Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

balanta_tm eu nu am auzit asa ceva pana acum..acum nu stiu poate in unele spitale e asa ..urat oricum...sper sa nu i se intampla niciuneia dintre voi..
miruna o sai ncerc sa-ti aduc eu un pui de rozmarin ..o crenguta cu radacina..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Si eu as vrea tare muuuult! Daca poti lua mai multe tulpini cu radacini cand vii in Romania, iti multumim mult. Si eu as vrea sa il prind si sa il am in casa. Te rog frumos, poate in bagajul tau gasesti loc si pentru asa ceva .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mi-am mai adus aminte ceva ... Azi noapte am visat ca venise Doura cu: rozmarin, doi pui de cactusi si doi lastari de tuja tarator foarte ciudati Va dati seama cum stau cu capul

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna fetelor

despre biberoane...in mod cert o sa cumpar...mai ales pt noapte...
deja am stabilit cu sotul...o masa le dau eu si o masa o sa le dea el cu biberon...acu depinde cat de des o sa manance...

dar astea sunt doar planuri...cum de obicei socoteala de acasa difera de cea din piata...o sa vedem la timpul potrivit cum o sa facem.

maine am morfologia fetala...am niste emotii maaaaaari cat casa...

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

asta cu alaptatul noaptea cu bibe este riscant,el o sa suga poate din ora in ora cand are puseu de crestere si at ce te faci?Plus ca se obisnuieste ca la biberon vine usor si incet incet refuza sanul ...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ana O: E inclus tot ce am spus, dar la celule stem e inclusa doar recoltarea, nu si kit-ul si depozitarea etc. Tu ai contractul tau cu o firma, iar medicul doar recolteaza sangele gratuit. Bine, mai peste tot am auzit ca e asa, nu stiu daca e o facilitatea reala sau o includ eu pe lista sa sune si mai bine oferta lor. Spre ex., la Filantropia la curs moasa ne spunea ca ele fac recoltarea de celule stem si nu a specificat nicio clipa ca ar costa ceva.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Haha, Miruna, hai ca esti tare rau! Tu cu visele tale, cel putin stai bine la acest capitol, ca nu visezi urat, eu am numai cosmaruri! Ce-o zice Doura de vis?
M-am uitat pe site, dar ei au din lemn, din cate vad... Eu nu vreau lemn, se poarta sticla/plasticul ala, habar nu am cum se numeste... os?! Materialul ala lucios, deja am pus ochii pe un set negru, blat mat, frumos rau si restul mobilei din materialul asta, lucios. E frumos rau. Hai ca vorbim dupa ce inspectez toata mobila. Stiu ca in showroom au mobila mult mai frumoasa ca pe site, la Kika au numai tampenii pe site si cand ajungi acolo...un vis!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Sa aveti o zi frumoasa !

Letzy, Balanta, puteti alapta fara probleme sub tratament cu Clexane. Si eu am facut Clexane de 0.4 pe perioada lauziei, mi s-a spus ca nu sunt niciun fel de probleme. Intrebati medicii, veti primi acelasi raspuns. Letzy, experienta cumnatei tale nu face decat sa imi confirme teoria. Minunata incurajarea ei, mi-a placut, ce sa zic...sa stii ca alaptarea tine mult si de vointa mamei, daca iti doresti, esti sanatoasa, esti informata, nu ar trebui sa fie probleme. O sa vorbim si de colici, ca si acolo e muuult mult mit!

Acum ma intorc la munca!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Ana O: E inclus tot ce am spus, dar la celule stem e inclusa doar recoltarea, nu si kit-ul si depozitarea etc. Tu ai contractul tau cu o firma, iar medicul doar recolteaza sangele gratuit. Bine, mai peste tot am auzit ca e asa, nu stiu daca e o facilitatea reala sau o includ eu pe lista sa sune si mai bine oferta lor. Spre ex., la Filantropia la curs moasa ne spunea ca ele fac recoltarea de celule stem si nu a specificat nicio clipa ca ar costa ceva.

25+

E ca si cum ar lua sange. Nu are de ce sa coste nimic. Facilitatea este trecuta ca sa sune tentant. In plus multe persoane au confundat prelevarea cu stocarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

eu tot incerc sa citesc din urma dar merge destul de greu

vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri de mijloc?eu am de cateva zile niste dureri groaznice

24+

Mergi la inceput

Ana cand am fost eu nu aveau deloc lemn. Pozele de pe site mi se par niste alegeri neinspirate rau. Unele sunt horror fata de ce aveau in magazin. Sper ca nu s-au schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Elfica, am discutat aseara si cu domnul iubi despre varianta asta si cred ca ii surade si lui, amandoi vrem ce e mai bine pentru copil si stiu ca nasterea in apa are mult mai multe avantaje ca orice alta nastere. Un mare plus e diminuarea durerii natural, datorita mediului acvatic. In fine, am gasit adresa lor si avem datele, o sa mai discutam si cred ca nu e exclus sa dam o fuga pana la mare, imbinam utilul cu placutul. Multumesc mult pentru raspuns!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput