Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madalina, sa-ti traiasca fetita! Pup mult si sa te distrezi in vacanta! Meriti din plin!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

I-am pregatit o armata de tanari. Stau cu usile de la balcon laaarg deschise, fara pastile. Numai la el trag

paream normala...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu schimb semnatura de maine!!!..dar am modificat de azi aici

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Revin cu o completare, m-a sunat, vine in 2 ore. Superbbbbbbbbbbbb!!!
Ii povesteam de dr si cica : mai vorbim cand vin acasa, adica eu sa stau pana pe la ora 2 sa vorbim.
Miruna, eu ma gandesc la ceva si mai murdar, fiecare ora petrecuta singura sa coste .....ceva firfirei

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

wow miruna, dar i-o coci,nu gluma...

symo la multe saptamani inainte!!!

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

eu il taxez pe sotul meu de cate ori fumeaza...cum isi aprinde tigara cum il ard la buzunar..are taxa pe tigara..si uite asa strang si eu bani

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo ..lasa ca vede el cand vine diana..atunci nu o sa mai vrea sa va lase singure..acum ma gandesc poate munceste mai mult ca sa aibe ceva timp cand se naste bbelina ..oricum eu iti trimit niste poate te simti mai bine..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Symo, ar fi bine dar din partea lui as putea cheltui tot. Nu il afecteaza. Pe cand stersul prafului.... Baga o cafea ca sa povestesti peste 2 ore. Facem concurs, care se intoarce prmiul
Ratusca il inscrii si pe al tau???

Daca tin bine minte aveai colul de 2 cm. Eu zic ca e mai bine asa. E adevarat ca puteai sa duci sarcina fara probleme dar tot in pat stateai si cu frica. Asa macar stii ca la capat e inchis. Citeam de o fata care si-a reluat activitatea normala dupa cerclaj si la control l-au gasit pe bebe fix pe firul cu care era cusut colul . Daca nu ar fi avut cerclaj era de rau pt bebe...

Ratusca unde sunt pozele noi. Cele de acum cateva zile le-am vazut. Arati super! Si tie ti-am admirat picioarele impecabile, numai eu nu pot purta pantaloni scurti

Cat despre col, il urasc. Macar de faceam cerclajul stiam o treaba. Asa stau cu frica ca se scurteaza, se deschide si mai stiu eu ce.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

miruna il inscriu!!! sunt prima.

la pozele alea ma refeream..si la cele cu rochita neagra, doar ca acolo nu mi se vede burta..

lsa miruna,poate se lungeste el

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Miruna, colul meu in mod normal avea cum 4,5 cm (cu toate ca am gasit zeci de ecografii cu col intre 3,5 si 4 cm) , am mers la eco si avea 3,5 si dupa 10 zile de stat acasa cand am facut din nou eco era 2,5 cm, iar peste 2 zile m-a operat. Mi-a zis ca nu se mai lungeste, ca e inchis, dar prefera cerclajul la 22 sapt decat sa ajung cu un col de 1,7 cm la 26-28 sapt cand nu mai poate face nimic. El nu a vrut nici atunci sa riscam nimic, a ales cerclajul si indicatia stricta de a sta la pat pana la eco din sapt 29. Apoi....citez: "vazand si facand, dar sa ajungem la sapt 29". Omul imi vrea binele, dar este fff strict si are un mod de a-mi transmite panica....de ma termina.
Colul tau cum a evoluat?

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput