Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Da, Miruna, pozele arata doar mobilier din pal, eu vreau acest os care e foarte solid si arata incredibil de bine. Trebuie mers acolo, site-ul nu e relevant. Multumesc mult! Sa stii ca si la Mobexpert sunt cam aceleasi preturi, a fost primul magazin vizionat, acolo am vazut prima hota de 7000 ron!! Am intrebat daca si gateste, in banii aia...

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, cu ce banca de celule stem au contract cei de la Filantropia?
Eu sunt foarte multumita ca la Filantropia nu se da voie la vizite decat 2 ore pe zi. Pt ca asa cum mai ma plangeam, eu nu vreau pe nimeni:esti depresiv, epuizat si o gramada de galagiosi cu 100 de idei. Daca s-ar putea sotzul sa stea in permanenta cu mine, in rest, nu vreau spectatori. Deja mi-am instruit sotul, vizite scurte, cat mai scurte. Eu nici inainte nu suportam sa ma viziteze lumea la spital. Nu-mi place. Cum imi povestea o tipa: eu cand am vazut o gramada de oameni care mai de care sa-mi ia copilul in brate, am inceput sa tzip:lasati-ma in pace si iesiti imediat din casa mea, asta e, apare si depresia si decat sa ajung la stfel de lucruri pe care multi poate nu le-ar intelege, mai bine lipsa.

Cica copiii pana la 2 ani nu au voie pe litoral, asa ca noi la anul daca plecam(pt ca nu vreau sa-l las acasa cu mama, cred ca voi fi extrem de posesiva, chiar daca ne chinuim cu el)vom merge la un ultra all inclusive in Bulgaria(apropae de casa)si vom face plaja cu randul doar in complexul respectiv.

La mine cred ca va fi problema cu laptele, mi-e asa de frica, ca am canalelel infundate. Citeam in carti de sarcina cum sa incepem de pe acum sa facem masaj sanilor, dar as vrea sa-l intreb pe dr mai intai daca e ok in cazul meu.

Eu consider barbar sa ti se smulga copilul din brate la 4 luni, ca pe vremea lui Ceasca. Nu-I nimic mai frumos decat sa fii mama. Daca inainte admiram cate o femeie de cat de bine conduce, ce afacere are, acum simt ca nimeni nu se mai ridica la rangul meu….acela de mama. Sa ma jute Dumnezeu sa-mi duc sarcina cu bine la capat!

Balanta, depinde si de spital. Ziceai ca ai auzit ca la nasterea prin cezariana, exista riscul sa nu iti dea copilul la alaptat cateva zile si, intre timp, el se poate obisnui cu lapte praf si astfel sa refuze apoi sanul.
Pt ca la Filnatropia, de ex, la curs a spus moasa ca la 10 ore de la operatie te obliga sa te ridici din pat sa mergi sa-ti alaptezi copilul.

Doura, mi-a placut mult expresia” femeia e "built 4 birth"

Ana, eu cred ca voi comanda jurnalul online, ca l-am gasit.
Asa mi s-a spus si mie ca si eu sunt o dependenta de jumatatea mea.
"cand o sa vina copilul pe lume, n-o sa mai ai nevoie de niciun iubi langa tine, pentru ca puiul tau va fi centrul universului tau din acel moment".

Referitor la alaptat, pe mine m-a alaptat putin, cred ca 2 luni, nu avea lapte, nu stiu si la fel pana la aceasta varsta nu am avut nicio carie.

23+

Mergi la inceput

beatrice, ! Pe ce site ai gasit jurnalul? Pe Diverta? Ca vreau si eu sa mi-l comand...

Ana

Mergi la inceput

Restul fetelor nu s-au trezit?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

na BAU....mi-am hranit omul si acum pot sa ma rasfat putin

nush ce sa fac astazi de mancare....am de ieri sarmale dar felul 1......habar nu am!!!

stiu ca trebuia sa rasp cuiva si nu mai stiu cui si ce:)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

'Neata, fetelor!
Sunteti atat de dragutze toate. E f frumos sa va citesc.
MSymo, mirunam, ratusa83, ana_o - sunteti super tari cu strategiile pe care le aveti cu barbatii.

In alta ordine de idei - cand ar trebui sa simt si eu bebelusa? Probabil mai tarziu, nu? Maine fac 18 saptamani. Dr. mi-a spus ca am placenta anterioara, e posibil sa o simt mai tarziu, nu?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor, al meu Iubi a venit la 1.30, pe cand eu ma chinuiam sa adorm, si am vorbit fff mult: noapte buna!
Alexa, vezi ca ala de risc maternal se da in anumite conditii si trebuie vizat de medicina muncii. Iar cererea pt cei 15% o depui impreuna cu primul prenatal.
Vai, imi pulseaza capul si imi tremura mainile de la Gynipral, abia scriu.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Fix cand am rezolvat si eu problema cu netul, Allexxia si Simona Maris lipsesc. Pe unde sunteti, burticilor?
Banuiesc ca Simona isi face bagajele si pregateste plecarea, ce sansa frumoasa pentru ea si bebe...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

aaaaa....ALEXA....am bagat un cod pt soferita din tine

JOANN.....cei din jurul meu ma cicalesc ca am burta mare.....pt mine e mare deoarece e cea mai mare burta pe care am avuto vreo data

Reusesc sa ma dau cu crema de 2 ori pe zi deoarece am pus-o in cosuletul cu tratamentul pt fata si imi sare in ochii:)

20+

Mergi la inceput

Symo, am citit de 2 ori, credeam ca urmeaza sa ne spui ce inseamna "f mult" si cand am dat de noaptea buna, nu intelegeam. Si am citit din nou! Dupa care m-am prins si iarta-ma ca am ras, dar ai prezentat situatia cu un simt al umorului extraordinar! Pare rau, sper ca esti bine. Oricum, cred ca barbatii nostri trec prin crize existentiale. Pe langa detasarea mea recenta, am aproape 2 luni de repaos si asta nu pentru ca nu avem voie, ci pentru ca nu mai vreau eu. Motivele nu mai conteaza, dar nu pot sa nu ma intreb cat mai dureaza declinul asta...

Ana

Mergi la inceput