Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
office spune:
Felicitari fetelor cu vesti bune si celor care au schimbat semnatura!
Si noi avem 34+!
Tina,
cu
(34+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
simona24 spune:
buna, fetelor! sunt noua printre voi si sper sa ma acomodez repede! puiul meu, va deschide ochisorii pe 30 sept. sunt tare emotionata si abia astept sa il vad! la 30 de sapt, matei are 1690g. ce ziceti, este o greutate normala pentru aceasta "varsta"?
fericita ca sunt
si ca voi avea un
!
va pup!

si va multumesc! 
ana_25 spune:
Neata fetelor!!!
Eu acu plec sa fac analizele de urina si anticorpii.Papica nu va fac ,ca ma grabesc.
SIMONA bine ai venit! Felicitari pt bb!!Sarcina usoara in continuare!!

Vroiam sa vad daca a pove cineva ceva de intalneala ca nah,eram si eu curioasa!![]()
ne "vedem" cand va treziti!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
neata burticute. si eu sunt curioasa cum a decurs intalnirea de burtici. Simona bine ai venit printre noi, sa ai un bebe sanatos, si o nastere la termen 
cristina si bebe in burtica
29+sapt
lucianna_83 spune:
Neatza!
Am fost aseara la eco, bebe e bine merci, are 853g, toate organele functioneaza bine, e cu capul in jos (asa a stat si Raul de la 25 sapt, deci nimic ciudat), lichid ok, placenta ok....are activitate cat cuprinde
. Nu ma mai vazuse dr mea de mai bine de o luna si a fost tare incantate de cum arat si ce bine se vedea bebe la eco, pana la urma am si intrebat-o de ce spune ca se vede bine la mine si la alte mamici nu (credeam ca aparatu' de eco isi face treaba)....dar a zis ca ajuta ff mult placenta anterioara si faptul ca nu am pic de grasime pe burtica
.
Analizele au iesit perfecte
, nici macar eu nu ma asteptam, mai ales ca am tot sarit peste elevit....dar mi-a zis ca daca am carcei noaptea pot sa au magne B6.
Mi s-a pus pata sa-mi iau masina de spalat vase
....are cineva? isi face treaba? Am gasit una micuta, dar incap in ea si cateva oale si tavi....ma incanta tare mult, chiar daca se racordeaza doar la apa rece, spala la 70 grade ceea ce ma duce cu gandu ca le dezinfecteaza si sterilizeaza mai bine decat o fac eu la chiuveta 
.
Sa aveti o zi de vineri extrem de usoara si frumoasa. Pupici 
26+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
donna79 spune:
Neata! Eu iar am disparut cateva zile, dar motivat.
De marti am inceput sa fac Clexanele, nu-s asa rele pe cat credeam, bine ca le fac in picior sau mana si nu in burta. La picior vad ca m-am invinetit, la maini nu se vede nimic. De miercuri sunt in concediu medical pana la 1 august dupa care intru in prenatal.
Marti am facut si o eco, i-am spus dr ca sunt putin stresata de faptul ca bebe nu mai e asa activ si mi-a facut rapid o eco, totul ok, galusca are 1200gr.
Mai sunt colege de suferinta cu trombofilie pe aici?
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii grasuti 
Sunt pe aici, revin (daca nu clacheaza de tot computeru' ca vad ca n-o mai duce mult
)
Donna
28+ cu 
botosel452 spune:
Buna dimineata,burtici
In primul rand, sunt bucuroasa sa va spun ca azi schimbam semnatura 
In al doilea rand, am pus pe picasa, pe contul meu, cateva poze facute aseara la intalnirea cu celelalte burtici
Valentina
28+ 
bebecris26 spune:
Luciana, Donna, felicitari pt bebelusii grasani, sa se nasca sanatosi si la termen. Botosel ce frumoase gravidute
, se vede ca v-ati distrat impreuna
cristina si bebe in burtica
29+sapt
histamina spune:
fetele,
am plans pana la 12 noaptea.
Bebelu, iti multam fain ca ai pus sms-ul meu.
copilul are probleme pt ca piciorusele sunt prea scurte, pt ca femurul nu a crescut, dar si oasele celelalte au probleme mari, din cauza lipsei de Ca si de proteine din alimentatia mea.
creierul, organele, toate sunt ok.
colul, 3,5 cm, inchis.
greutate bebe 1,650 kg.
varsta BDP 31 de sapt si 4 zile,varsta dupa femur: 29 de sapt si 5 zile.
trebuie branza si carne, rosie, in sange.
ma scol noaptea, din 2 in 2 ore si mananc,ca atunci vomit mai putin.
nike
pianna spune:
Neatza burtici!
Am vazut pozele de la intalnire, ca nu am mai putut de curiozitate.
Tre' sa facem neaparat si noi o intalnire in TM
!!
Felicitari celor care schimba azi semnatura si celor care si-au vazut piticii la eco!
26+ cu