Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
am plans pana la 12 noaptea.
Bebelu, iti multam fain ca ai pus sms-ul meu.
copilul are probleme pt ca piciorusele sunt prea scurte, pt ca femurul nu a crescut, dar si oasele celelalte au probleme mari, din cauza lipsei de Ca si de proteine din alimentatia mea.
creierul, organele, toate sunt ok.
colul, 3,5 cm, inchis.
greutate bebe 1,650 kg.
varsta BDP 31 de sapt si 4 zile,varsta dupa femur: 29 de sapt si 5 zile.
trebuie branza si carne, rosie, in sange.
ma scol noaptea, din 2 in 2 ore si mananc,ca atunci vomit mai putin.
nike

oof ce rau i-mi pare. stai linistita nu te mai supara, roaga-te mult la Dumnezeu ca El poate face minuni, si cu ajutorul Lui vei da nastere unui bebe sanatos.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata la voi,

Luati un mic dejun copios cu omleta si rosiute, telemea de vaca, cereale cu lapte si fructe la alegere. Nu lipsesc nici ceaiul, laptele, sucul de portocale sau o cafeluta slaba.

Crinuta, cum e sotul? Multa sanatate!

Fetelor, felicitari pentru alegerea de nume pentru bebelinii vostri. Sunt toate nume frumoase. Noi inca suntem in dezbateri

Ana felicitari pentru bebelina grasuna si frumoasa si miscareata. Lasa ca o sa tot ai timp sa ii faci la poze

Adelana, bine ai revenit. Felicitari pentru licenta! Multumim pentru bunataturi. Si eu probabil ca voi naste tot cu cezariana din cauza problemelor cu spatele, desi eu as fi vrut tare mult sa nasc natural

Eveline, ce comoara de fata ai! Sa-ti traisca

Klarisse, imi pare rau sa aud de prietenii tai! Doamne ajuta sa fie bine pana la urma! Cat despre kilograme, nu putem decat sa ne incurajam una pe alta, toate cred ca ne simtim la fel, eu cel putin ma disper cand ma uit in oglinda, dar am macar speranta ca ma voi ambitiona dupa nastere...

Simona 24, bine ai venit. Scrie rpd 10 mesaje sa scapi de moderare, sa te vedem in timp real. Si eu am DPN 30 septembrie, dar probabil va fi undeva prin 20 facand cezariana. Puiul meu avea ieri, la 3o de saptamani fiz 1585gr asa ca eu zic ce e perfect

Lucianna, Felicitari pentru bebelinul sanatos si mare! Tot asa sa o tii pana la 40 de saptamani. Eu am o masina de spalat vase din aia mai mica, de 45cm latime. Sunt foarte multumita de ea, desi nu vedeam sensul masinilor de vase inainte (noi fiind si 2 persoane) dar pot sa spun ca nu regret o secunda ca am luat-o.

29+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

M-am uitat si eu pe pozici, ca nu mai vazusem noutatile. Am vazut Buburuza frumoasa foc si junioara ochioasa , Kiti -nasa frumoasa si vesela, adunarea de burtici fericite (m-am trezit ca sunt invidioasa ca n-am fost si eu acolo ). Sper ca nu am ratat pe nimeni...
Nike- ai ajuns pana aici, lupta in continuare si Dumnezeu nu te va lasa.
Bebecris

Fetele, aveti idee ce-i cu Alynta? Ma obisnuisem sa o "vad" zilnic pe aici...

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Felicitari pentru schimbul semnaturii la toate fetele

Nike, imi pare rau sa aud. Doctorul ce zice, se poate remedia, nu? Mult curaj si sanatate!

Donna, bravo. Totul e bine, ai vazut?

Noi astazi schimbam prefixul si parca nu imi vine sa cred cat timp a trecut. Mai putin...

29+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Andreea82, multumesc pentru raspuns, cam asa de mica e si asta pe care o vreau eu, ca vreau sa-mi incapa in masca de sub chiuveta, sa nu se vada racordurile si nici ea sa nu-mi ocupe alt loc

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

Nike, fruntea sus si incredere mare, ca totul trebuie sa fie bine. Eu zic ca nu-i asa mare diferenta intre varsta sarcinii si lungimea femurului! Nici mie nu mi-au iesit toate masuratorile la fix (circumferinta abdomenului si greutatea ies de obicei mai mici). Ai incredere in medicul tau si fii optimista, ca asta il ajuta pe bebe sa creasca. Ai plans sa te descarci, dar acum gata cu plansul ca nu-i faci bine la bebitza .

Despre intalnirea la TM, sa lasam sa mai treaca caldurile. Eu mai merg la servici si seara abia ma tin pe picioare. Nu-mi doresc decat sa ajung mai repede acasa. Din august intru in concediu si atunci sper sa fiu mai dornica de iesiri.

Vreau si eu masina de spalat vase , dar nu stiu unde sa o mai punem! Si eu ma gandeam la una mica, mai ales ca vine bebe si mai castigam timp!

Felicitari la toate fetele care si-au vazut comorile!

camelia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata!
Am ajuns la lucru. Ce mai faceti?
Noi ne-am simtit tare bine aseara, am stat la trancanit pana tarziu.
Fug acum, ca am niste treaba, dar revin.

Botosel, multumim de poze

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

camisv, eu una cred ca o sa castig tare mult timp ca sotul meu a zis deja ca asa o sa le spele si el :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si nde la noi! M-am trezit mai devreme dar a trebuit sa fac bagaje, plecam la Fagaras pana luni-marti!
Andreea multumim tare pt micul dejun!

Lucianna felicitari pentru burtica fara grasime si bebe sanatos!

Botosel vaaaaaaaai ce pozici! Ce moace avem! Fetelor sa stiti ca suntem mai simpatice in realitate! Oricum super intalnirea, sper s-o repetam in curand, cu mai multe personaje!

Va pe toate si va urez un weekend frumos si linistit!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

camisv, eu una cred ca o sa castig tare mult timp ca sotul meu a zis deja ca asa o sa le spele si el :)))))))

Da, de cand o avem si sotul meu "le mai spala" = le baga in masina. Tot e ceva.
Trebuie sa recunosc ca si inainte le mai spala, dar nu imediat dupa ce manca (am eu un fix cu chiuveta goala, nu imi place sa vad nici macar o farfurie murdara in ea). Acum tot timpul isi ia farfuria si o pune la spalat

30+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput