Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

apropo.....de cand sunt gravida ma lupt cu 2 monstruleti.......mi se unge parul ff rapid si mi s-a ingrasat tenul

Folosesc acum ceva tratament de la Amway pt ten care se pare ca incepe sa dea roade dar inainte eram horror!!! Am avut la cosuri cat nu am avut in toata viata mea

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Beatrice, cel mai bun "desfundator" de canale e bebe! De unde stii ca ai canalele infundate?

Si mie mi-au adus-o pe Sof la san imediat dupa ce am iesit din sala de operatie. Am mai povestit. Municipalul este ok din punctul asta de vedere. Pe urma, stai cu bebe in camera, il poti alapta la cerere...in privinta vizitelor, mi se pare delicat sa vina o armata de oameni, toti odata, la o femeie ce a nascut cu o zi in urma, indiferent cum. Nu e nici safe pentru bebici, nici de prea mare ajutor pentru mama. La mine venea saracul Radu, statea maxim si ora si pleca inapoi la Ploiesti. Ce sa imi faca, cu ce sa ma ajute el? Sau mama? Sa o alapteze ei pe Sof? Sa o aline cand plange? Sa imi dea mie supa cu lingura? Eu ce pazesc?! Pentru suport moral mi-a fost suficienta ora aia, in rest...aveam telefoanele cu care vorbeam cu toata lumea cand ma simteam in stare. Si gata, nu s-a suparat nimeni. Nici acasa nu a venit nimeni in afara familiei, ne-am vazut cu toti in parcuri, la aer.

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana, mi-e drag rau de tine . Sa nu te superi pe mine, pliz pliz pliz, imi vine sa ii dau una in freza omului tau ! Sau sa il zgaltai bine bine, sa vada cat de minunata esti si cate trebuie sa schimbe, pooot ? Sunt doar o femeie gravida, si asta e una dintre poftele mele ....

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Ana.....si eu imi tin barbatul la respect in ceea ce priveste ...dar eu din cauza ca prezint ceva dureri dupa act si am spus ca sa ne abtinem pana pe 29 cand merg la doctor!
numa bine are timp sa se iubeasca de unul singur :)).....i-am zis sa nu apeleze la serviciile altei femei din cauza ca e criza si destui bani trebuie sa bage in casa.....i-am mai spus ca singura optiune ar fi daca gaseste pe una care sa il plateasca pt serviciile lui......a zis ca sunt nebuna:)))

tata imi spunea mai demult ca daca incurajez barbatul spre lucruri interzise, ii piere tot cheful si nu mai face

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Crisuletz, ce fain ca ai dispozitie pentru gatit, nu ne dai si noua? Legat de problema parului si a tenului, pot sa te linistesc eu, asa perioada de cosuri am avut, cum n-am avut in viata mea, eram cu decolteul varza, plus spate si ten... Parul trebuia spalat la 2 zile, dar am primit incurajari ca din luna a 6-a incep sa se regleze toate si ca voi avea reversul medaliei, dar in sens bun! Eh, crede-ma ca de cateva saptamani a inceput sa se "curete" singur tenul meu. Decolteul arata cel mai bine, nici pic de cos, asa si pe spate, e ca si cand nu le-am avut niciodata! Iar parul, crede-ma ca il spal o data la 5 zile, pentru ca arata incredibil si se pastreaza coafura de la o spalare la alta. Sper sa ai aceleasi vesti peste 4 saptamani! Un pic de rabdare!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Da, Miruna, pozele arata doar mobilier din pal, eu vreau acest os care e foarte solid si arata incredibil de bine. Trebuie mers acolo, site-ul nu e relevant. Multumesc mult! Sa stii ca si la Mobexpert sunt cam aceleasi preturi, a fost primul magazin vizionat, acolo am vazut prima hota de 7000 ron!! Am intrebat daca si gateste, in banii aia...

Ana

Eu am una "tablou" de 6000, nu gateste si imi ia o ora sa o sterg...o afacere.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

beatrice, ! Pe ce site ai gasit jurnalul? Pe Diverta? Ca vreau si eu sa mi-l comand...

Ana

Da, pe site-ul Diverta.

Eu acum beau Teddy, asa imi place!!Se spune ca ar fi singurul suc natural.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Olga,! Si lasa-ma sa rad un pic, ca tare frumos ai spus-o! Mai sunt cateva fete in odisee care-ti impartasesc pofta de gravi, si anume sa loveasca un domn iubi! Ce sa-i faci, am o vorba de la o bunica, mie tare mult imi place, ca saraca femeie era plina de intelepciune: "prostul meu, narodul meu, sa mi-L tina Dumnezeu". Asa si eu cu omul meu. Am zis s-o incerc si pe asta, daca nu reactioneaza la atata bine, poate-o reactiona la... detasare si greva.

Ana

Mergi la inceput

Ana, probabil aveam rabdarea necesara daca nu aveam cununia civila! dar inainte de cununie am fost la cosmeticiana mea si am inceput sa ma plang.Bineinteles ca ea a gasit o solutie rapida pt problemele mele:))....

am primit vestea buna de acasa.....astazi au inceput sa imi mansardeze casa si ma bucur enorm ca am adus-o si pe mama la Bucuresti ca ma ajuta enorm la curatenie

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

'Neata, fetelor!
Sunteti atat de dragutze toate. E f frumos sa va citesc.
MSymo, mirunam, ratusa83, ana_o - sunteti super tari cu strategiile pe care le aveti cu barbatii.

In alta ordine de idei - cand ar trebui sa simt si eu bebelusa? Probabil mai tarziu, nu? Maine fac 18 saptamani. Dr. mi-a spus ca am placenta anterioara, e posibil sa o simt mai tarziu, nu?

17+

17+

Mergi la inceput