Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
netul meu ...de 10 minute incerc sa scriu si nu merge..anywaymiruna cam sadica..dar ma mai gandesc la ceva:tu esti imuna la tantari?
eu acum am gasit in frigider vreo 4 feluri de branza..si mannac din toate cate putin ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Fetelor, mai am o dilema: am auzit ca la nasterea prin cezariana (la mine se impune cezariana, din cauza problemelor ce le am), exista riscul sa nu iti dea copilul la alaptat cateva zile si, intre timp, el se poate obisnui cu lapte praf si astfel sa refuze apoi sanul. Stiti cumva daca asa e si daca se poate face ceva pt a se evita situatia asta? 21+ mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala FIV1 reusit, Wunschbaby Viena |
Mie mi-au pus-o la san imediat ce au spalat-o. Iesisem din operatie si eram inapoi in salon, mi-au pus-o imediat desi nu aveam lapte. Nu cred ca se face asa ceva nici in Romania, citisem la mai multe fete ca se plangeau ca l-a pus sa mearga la alaptat chiar daca erau cu cezariana.
Oricum cere sa ti se aduca copilul, ce pot sa iti faca? Doar e bebele tau.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
douradoudou spune:
symo nu te supara pe mine dar sunt de acord cu medicul tau..colul tau s-a scurtat f repede si mult..sunt femei care il au scurt dar asa il au anatomic..chiar si 2.3 cm cum are prietena ta..dar la tine se scurta mereu...eu zic ca nu o sa regreti ca ai facut cerclaj.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
ratusca83 spune:
fetelor eu toata ziua am fost balonata..abia imi trecuse si acumk iar a inceput....offf...
symo o sa fie bine..si eu am emotii pt marti la morfologie
22+ si ingeras in ceruri
ana_o spune:
Va pup pe toate, as mai scrie, dar mi se inchid ochii...
Un somn usor si linistit va doresc!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
ratusca83 spune:
burtici eu ma bag la somnic...va doresc o noapte linistita!!
22+ si ingeras in ceruri
bb_alinus spune:
God da cat de repede scrieti!
Olgutika, am auzit ca in Ro sunt probleme cu cresele, insa poate si din cauza ca exista acel concediu cu plata de 2 ani. Aici sistemul e foarte bine pus la punct pt ca astea sunt nevoile/ cererile. Insa costa mult dar daca vrei sa mai ai slujba, n-ai de ales. Eu am dat-o pe Amalia la 1 an jumate si asta cu noroc ca ne-am mutat din FR in Olanda si nu a trebuit sa caut imediat. Acum la al 2 lea ma gandesc sa stau cateva luni si sa gasesc un part time. Full time nu m-as mai intoarce ever.... dar nici 2 ani acasa nu as sta.
Fetele, legat de cezariana, mie mi-au dat bebele sa-l pup si sa il mangai fix cand l-au scos, si mi l-au dat in brate imediat dupa ce am iesit din sala ( dupa45 de minute). Am stat 2 ore la terapie intensiva - asa cum cere regulamentul- cu bebe in brate si cu sotul pe cap . Mi-au propus apoi, ajunsa in salon, sa mi-l ia pt cateva ore ca sa ma odihnesc, insa nu mi-au impus. Lapte am avut imediat, primele 2 zile acel colostru ce iesea prin toate partile apoi lapte ce nu se mai oprea
Mai zic odata, noi suntem carucior roz in caz ca vreti sa updatati listuta.
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
MSymo spune:
Doura, cum sa ma supar??? Eu sunt sigura ca el imi vrea binele, iar acum probabil am o reactie ciudata din cauza esecului meu de a merge la mare si de singuratate, dar imi va trece cand o voi vedea pe micuta mea printesa (asa o alint). Voi va intrebati oare cum arata bebelusul vostru? Eu uneori parca o vad, bruneta, ochi negri, paroasa si sprancene negre-negre.....abia o astept.
Symo 26+ Diana Nicole
bb_alinus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madanic
Eu am avut Avent la Isabella, si o fata de la clopotei a vazut biberonul in poze si m-a pus la curent cu BPA si efectele lui, precum si campaniile anti BPA. Am trimis un mail la cei de la Avent sa-i intreb daca au biberoane BPA free si mi-au zis ca da dar gama recomandata de ei n-am gasit-o. Le-am inlocuit cu Born-Free, super bune, m-au tinut pana cand a renuntat la biberon. Acuma vreau sa-i iau de sticla ca cica nici alea BPA-free nu-s chiar sanatoase. La biberoane conteaza mult cum le sterilizezi si daca planuiesti sa le incalzesti cu aparatul. Bisfenolul, substanta bau-bau, se elibereaza din plastic la anumite temperaturi. Madalina mami de Isabella Andreea si 23+ http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Avent, Avent, Avent! Tocmai ieri mi-am cumparat unul nou. Mi se par cele mai bune iar fii-mea le-a acceptat imediat dupa san.
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Back home! pentru toate! Kika m-a fascinat din nou, acelasi pat(dar mai scump cu 200 ron fata de acum 3 saptamani) e in topul preferintelor, iar mobila de bucatarie m-a lasat fara cuvinte. Mai, ati auzit de mobila(fara aparatura electrocasnica inclusa) de bucatarie in valoare de 200-300 mil lei vechi?! I-am intrebat pe aia de acolo daca dau si cu ceva parcela de teren, ca altfel cum naibilui sa explice asa suma enorma pe cateva corpuri?! In fine, noi va trebui sa dam o comanda, pentru ca nu avem suficient spatiu, dar chiar si asa, tot se ajunge la o suma enorma. Baile, la fel... oglinda, chiuveta si masca pentru chiuveta, intre 5000-8000 ron, ma refer la cele deosebite, pe care le-ai lua imediat acasa. In fine, am ajuns si la raionul pentru nou-nascuti, acolo mi-au ramas ochii cel mai mult! Am gasit varianta pentru a nu mai cumpara cadita(vazusem inainte o varianta la Inglesina, cadita si masa de infasat, in acelasi timp), pentru ca vreau spatiu in casa. E un suport care se aseaza perfect in cada normala din baie, are ventuze solide si bebe sta perfect, pana la 8 luni, in acest suport. Scaunul pentru alaptat ca si la Viena, acelasi produs, mi se pare f f util, abia astept sa-l achizitionez, deja visez la momentul alaptarii! Mi-a prezentat doamna de acolo tot ce se putea, saltele, pernutze, lenjerii, paturici, un scaun de masa extraordinar, pe care o sa vreau sa-l luam pentru bebe, din momentul in care va putea sta corect in fundulet, eu il vreau cu noi la masa. Ce sa va mai zic, chestii extraordinare, le-as fi luat pe toate, dar mai am 2 luni de asteptari. Sau ma rog, poate si mai putin. Miruna, bebe Iustin e un grasunel, pesemne ca ai mancat sanatos! Multi pupici aniversari si felicitari pentru vederea lui bebe! Colul... bine ca nu trebuie cerclaj, in rest, ajungem noi la macar 38 de sapt! Elfica, esti sigura ca in cei 1000 euro e inclus tot ce ai scris?! Celulele stem, numai astea costa 3000 ron, de asta intreb atat de suspicios. Astept raspunsul tau. Crisuletz, nu am gasit la Diverta jurnalul, tare m-am intristat... Revin imediat, simt ca mai trebuia sa scriu ceva, cuiva. Ah, legat de alimentatia nesanatoasa la care am fost supusi cand eram si noi bebe, pot spune ca fratele meu a dezvoltat acum, tarziu, o intoleranta la lactoza(scuze pentru repetare) si cum mananca ceva care contine asa ceva(nu la toate produsele din lapte are intoleranta, doar la ceva anume, dar nici el nu stie exact la ce, cascaval, branzeturi cu mucegai etc), are nevoie urgenta de administrare de hemisuscinat de hidrocortizon, altfel e de rau...rau, rau! Ideea e ca realizez acum ca poate sa aiba legatura cu modul de alimentatie de cand era bebe, mama n-a mai avut atata rabdare cu el si a trebuit sa mearga la serviciu dupa 4 luni, deci pe undeva e legata intoleranta asta cu modul in care a fost hranit. Revin. Ana 25s, viitoare mami de, David Ciprian |
Mama, Ana eu am dat 78 de mil pentru mobila de bucatarie facuta pe comanda tot fara electrocasnice si mi s-a parut destul de mult.
La noi pretul in euro a fost 1787 fara TVA, cu TVA ajungea la vreo 2126 euro. Mai nou TVA-ul e 24% si euro s-a facut peste 42600, dar tot ies sub 100 milioane. Avea aur pe ea?
Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"