Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Pai daca plecai de dimineata de acasa, ajungeai acum si tu la noi Lasa, te vizitam la vara, toate ![]() Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Na, ca nu mi-a trecut prin cap sa ma sui in trenul de dimineata!
Lora, mami de Iustina si

34+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
Lora - venim, venim 
Ana - sa vedem dc vine careva cu aparatul foto ![]()
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
bebecris26 spune:
m-am intors. sunt foarte suparata ca m-am dus degeaba. dr mea a ramas fara curent la cabinet, a stat cateva ore si a plecat fara sa se sinchiseasca sa-si anunte pacientele sa nu se mai duca azi. am mai dat si bani la taxi dus-intors ca sotul lucreaza si nu am avut cu cine sa ma duc. asta e o sa o sun sa vad cand ma reprogrameaza
. si abia asteptam sa il vad pe bebe
cristina si bebe in burtica
29+sapt
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Lora - venim, venim ![]() Ana - sa vedem dc vine careva cu aparatul foto Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Am luat eu aparatul foto, acum doar sa ma tina bateriile macar pt cateva poze (ca nu stiu de cand sunt incarcate)
Eu am cam terminat programul la birou si sa vad cu ce imi umplu timpul pana la 19.
Valentina
28+
bebecris26 spune:
cat mi-as fi dorit sa pot merge si eu la intalnirea cu voi
. dar m-am agiat cu dus, epilat, pregatit pt dr drumul sus-intors, de dimineata putina curatenie si deja e prea mult pt azi. acum ma pun in pat ca a inceput sa ma doara burtica

29+sapt
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 m-am intors. sunt foarte suparata ca m-am dus degeaba. dr mea a ramas fara curent la cabinet, a stat cateva ore si a plecat fara sa se sinchiseasca sa-si anunte pacientele sa nu se mai duca azi. am mai dat si bani la taxi dus-intors ca sotul lucreaza si nu am avut cu cine sa ma duc. asta e o sa o sun sa vad cand ma reprogrameaza . si abia asteptam sa il vad pe bebe![]() cristina si bebe in burtica 29+sapt |
Off...ce urat...puteau sa dea si ei un telefon, sa te scuteasca de drum.

Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Fetelor ce fain ca va intalniti
.
Lora noi putem pune la pct intalnirea fetelor din Moldova ca suntem cateva..![]()
..atat ca e aiurea cu deplasatul.
Asteptam poze cu burticile reunite.

Klarisse
graviduta 28+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 m-am intors. sunt foarte suparata ca m-am dus degeaba. dr mea a ramas fara curent la cabinet, a stat cateva ore si a plecat fara sa se sinchiseasca sa-si anunte pacientele sa nu se mai duca azi. am mai dat si bani la taxi dus-intors ca sotul lucreaza si nu am avut cu cine sa ma duc. asta e o sa o sun sa vad cand ma reprogrameaza . si abia asteptam sa il vad pe bebe![]() cristina si bebe in burtica 29+sapt |
Of,Bebecris,imi pare rau ca te-ai dus degeaba! Putea macar sa anunte!!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
BOTOSEL si eu sper sa te tina bateriile macar pt poza de grup!
Phii,ce ma bucur,de parca as fii si eu acolo!![]()
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
daa si mai e si departe de mine fetele din bucuresti poate cunosc eu stau in colentina la capatul lui 21 si cabinetu e la victoriei
.
29+sapt