Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetelor stiti cumva de vreun site unde sa poti sa calculezi aproximativ cat va avea bb la nastere in functie de greutatea de acuma?

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Puiutza, ce bine ca il duci la ski de mic. Eu am invatat sa schiez la 30 de ani si acum imi pare rau ca am pierdut atatia ani fara sa stiu cat de misto e :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu

dintr-o intamplare "fericita" am ajuns sa fac ski de perfomanta din clasa I, si am facut vreo 7 ani. Deja l-am pus pe Bobi pe ski-uri dar doar tinut de mine de maini si in iarna 2009. Anul asta nu am reusit deloc....fiind "balonata" nu m-a lasat sotul...ca daca era dupa mine....

Dar iarna care vine am zis ca recuperez la greu! Si Bobi de-abia asteapta.

Intr-adevar e un sport super fain! Si sotul meu tot la 30 de ani a invatat de la moi.....la inceput era tare speriat...acuma nu il mai scoti de pe partie!

Pai poate ne vedem la iarna la ski?!?!?!?! ce zici?

Da..clar. Noi avem niste unchi la Busteni si chiar ma gandeam ce bine ca avem rude acolo ca avem cu cine sa o lasam pe Miriam 2-3 ore cat facem si noi cateva coborari :) Plus ca Miriam la Busteni a fost conceputa, cred ca o sa iasa si ea skioare :)) Daca stiam eu in iarna ca sunt gravida...nici cu macaraua nu ma ducea cineva pe partie. Dar asa nu am stiut si celula viitoare Miriam s-a zdruncinat pe acolo vreo saptamana buna. Si cate cazaturi am luat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Vai, fetele, ce va invidiez ca voi va intalniti si o sa stati la

Oricum, sunt sigura ca o sa ne tineti si pe noi la curent cu ce noutati o sa mai dezbateti.

Apropo de nastere...eu sunt singura care va naste prin cezariana?! Am observat ca majoritatea optati pentru nastere naturala. Mai e cineva cu ceza ca mine?

32+ si mami David 03.05.2005

io fac cezaaa!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Fetelor stiti cumva de vreun site unde sa poti sa calculezi aproximativ cat va avea bb la nastere in functie de greutatea de acuma?

Eu nu stiu un astfel de site.
Dar, cand am facut morfologia de trimestul II, dna dr mi-a spus ca,statistic vorbind, bebe ar trebui sa aiba la nastere ....greutatea respectiva.
In cazul meu, mi-a spus ca e posibil sa aiba 3,3 kg

Valentina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Tanamera, ce iti face piciorusul???

Pentru ca sunt departe de tara, sotul meu nu e roman si ne-am propus ca Sofia sa invete ambele limbi, am facut primul pas spre invatarea limbii romane!!! Am rugat-o pe mama sa-mi cumpere o carte cu povesti in limba romana ca sa am ce-i citi Sofiei!!! Mi-a cumparat "Prima mea carte cu povesti"!!! Pare asa de draguta!!! Are si CD cu varianta lunga a povestilor din carte!!! De abia astept sa vina mama sa-mi aduca cartea si alte multe chestii pe care mi le- cumparat din Romania!!!

33+

Buburuza,ma bucur ca nu ma mai doare piciorul,insa e tot umflat.Dimineata arata bine,iar dupa vreo ora de stat in picioare e umflat la loc.Sper sa imi treaca in cateva zile.

Si noi i-am cumparat carti cu povesti lui Albert(asa ramane cred) si vreau sa incep sa ii citesc.

Multa bafta sotului tau in invatarea limbii romane.Tu cum te descurci cu limba araba?Mai mergi la cursuri?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Tanamera suna te rog medicul si anunta-l ca s-a umflat un singur picior!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime
Da..clar. Noi avem niste unchi la Busteni si chiar ma gandeam ce bine ca avem rude acolo ca avem cu cine sa o lasam pe Miriam 2-3 ore cat facem si noi cateva coborari :) Plus ca Miriam la Busteni a fost conceputa, cred ca o sa iasa si ea skioare :)) Daca stiam eu in iarna ca sunt gravida...nici cu macaraua nu ma ducea cineva pe partie. Dar asa nu am stiut si celula viitoare Miriam s-a zdruncinat pe acolo vreo saptamana buna. Si cate cazaturi am luat...

Fericit-o! Eu nu am reusit sa imi conving sotul...sa ma lase sa bag niste ture! Desi stie ca nu le am cu cazaturile...dar NU si NU! Adevarul e ca s-a prins tare greu BB si era pacat sa ne batem joc de ce ne-a dat DD!
Inseamna ca Miriam e vanjoasa si hotarata sa schieze!! Sigur se face skioare!

Eu abia astept sa ma cocot pe skiuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Vai, fetele, ce va invidiez ca voi va intalniti si o sa stati la

Oricum, sunt sigura ca o sa ne tineti si pe noi la curent cu ce noutati o sa mai dezbateti.

Apropo de nastere...eu sunt singura care va naste prin cezariana?! Am observat ca majoritatea optati pentru nastere naturala. Mai e cineva cu ceza ca mine?

32+ si mami David 03.05.2005

adelena, si eu nas prin cezariana, dar o sa fii inaintea mea
la Giulesti cu dr DEVA, undeva pe la inceputul lunii septembrie, nu ma lasa mai mult de 36s, in august se va face programarea...

azi nu am iesit din casa, stau cuminte la racorica.
Am primti contractele de la Coord Blood Center, tre sa le semnez si sa le trimit prin Prioripost...maine , ca azi e prea cald.

am baut multa apa pana acum si ma pregatesc de un nani scurt.
Ema are lectii de facut, insa i-am spus fetei care lucreaza cu ea sa faca mai light pt ca e cald, maine merg fetele la strand si de luni o vacanta de 1 saptamana in care vom sta la piscina in curte la Amara

azi a venit si MF acasa ( asa am gasit MF, sa vina acasa) de luni imi da PRENATAL, la incepututl lunii august fac si analizele, apoi controlul, lista de cumparaturi pt spital ...ziua mea
ca luna plina ma asteapta!!!

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 28+ Petru si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

PIANNA www.eva.ro/casa-si-familie/copii/cum-scapi-de-petele-de-pe-haine-articol-5087.html" target="_blank">aici zice ca se duc cu apa si amoniac.

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Da, Ana, asta stiam si eu dar de fapt tesatura in cauza, e acoperitoare de saltea. Mucegaiul nu pare a fi de profunzime, dar daca o spal cu solutie de amoniac mi-e sa nu mi se subtieze salteaua, ca am dat o caruta de bani pe ea.

P.S. Nu, nu am facut nici eu nici sotu' pipi in pat, am gazduit anul trecut o gravidutza venita sa nasca la noi in oras si i s-a rupt apa. Nu stiu de ce au considerat ca e mai indicat sa intoarca salteaua si sa nu zica nimic decat sa o fi lasat naibii sa se usuce normal .

26+ cu

Oooo ce urat!Trebuia sa spuna ce s-a intamplat ca doar nu-i dadeai in cap!. Atunci nu stiu ce sa zic,cu ce sa dai! Poate au fetele idei bune!

Aaaa,da de intalneala nu zisasi nika,sa inteleg ca nu esti de acord??

Zisai mai Anuto, cum nu, la pagina 4!

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Fulguta am salvat numarul,sper sa ne vedem.

Chichi .

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

PIANNA scuza-ma te rog! Cred ca am orbul gainii! Nu stiu cum de am omis raspunsul.Pai daca esti de acord nu mai ramane decat sa stabilim o zi(racoroasa) si sa ne vedem!!
Aporopos,cine mai era din TM? Eu,Andreea,tu si mai cineva dar imi scapa!!

Mergi la inceput