Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Cami, bine ca ai aparut ca nu ne iesea numaratoarea:). Ana stia sigur ca mai e cineva din TM, dar neuronii nostri gravizi erau in greva.

Da, si eu as prefera sa ne intalnim din august, adica saptamana viitoare e ultima mea saptamana de lucru si o sa traga astia de mine ca hotii de cai sa las totul in ordine. Dupa aceea sunt libera, mai ales ca intentionez sa bantui toata ziua prin oras sa bifez listele de cumparaturi kilometrice pe care l-am facut.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

chichiutza, multumesc....ora voastra a coincis cu intalnirea mea :(...poate in alta zi mai racoroasa

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele... m-am panicat. Eu in continuare nu am nimic pt bebe in afara de un scaunel de masina pe care l-am primit. E cazul sa ma ingrijorez sau mai am timp? Nici pentru mine nu am luat nimic, desigur.

Mai e cineva in situatia mea?

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetelor ce fain ca va intalniti.
Lora noi putem pune la pct intalnirea fetelor din Moldova ca suntem cateva....atat ca e aiurea cu deplasatul.
Asteptam poze cu burticile reunite.

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

'Neata!
Klarisse, nu-i o idee rea deloc! Doar sa scap si eu de musafiri, ca-s cu nervii la pamant, toata ziua frec/curat/gatesc... chiar nu ma mai tin nervii...aseara ma gandeam ca in loc sa ma odihnesc si eu in ultima luna, ma gaseste bebelina cu nervii ferfenita! si m-a apucat plansul instantaneu, logic.
Chichi, ma inscriu la o consultatie la sotul tau?

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna seara burtici si albinutze,

Noi venim foarte tarziu azi dar cu vesti de la bine in sus
Bubulinul/a este foarte bine, avem 1585gr. Toate masuratorile sunt bune si am reusit sa vedem si fatzuca. Cred ca dormea si a tras si un zambet. Dr. ne-a dat suplimentar un complex de calciu, D3 si magneziu si ne vedem peste 2 saptamani. Poate reusesc sa trag o poza de pe filmulet sa pun in album

Tot azi au venit si pe nepregatite montatorii de aer conditionat, dar nu m-am suparat deloc. De cand au terminat cu lucrul eu am tot smotruit prin casa asa ca de abia acum am reusit sa intru sa va dau vestile. Dar e bine si racoare acuma

Fug repede sa citesc din urma, daca nu mai reusesc azi sa intru va pup si va doresc o seara faina!

29+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, felicitari pentru rezultatele bune! Ce concentratie de Ca iei? Mie mi-a dat initial 250mg si, dupa ce a vazut analizele, a zis ca minim 500, asa ca mi-am luat de 600mg.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

buna seara, medicul de familie mi-a recomandat sa fac la 32 de saptamani (adica luni), vaccinul antitetanos. voi ati facut? cica este bun la prima sarcina. nu stiu ce sa fac, parca imi este teama sa ma duc, mi-e sa nu afecteze cu ceva fata, chiar daca pe net am citit ca este ok...

Mai bine nu il face. Eu oricum, in timpul sarcinii ascult ce-mi zice ginecologul, nu medicul de familie.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Felicitari fetelor cu vesti bune si celor care au schimbat semnatura!
Si noi avem 34+!

Tina, cu(34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

woooooooowwwwww, mai ai putin

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Buna seara fetelor!
E clar iar am de recuperat cateva capitole bune....nu reusesc sa intru sa va citesc decat seara...dar nu mai am decat 3 saptamani de mers la lucru si apoi concediuuuuuuuu......yuhuuu
noi am fost saptamana trecuta la doctor si totul e k...cat despre nume noi il alesesem de mult atat pt fetita cat si pt baietel....si ne-am hotarat destul de repede

Alina 28+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Alina, felicitari pentru rezultatele bune!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna seara burtici si albinutze,

Noi venim foarte tarziu azi dar cu vesti de la bine in sus
Bubulinul/a este foarte bine, avem 1585gr. Toate masuratorile sunt bune si am reusit sa vedem si fatzuca. Cred ca dormea si a tras si un zambet. Dr. ne-a dat suplimentar un complex de calciu, D3 si magneziu si ne vedem peste 2 saptamani. Poate reusesc sa trag o poza de pe filmulet sa pun in album

Tot azi au venit si pe nepregatite montatorii de aer conditionat, dar nu m-am suparat deloc. De cand au terminat cu lucrul eu am tot smotruit prin casa asa ca de abia acum am reusit sa intru sa va dau vestile. Dar e bine si racoare acuma

Fug repede sa citesc din urma, daca nu mai reusesc azi sa intru va pup si va doresc o seara faina!

29+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, felicitari pentru rezultatele bune! Ce concentratie de Ca iei? Mie mi-a dat initial 250mg si, dupa ce a vazut analizele, a zis ca minim 500, asa ca mi-am luat de 600mg.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Acum mi-a picat fisa si mie....v-a dat sa luati calciu? ....aseara i-am zis de carcei, eu credeam ca sunt de la lipsa de calciu si mi-a zis ca mai bine iau magneziu ca ajuta si asta, calciu se poate depune pe unde nu trebuie la bebe si poate face rau

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

imi cer scuze dragelor ca nu am putut ajunge la intalnire, dar acum o jumatate de ora am intrat in casa.
azi am fost la spital si i-am facut lui bebe o monitorizare, este totul in regula. dar am stat cateva ore pe acolo. am facut si ecografie, avem 1.880 kg.
apoi am fost sa cumpar o mare parte din lucrurile din lista lunga afisata de una dintre voi acum multe, multe saptamani

sterilizator chicco, termometru cu varf flexibil chicco, perie de spalat biberoane chicco, pompa de san avent-manuala, pampersi pt 2-5 kg, servetele parfumate pt fundulet, 2 body-ury, o jucarie muzicala, o plafoniera cu winny the pooh,o paturica grosuta, forfecuta pt unghiute,

pt mami, pt spital am luat tampoane de noapte -2 pachete, 5 perechi de chilotiei de unica folosinta de la tigex, tampoane pt sani, gel de dus si sapun, pasta de dinti si periuta,

maine am in vizor si restulm listei, sunt franta de oboseala, dupa o zi ca ieri, cand am zis ca o sa nasc, de azi sunt pusa pe fapte mai, mai ales ca sunt in concediu si ma plictisesc ingrozitor de tare.

aura 32+5

Pity, felicitari pentru bebe grasunel si sanatos! Bravo tie ca ai inceput cumparaturile, inca mai am si eu multe de luat, dar nu stiu cand ajung...ar cam fi cazul. N-am termometru, forfecuta, perie, un bibe in caz de urgenta, tampoane pt. sani, ser fiziologic, bepanthen...din astea.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput