Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Multumesc din suflet pentru incurajari.Azi noapte n-am dormit mai deloc din cauza sotului, caci facea mereu febra si chiar am fost super ingrijorata si agitata.
A fost din nou la doctor astazi, i-a mai dat niste pastile si parca e un pic mai bine astazi, i-a scazut temperatura sub 38gr acum.E pe calea cea buna acum. Nu stiu doctorii exact ce ar fi provocat aceasta febrfa, fara tuse, dureri de cap, nu a transpirat deloc, desi i-am facut si frectie aseara.
Dragutelor care mergeti la eco va asteptam cu vestile bune!(Bebecris imi pare rau ca nu ai avut noroc astazi, ce lipsa de profesionalism......).
Felicitari pentru semnaturile frumoase!
Ce frumos!!!!!ca va intalniti burticilor de Bucuresti!Vreau si euSa va distrati dragelor!

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina sanatate multa sotului, sa se faca bine repede. Fii 'barbata' ca treceti voi si peste asta.

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Crina sanatate multa sotului, sa se faca bine repede. Fii 'barbata' ca treceti voi si peste asta.

Merci Klarisse pentru incurajari!Acum imi dau seama cum voi reactiona cand va fi (Doamne fereste) fie-mea bolnavioara, probabil o sa sufar mult mai mult.
Tu ce mai faci Klarisse?

30+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Bebecris nu fii suparata..si eu am patit-o saptamana asta. Am avut programare luni la ora 16.30, ne-am aranjat programul sa vina si copilul si sotul. M-au sunat si reprogramat pt. ora 19.15 ca cica nu vine pana la ora 18 dr. Am rezolvat toate cele si ne prezentam toti 3 (pt. prima data venea si sotul si copilul) si acolo surpriza....dr a anuntat ca nu mai vine deloc luni. Si pe noi nu ne-au anuntat.
D-nele de la clinica au dat vina pe asistenta dr - au si sunat-o dar nu a raspuns....am plecat suparati...si dezamagiti. Apoi dupa vreo ora jumate m-a sunat asistenta sa ma reprogrameze pt. miercuri.

Si in final...miercuri am avu tniste vesti super bune! Am un grasunel grasunoi... si totul e bine!

Asa va fi si la tine...asteptarea mai lunga dar sigur vor fi super vesti....asa ca mai ai putintica rabdare...!

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Am niste prieteni care abia 'au nascut' si au mari pb cu fetita, nu se alimenteaza, nu asimileaza..in fine..si exact la asta ma gandeam..nu stiu cum as reactiona..Doamne fereste sa aiba ceva puiul de om....
Eu..de cateva zile am o usoara forma de depresie cauzata de oglinda..imi atarna chestii..si m-am cam suparat..Dar sunt constienta ca e mai important copilul si ca dupa imi revin..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Am niste prieteni care abia 'au nascut' si au mari pb cu fetita, nu se alimenteaza, nu asimileaza..in fine..si exact la asta ma gandeam..nu stiu cum as reactiona..Doamne fereste sa aiba ceva puiul de om....
Eu..de cateva zile am o usoara forma de depresie cauzata de oglinda..imi atarna chestii..si m-am cam suparat..Dar sunt constienta ca e mai important copilul si ca dupa imi revin..

Klarisse de cand n-ai mai papat tu niste bataita la fundulet? Cum adica depresie de oglinda? Tu nu ti-ai vazut pozele de pe Picasa in care arati foarte bine? Esti o graviduta superba! La noi toate atarna diverse, dar acum ce vrei? Si frumoasa, si desteapta si devreme acasa?
Hai ca o sa slabim noi o sa vezi.

30+

crina cu

Mergi la inceput

O fi hormonii ca m-au lovit gandurile prea brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Bebecris nu fii suparata..si eu am patit-o saptamana asta. Am avut programare luni la ora 16.30, ne-am aranjat programul sa vina si copilul si sotul. M-au sunat si reprogramat pt. ora 19.15 ca cica nu vine pana la ora 18 dr. Am rezolvat toate cele si ne prezentam toti 3 (pt. prima data venea si sotul si copilul) si acolo surpriza....dr a anuntat ca nu mai vine deloc luni. Si pe noi nu ne-au anuntat.
D-nele de la clinica au dat vina pe asistenta dr - au si sunat-o dar nu a raspuns....am plecat suparati...si dezamagiti. Apoi dupa vreo ora jumate m-a sunat asistenta sa ma reprogrameze pt. miercuri.

Si in final...miercuri am avu tniste vesti super bune! Am un grasunel grasunoi... si totul e bine!

Asa va fi si la tine...asteptarea mai lunga dar sigur vor fi super vesti....asa ca mai ai putintica rabdare...!

mersi de incurajari puiutza. asta am zis si eu ca putea macar sa dea un telefon asistenta.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Klarisse... de cat timp "au nascut" prietenii tai?

Prima luna e cea mai grea in general cu Bebe, pana cand se adapteaza si el dar si parintii la noile conditii.

Bobi al meu a fost tare chinuit in prima luna, abia a pus vreo 400 g, in conditiile in care in prima luna ar fi trebuit sa puna vreo 800 gr. Varsa foarte mult, si pt. ca am avut eu probleme cu laptariile, l-am cam chinuit bietul, ba san, ba din sticla lapte de-al meu ca am avut ragade, apoi iar san, apoi lapte praf....dar dupa ce s-au stabilizat sa zic asa a fost ok si a recuperat si era cel mai dodo dintre copiii prietenilor de aceeasi varsta.

Si nu ceda depresiilor....ca ar putea sa mai apara de acuma!

Cel mai important e bebe acuma! Incearca sa tii sub control cat de cat alimentatia....eu voi zice pas de acuma la dulciuri, paste fainoase, paine cat mai putina....dar e clar ca vom mai pune pe noi. Dar le dam jos dupa aia! Si facem intalnire de fotomodele dupa nastere!

Asta ca sa nu fie doar intalnirea fetelor din Buc si TM. Apropo asteptam poze de la intalnire - distractie placuta fetelor.`

Si va pup ai va urez o seara placuta ca ma retrag - a venit piticu' acasa!

Mergi la inceput

Puiutza 2 luni are fetita si au stat cu ea pe la Urgente, se deshidrateaza, nu mananca..Si partea cea mai proasta e ca nu-i dau medicii de capat..si tare sunt chinuiti saracii

Mergi la inceput