Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Fetelor, eu de o ora bocesc si iar bocesc. Am sunat dr sa-l intreb daca la 3 sapt de la cerclaj pot sa merg 2 zile la mare: stat culcata pe bancheta si apoi pe sezlong dim si seara, fiindca avem vila aia inchiriata care sta aproape goala si raspunsul lui a fost ffff clar si precis: NU. Nu, fiindca asta implica si altele, schimbat locul, tentatii etc Si uite asa m-a busit plansul si nu ma mai pot opri. Alta prietena cu col de 2,3 merge la munca pana la pranz, merge pe jos, merge la mare in fiecare weeekend si eu zici ca am cautat pana am gasit cel mai panicos medic. Tratament si la pat, sau pe langa pat! Desigur ca omul imi vrea binele si mi-a si precizat ca este o sarcina pretioasa obtinuta greu si sustinuta cu tratament, bla-bla.....dar mi-e greu si mie. Iubi este plecat toata ziua, ne vedem o ora seara, stau ca un cuc in casa! Iar acum chiar tr sa plece la mare sambata, ca avea si el treaba....si-am sa ma simt ca dracu' din nou. Symo 25+ Diana Nicole |
Symo, te inteleg perfect. Eu nu stau la pat, dar nu mai merg la serviciu, pe aceste calduri nu ies, pt ca ma sufoc de la tiroida, ma ia lesinul.Merg pana la coltz si ma asez deja pe banca, bag zahar, apa, asa ca n-are rost. Azi vor fi 35 grade. Iar eu eram foarte activa, nu am job de stat pe scaun, eu eram in permanenta miscare de la 8 la 20. Ti-am zis ca uneori imi vine sa dau un pumn in fatza celor care imi vin cu asa-zisele sfaturi de genul, de as fi in locul tau:as citi, as asculta muzica, m-as uita la tv. Dar noi nu vorbim aici de 3 ore pe zi, vorbim de 12 ore, luni si luni intregi. Te inteleg perfect, cu atat mai mult tu care stai si la pat. Eu cand am stat la pat(2 sapt), am zis ca cele care stau asa toata sarcina, eu le-as numi mame eroine.
Sotzul cand vine seara acasa, obosit, stresat, saracul isi gaseste puterea sa iasa si cu mine putinel ca sa nu o iau razna.Diseara mi-a zis ca ma scoate la shopping, numar orele. Si in weekend incerc sa profit cat pot!
23+
mirunam spune:
Neata si de la mine. Azi am planificat sa atac o cofetarie buna din zona biroului si e inchis pana in august , asa ca raman cu pofta pana mai pe seara.
In rest am durerile acelea joase de cand ma trezesc, lucru care ma scoate din minti. Am intrebat dr. si mi-a spus ca este simfiza, ca nu este normal sa doara de pe acum dar ca nici nu am ce sa fac. Pentru el eterna solutie este repaosul...asa ca ma voi conforma.
Aseara pentru prima data bebe nu m-a lasat sa dorm. De obicei cum ma asez in pat se linisteste, dar aseara se rasucea in burtica de mama focului. Era asa simpatic. Dupa vreo 10 minute a cedat si a mers la nani. Ce bine ar fi daca si-ar pastra obiceiul asta... cum doarme mami doarme si el.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
ALEXA1985 spune:
Fetele care sunt la dr. Haiduc. Eu de pe 16 august voi intra in concediu pana pe 6 septembrie. Credeti ca dupa perioada asta imi va da trei saptamani de medical cu risc maternal , pana voi lua concediu prenatal?
Cererea pt cei 15% se depune odata cu primul concediu de risc maternal? Sau cand depun prenatalul?
23+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul ancadragoman :ma uit acum pe site la AVENT si par destul de safe produsele!!! Tu esti multumita de ele? 20+ |
eu nu le mai folosesc dar Maria numai cu ele s-a inteles bine,am incercat si altceva dar nu le-a acceptat.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
mirunam spune:
Beatrice, pana nu treci prin statul lipit de saltea, nu intelegi ce inseamna. Totul pare usor dar turbezi dupa cateva ore, nu mai suporti mizica, cartile, televizorul, nimic si pe nimeni. Eu le-am inchis gura binevoitorilor care imi spuneau ca ma invidiaza... acum si jumatate de zi mi se pare mult. Nu mai spun ca in fiecare zi ma gandesc la fetele care au deja luni de stat la pat... si imi este rusine ca ma plang.
Ana, este exagerat pretul mobilei. Eu am luat cu 2.500 E in perioada de boom al constructiilor si amenajarilor mobila de la Mobexpert, din lemn masiv (fronturile ca spatele si panourile sunt mereu din pal). Ca dimensiuni am 5m 1/2 de perete imbracat in mobila si 4 m de corpuri suspendate. Electrocasnicele le-am luat separat si au fost intr-adevar mult, dar asta pentru piticii mei estetici si practici. Nu recomand neaparat magazinul de mai sus, au adaosuri colosale, stiu din surse sigure, dar oricum preturile par a fi mai rezonabile.
Eu am toata mobila din lemn masiv insa gasisem si www.serico.ro/" target="_blank">http://www.serico.ro/ acest {/url] magazin unde aveau super mobila moderna. Preturile erau decente, acum cativa ani iar mobila impecabila.
ana_o spune:
Buna dimineata!
Fetelor, saracii barbati, cu atata greva.... ce facem din ei?!
Trebuie sa va spun repede ca la mine da roade detasarea si nepasarea in ceea ce priveste menajul. Oricum, Miruna a fost THE BEST! Astept sa ne povesteasca si noua cum a decurs noaptea pentru barbatul ei, chiar si acum rad!
In curand, astept sa explodeze macinarea interioara, dar sunt prea calma si am totul prea clar in cap, ca sa ma las afectata. Am observat ca omul meu nu reactioneaza la bine... stiu, trist, dar el oricat de bun esti cu el, oricat de mult te sacrifici sa fie bine, muncesti, tragi cu casa etc, el parca nici nu vede, ba i se pare normal, cred! Vorba Mirunei, nota 10 pentru Pufescu, un om care isi iubeste sotia si o si demonstreaza... ca de vorbe, toti sunt buni.
In alta ordine de idei, am niste arderi la stomac, inca de aseara, groaznice!!!
Ca sa-i raspund lui Madanic, care doarme acum, draga de ea, bucatariile alea sunt doar foarte frumoase, punct. Dar putina mobila pe care o vom lua pentru bucataria noastra, tot ca si a ta va costa, in jur de 2000 euro, cu tva, fara aparatura inclusa. Mi-am dorit sistemul ala telescopic de inchidere al sertarelor/usilor, nu se aude niciun zgomot... din cate am inteles, asta e unul din motivele pentru care costa foarte mult, acest sistem.
In fine, abia astept sa se termine cu lucrarile, ca sa-mi intru in rol, adica la mobilat! Domnul iubi a inteles aseara(din pacate, pentru el), ca nu e inclus in a-si da cu parerea la ce voi cumpara. Si pot sa spun ca e f afectat, cred ca prefera sa fi ales impreuna pana acum, ca sa-si poata da si el cu parerea la restul mobilei. Dar cum el a preferat sa faca cum il taie capul si a ales ce si-a dorit, pana in acest moment... va trebui sa inghita si... imi pare rau, nu sunt rea, sunt corecta. Rasplateste binelui cu bine si raului cu dreptate.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
Elfica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Si eu iubesc rozmarinul pe cartofi si carne dar din pacate nu am reusit sa il cultiv si in Romania. Cred ca sunt semintele proaste. Sunt constransa sa folosesc uscat... dar e bun si asta. Ah si imi place si salvia pe cartofi... din asta am reusit sa cultiv cu mare succes, e gradina invadata MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 + Sa stii ca salvia nu e indicata in sarcina, pentru ca poate da contractii. Mai bine amani momentul consumarii... "Salvie – Salvia officinalis L. – contine ulei esential si substante amare; stimulant uterin datorita subsatantelor estrogene." "Salvia nu se foloseste nici intern nici extern si sub nicio forma in timpul sarcinii." Ti-am dat doar doua pasaje de pe net, dar poti cauta singura. Oricum, sunt mai multe astfel de contraindicatii de care nu stim si nici nu ne imaginam... spre ex. patrunjelul - contraindicat atat in sarcina, cat si cat alaptezi (scade cantitatea de lapte). |
25+
mirunam spune:
Ana, am uitat... modelele de pe site nu sunt asa frumoase ca cele din showroom. Au o gama intreaga de culori si iti adaptezi modelul exacut cum vrei tu: forma, culoare, modele, blat tot... sunt foarte flexibili.
ana_o spune:
Symo, ce-ai facut azi noapte? Ai stat pana cand s-a intors iubi al tau? Astept sa ma anunti cand ai chef de "ieseala" si la care mall. Eu stau langa Sun Plaza, dar pot ajunge si la Vitan, si la Afi, si la Plaza... ma anunti tu.
Asteptam si de la tine sa ne povestesti ce-ai facut aseara. Ce-as mai pleca si eu undeva, cateva zile.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian