufff ce gust nasol..dar,apoi, cand m-am uitat imi disparuse un punct alb de pe amigdala...
eu ies diseara cu sotul la cumparaturi..am zis ca ies eu singura, dar nu am putut,abia am ajuns la noi la firma..am zis ca mor de cald..cand m-a vazut sotul a zis ca sunt bebuna daca am iesit la cumparaturi pe caldura asta...asa ca vom merge amandoi diseara....eu nu am voie sa conduc si mereu ma uit in parcare la masinuta mea,cum este ea batuta de soare

fetelor am pus casa cu fundul in sus..de fapt sotul..a dus covorasele la spalatorie...si de diseara intra in priza..eu am ca sarcina sa aranjez prin sifoniere atat cat pot

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miruna, LA MULTI ANI!, sa fii santoasa, sa dea DD sa fie sarcina ok in continuare si la termen!

danaint, m-ai pus pe ganduri cu carutul Inglesina. Retii cumva ce model ai vazut? Partea nasoala e ca eu in Timisoara nu am cum sa vad carucioare Inglesina; m-am bazat pe ce am citit/auzit despre el si vroiam sa il comand online.

Fetelor, v-ati gandit ce biberoane o sa cumparati?
Despre perna de gravide, eu am de pe la sapt a-12-a. Desi n-a fost tocmai ieftina (in jur de 300-400 lei parca, din bumbac bio, cu bilute, etc, de la Premaman), a fost o investitie f f buna, caci noaptea ma ajuta mult sa dorm, mai ales de cand a inceput sa creasca burtica; mi-a creat si un soi de dependenta de ea (asta nu e tocmai bine, dar nu ma deranjeaza).

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

oare de ce nu pot intra pe kiabi.ro?? imi apare prima pagina si atat..vroiam sa vad si eu hainute pt gravi

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nici eu nu am cumparat nimic pt bebe. mi-am facut lista, si fiecare puct are un "caiet de sarcini" studiez tot ce spuneti voi si apoi in septembrie o sa facem cumparaturile, cand o sa fiu cam in luna a 7. deocamdat strangem bani (am facut cutiuta lu' bebe). dupa ce cumpar pe cele costisitoare o sa ma aventurez si pe la haine

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Balanta, de ce sa luam biberoane? Nu se recomanda sa tii nici lapte praf in casa.

Uitati ce www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252-patuturi-copii---ieftine-si-bune/632-mini-pat-bebelusi-extensie-pentru-patul-parintilor.html" target="_blank">patut grozav am gasit !

Eu am fugit, am terminat jobul, iar maine dim am eco morfologica. ;)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vasari, am mai auzit pe cineva ca nu vrea sa cumpere biberoane, bazandu-se pe faptul ca va alapta. Eu insa, o sa cumpar, fiindca ma gandesc ca chiar daca o sa am norocul sa il pot alapta, trebuie macar pt ceaiul anticolici. Plus ca, ma gandesc ca daca o sa am lapte si bebe cumva, din diferite motive, uneori nu va putea suge, va trebui sa ma mulg si sa ii dau din biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna ziua , Ursoaicelor ...
Noi nu am mai intrat cam de multisor pe forum ...asta in caz ca ne-ati simtit lipsa...
Suntem bine sanatoase, crestem in fiecare zi... vreau sa va cert pe toate ca nu puneti poze cu burtica pe picassa..
In rest , acum ca am facut act de prezenta , ne "vedem" peste alte 5 saptamani :-))

Fericita 25+

Mergi la inceput