Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele cred ca-si fac de cap la intalnire!!

KLARISSE nici eu nu cred ca as suporta sa-mi vad fetita bolnavioara! Doamne fereste-ne de asa ceva!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Puiutza 2 luni are fetita si au stat cu ea pe la Urgente, se deshidrateaza, nu mananca..Si partea cea mai proasta e ca nu-i dau medicii de capat..si tare sunt chinuiti saracii

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Of biata de ea! Cred ca se chinuie bietii de ei! Si cand vezi ca nici medicii nu-i dau de capat chiar ca te apuca disperarea! Of Doamne! Si de la inceput a fost asa fetita? Pe aici prin BV aud ot mai des de microbi luati de bebei din maternitatea de stat!
Noi mai rezistam dar bietii puiuti asa mititei si fara imunitate e un chin sa fie bolnaviori asa mici.

Sper sa ii dea cat de repede de capat si sa recupereze bebita cat mai repede. Asteptam vesti bune despre ea si ma sa fie totul bine!

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Da, cred ca fetele hohotesc de ras la meeting,sper sa arunce un gand si pe la noi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

KLARISSE nici eu nu cred ca as suporta sa-mi vad fetita bolnavioara! Doamne fereste-ne de asa ceva!!

Ana, e inevitabil la un moment dat sa faca boli ale copilariei, sa raceasca, sa faca febra - o sa ti se para ceva catastrofal si asta la inceput! Ai sa vezi! Eu am plans cand a facut prima data febra si consideram ca din cauza mea a facut!

Acuma are febra si rosu in gat si ii dau panadol si gata, la joaca!
Mai greu e la inceput!

Sa ne fereasca insa DD de altele- cel mai nasol este sa iti vezi copilul suferind!

Dar ne ajuta DD sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Sper sa nu uite fetele sa faca si poze!

Ce fain ca s-au intalnit!

La prima sarcina am fost la un curs de viitoare mamici - nu a fost cine stie cine, dar mi-am facut o prietena...si acuma ne vedem foarte des, si copiii sunt de aceeasi varsta si e asa fain!

Mergi la inceput

Gata....acuma eu am limbarnita!

Baietii mei au venti si su plecat la plimbare cu trotineta!

Ma duc si eu sa pap niste inghetata! Asta nu intra in categoria dulciuri nu????? E doar un pic de lapte! Toate ca toate dar la inghe nu o sa renunt niciodata!

Va pup.

O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pai probleme au avut chiar de la nastere, nu respira cand au scos-o..:(
Acum au botezat-o repede poate da Dumnezeu sa fie mai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

PUIUTZA la inghetata nu renunt nici eu!!nici daca iau bataie!
KLARISSE multa sanatate la fetita prietenilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor eu am o durere de spate... exact de la noada fundului si se duce pe picioare de nici nu pot sa merg. daca stau intinsa in pat devine un chin sa ma dau jos si sa merg. nu mai poooooooooot ca e din ce in ce mai rau

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna seara burtici si albinutze,

Noi venim foarte tarziu azi dar cu vesti de la bine in sus
Bubulinul/a este foarte bine, avem 1585gr. Toate masuratorile sunt bune si am reusit sa vedem si fatzuca. Cred ca dormea si a tras si un zambet. Dr. ne-a dat suplimentar un complex de calciu, D3 si magneziu si ne vedem peste 2 saptamani. Poate reusesc sa trag o poza de pe filmulet sa pun in album

Tot azi au venit si pe nepregatite montatorii de aer conditionat, dar nu m-am suparat deloc. De cand au terminat cu lucrul eu am tot smotruit prin casa asa ca de abia acum am reusit sa intru sa va dau vestile. Dar e bine si racoare acuma

Fug repede sa citesc din urma, daca nu mai reusesc azi sa intru va pup si va doresc o seara faina!

29+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput