Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bb_alinus update done ..ai carucior roz

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

miruna....de mica am fost buna de piele! acum ma si dau cu crema pt vergeturi de 2 ori pe zi!!!
un bebe merita sa ne sacrificam frumusetea!!!

acum e randul vostru sa va postati burticile pe picasa!!!!!! astept imagini proaspete de la fiecare!!!

va pup ca ma pun la nani!!!!

Doura, punete si tu la nani!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Raportez... bantuitorul s-a intors. Tantarii il asteapta. Anul trecut ma ciuruiau, anul asta nu ma vor deloc

Msymo si eu cred ca e mai bine asa. Daca il aveai direct de 2,5 era una dar la tine s-a scurtat cu repaosul.

La mine a avut 4 cm. Dupa ce s-a deschis si s-a reinchis a ajuns la 3,8 cm. Acum mi-a zis doar ca s-a scurtat

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cris acum e program de "lovituri" ..ne ducem si noi in pat.. u all..noapte buna

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Madalina, sa-ti traiasca fetita! Pup mult si sa te distrezi in vacanta! Meriti din plin!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Multumesc mult de urari Ana_O si Miruna!

Ana_O spor la greva si sper sa te tina cat mai mult! Si de asemenea spor la decorat!

Burtici pup cu drag pe toate! ne auzim pe saptamana urmatoare!

Madalina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetelor

eu sunt treaza de la 5,20...atunci au binevoit sa ma trezeasca bubulinii mei ...am zis ca o sa se linisteasca, dar nimic...dupa 20 de min, il trezesc pe tati si ii zic sa puna mana pe burtica sa mai stea si el cu ei...si ce credeti..ca de obicei s.au linistit .
vede sotul ca nu e activitate isi continua ...bineinteles ca in scurt timp bb-ii si-au reluat activitatea

despre bb in camera dupa cezariana...eu nu stiu ce sa zic...ma refer la mine cu 2...
mi s-a zis ca dupa 2 zile o sa ii am in camera,(daca totul o sa fie bine, adica nu o sa necesite incubator) dar nu stiu daca o sa ma descurc...pe unul il iei in brate chiar si taiata , dar cu al 2-lea ce fac????

despre biberoane...in mod cert o sa cumpar...mai ales pt noapte...
deja am stabilit cu sotul...o masa le dau eu si o masa o sa le dea el cu biberon...acu depinde cat de des o sa manance...

dar astea sunt doar planuri...cum de obicei socoteala de acasa difera de cea din piata...o sa vedem la timpul potrivit cum o sa facem.

maine am morfologia fetala...am niste emotii maaaaaari cat casa...

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

crisuletzule vazui pozicile tale...superbe...
frumoasa burtica....dar nu pare de chiar 7 luni cum ziceai tu...

imi e ciuda ca nu pot poza si eu burtica din cauza cardului aluia afurisit...o sa incerc cu telefonul sa vad ce iese...

chiar te dai cu crema de 2 ori pe zi.????....te felicit.

eu stau toooooata ziua in casa, dar nu ma trage inima (a se citi ca imi e lene) sa ma tot masez....
si ma tot ameninta niste vergeturi urate pe solduri

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Ce de activitate ati avut azi-noapte...
Eu ca de obicei dupa ora 23 cam pic lata. Bine, daca ma gandesc ca in fiecare dimineata la 5.10 sunt in picioare... e de crezut.

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura ! Sa aveti saptamani usurele pana la termen!
Bebele meu misca foarte usurel, e un delicat deocamdata. Ma tot intreaba ta-su daca il simt. Si seara il simt mai binisor, ca sunt si eu mai relaxata un pic. In timpul zilei sunt destul de agitata, pe drumuri, cu treburi de serviciu, de casa, nu prea stau sa vad daca se misca.

Va urez o vinere frumoasa, usoara si scurta! AZI E WEEKEND !!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,

Am o intrebare legata de miscarile bebelului. Cat de frecvent il/ii simtiti voi? Eu le-am simtit mai puternic pe la 17-18 sapt. si acum doar f usor, maxim de 2ori/zi.
Este normal?

+ 19
MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata.

Multumesc fetelor pt incurajari, acum m-am mai linistit si eu. Ana cand merg la Sun te voi anunta.

23+

Mergi la inceput