Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui septoct2010 Lora, Oramona, gata, am pus printesele pe prima pagina ![]() kiti |
Kiti, merci!

Lora, mami de Iustina si

34+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
histamina spune:
Amway,corect scris.scuze.
e o frima de produse d etoate felurile.sunt f scumpe,dar eu folosesc de un an un detergent care a costat 1 mil aproape.pun numai in situatii speciale, pt lucruri f sensibile.le spal la mana
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui histamina mai am o ora si jumatate pana la eco. am papat o perfuzie. |

cristina si bebe in burtica
29+sapt
luy spune:
Bafta tuturor la echo, sa auzim numai vesti bune !
Eu nu m-am simtit prea grozav azi, de-abia astept sa treaca cele 2 saptamani care mai sunt pana intru in concediu.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
29+ cu
la purtator
kiti2205 spune:
Deci ramane la 19 la pasajul Lipscani, da?
V-am dat PM cu mobilul meu, in caz ca nu ne gasim.
Daca mai vrea cineva sa vina, va asteptam.
Pana acum, confirmat - Chichi, Fulguta, Nike si Botosel. Pity, ai zis ca incerci si tu sa vii. Iti dau PM si ma suni, chiar dc intarzii.
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
LoraG76 spune:
Ce fain ca va-ntalniti!
Vreau si eu intalneala, dar cu cine?!
Sa aveti o seara cat mai placuta, fetelor, la intalneala! O sa ne gandim la voi! 
Lora, mami de Iustina si 
34+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Ce fain ca va-ntalniti! Vreau si eu intalneala, dar cu cine?!Sa aveti o seara cat mai placuta, fetelor, la intalneala! O sa ne gandim la voi! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 34+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Pai daca plecai de dimineata de acasa, ajungeai acum si tu la noi
Lasa, te vizitam la vara, toate

Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Deci ramane la 19 la pasajul Lipscani, da? V-am dat PM cu mobilul meu, in caz ca nu ne gasim. Daca mai vrea cineva sa vina, va asteptam. Pana acum, confirmat - Chichi, Fulguta, Nike si Botosel. Pity, ai zis ca incerci si tu sa vii. Iti dau PM si ma suni, chiar dc intarzii. Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Fetelor iesire placuta! Ce mi-ar fi placut si mie sa fiu cu voi!!!
Nu uitati sa faceti poze!! Vrem sa va vedem pe toate la un loc!!!
Abia astept sa ne povestiti cum a fost si sa ne aratati pozici!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama