Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna seara burtici si albinutze, Noi venim foarte tarziu azi dar cu vesti de la bine in sus Bubulinul/a este foarte bine, avem 1585gr. Toate masuratorile sunt bune si am reusit sa vedem si fatzuca . Cred ca dormea si a tras si un zambetTot azi au venit si pe nepregatite montatorii de aer conditionat, dar nu m-am suparat deloc Fug repede sa citesc din urma, daca nu mai reusesc azi sa intru va pup si va doresc o seara faina! ![]() ![]() ![]() ![]() 29+ cu un carucior multicolor :) |
Andreea felicitari pentru bebelinul perfect!
Ajunge cat ai muncit astazi! Stai cumintica si bucura-te de racoare.

30+
crina
cu
ana_25 spune:
ANDREEA felicitari pt bb zambaret! Ce mare e!! Sa fie sanatos!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Vad ca am ramas singurica pe aici! Toate v-ati dus la intalnire??![]()
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
andreea ce bebeloi maree aii. sa-ti traiasca, sa se nasca sanatos
cristina si bebe in burtica
29+sapt
Fistiq spune:
Buna seara va zic si eu fetelor!
Mai intii va felicit pt vestile bune despre bebei!
Ana, un pupic special catre tine si Maia
Andreea, inteleg ca ai rezistat eroic in continuare tentatiei la eco
Sper ca se distreaza bine fetele la meeting. Sa nu beti prea mult, ca miine o sa fiti mahmure! 
Desigur, eu n-am mai ajuns, am avut o zi de 'exceptie' prin oras cu abia juma' de litru de apa baut. Am ajuns pe la 5 acasa, am papat si recunosc ca m-am puturosit la racoare
Nu stiu ce-o sa fac la noapte, o sa stau cu okii in tavan desi am niste planuri de curatenie prin baie, ca si asa sotul mi-i plecat la Tulcea
O seara frumoasa si racoroasa sa aveti!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+
alexuza spune:
ANDREEA felicitari pentru bebe grasun , sa fie sanatos si cuminte in burtica pana la 40 sapt , si dupa aceea desigur

Burtica de
33 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
Alina_feier spune:
Buna seara fetelor!
E clar iar am de recuperat cateva capitole bune....nu reusesc sa intru sa va citesc decat seara...dar nu mai am decat 3 saptamani de mers la lucru si apoi concediuuuuuuuu......yuhuuu
noi am fost saptamana trecuta la doctor si totul e k...cat despre nume noi il alesesem de mult atat pt fetita cat si pt baietel....si ne-am hotarat destul de repede
Alina
28+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
Pity27 spune:
imi cer scuze dragelor ca nu am putut ajunge la intalnire, dar acum o jumatate de ora am intrat in casa.
azi am fost la spital si i-am facut lui bebe o monitorizare, este totul in regula. dar am stat cateva ore pe acolo. am facut si ecografie, avem 1.880 kg.
apoi am fost sa cumpar o mare parte din lucrurile din lista lunga afisata de una dintre voi acum multe, multe saptamani
sterilizator chicco, termometru cu varf flexibil chicco, perie de spalat biberoane chicco, pompa de san avent-manuala, pampersi pt 2-5 kg, servetele parfumate pt fundulet, 2 body-ury, o jucarie muzicala, o plafoniera cu winny the pooh,o paturica grosuta, forfecuta pt unghiute,
pt mami, pt spital am luat tampoane de noapte -2 pachete, 5 perechi de chilotiei de unica folosinta de la tigex, tampoane pt sani, gel de dus si sapun, pasta de dinti si periuta,
maine am in vizor si restulm listei, sunt franta de oboseala, dupa o zi ca ieri, cand am zis ca o sa nasc, de azi sunt pusa pe fapte mai, mai ales ca sunt in concediu si ma plictisesc ingrozitor de tare.
aura 32+5 
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Vad ca am ramas singurica pe aici! Toate v-ati dus la intalnire?? Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
ANUSCA nu esti singura , suntem mai multe care bantuim pe forum dar cred ca suntem prea topite sa mai scriem
DECI TU SCRIE CA NOI CITIM

Burtica de
33 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA