Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
ellanik spune:
Cum se mananca un pepene !!!
http://www.youtube.com/watch?v=oMtd47iZbVE
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
andira spune:
Gata, am culcat toti copiii, tati doarme si el, sunt singura treaza in casa.
Nibi - ce trist.... a avut vreun accident?
In ultimele luni am auzit o gramada de povesti triste, incepand cu cele legate de colega sotului, apoi accidentul cu fetita prietenilor nostri care btw, e ok, s-a refacut fantastic, nici medicilor nu le vine sa creada.
Mai are de recuperat, inclusiv de pus o bucata de titaniu la frunte unde medicii n-au putut salva osul, dar este extraordinar cum si-a revenit. Un copil luptator, asa cum o stim de micuta.
Honey - am vrut sa-ti spun, mama cum arata ciolanul ala... l-am visat toata seara apoi... a iesit tot asa de bun precum arata? Neaparat trebuie sa fac si eu, mi-a ramas gandul la el...
Rebiana - scuze, n-am apucat sa-ti raspund, o sa mai pun poze cu picii.
Deocamdata m-am urnit si am sters pozele de pe photobucket, ca aveam intre altele un album cu ele din 2008, de cand am fost cu ele in Grecia. Am zis sa ma uit si cate vizualizari au fost, ca m-a socat cifra de la Babyangel, dar surpriza, la noi, in 2 ani, erau doar 10.
Probabil doar prietenii carora le-am dat link-ul, altii nu le-au considerat interesante .
Gaby - La multe lunit! Uau, 6 luni!! cand au trecut?...
Silvia - la fel si voua, LML!
Ah, s-a trezit nr 3, au trecut cele 3h standard. Se putea sa am eu 10 min libere?....
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Niki piersica papa. Vai dar ce necaz cu verisoara ta. Dar ce s-a intamplat? Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
In Spania s-a intamplat(acolo locuiesc).Accident(de tir),aproape de casa.ooofff...
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
dayanara spune:
niki imi pare rau , condoleante! prea tragic sa ma gandesc...
eu pt silvana vreau la botez ceva cum are maria in poza aia de.o tii tu in brate cu funda la mijloc
andira ce.mi place cum strigi fetele 1 2 si 3 :))
ella f frumos scaunul de baie, asa am si eu dar nu cu atatea jucarii
si eu am aceeasi parere despre rasfat, nu exista la varsta asta ci mai incolo cand sunt constienti de multe altele
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
oana
ivan o da cam tare in leagan daca nu.s atenta mi.e ca o vad zburand prin casa:))
POZE
ellanik spune:
Nibi pacat.Mare tragedie.Condoleante!
Dayanara acuma spune tu ca tu ai experienta cu Ivan la care cred c ai procedat identic.Ai avut probleme cu el?de genul tavalit+urlat in fata vreunei jucarii?Mie mi se pare (adica am impresia ...asa judec eu) ca asa dobandesc increderea copilului meu care o sa stie mereu ca la mami si tati in brate gaseste alinare,refugiu,bucurie,liniste.Oricum incepe sa ma oboseasca parerea generala a celor din jurul meu cum ca nu e bine sa-l obisnuiesc dependent de mine.Dom'ne cumva se insoara si trebuie sa fie pe picioarele lui?Nu am pretentia ca detin adevarul absolut despre educatie dar (oricum in acceptiunea mea eu chiar il detin....) toata lumea imi spune ai grija ca-l inveti rau.Incepand cu mama care deja e obositoare si am obosit efectiv sa-i spun ca e copilul nostru ,ca nu consider o corvoada faptul ca-l adorm in brate sau ca-l pun din cand in cand pe picioare.Nu se invata!Ca doovada ca azi a adormit langa mine.Doar l-am mangaiat putin si i-am servit putina tzitzi si gata.devine agasanta faza asta si repet perioada asta numai babisme am auzit.Nu e bine!Nu e bine!las'ca eu stiu ce e bine pt noi.Am mare noroc cu sotul care mi-a zis ca prioritatea mea este copilul(l-am lasat in patut odata pe asta mic cand faceam papa si a plans de s-a udat cearsaful) ca el poate sa manance branza cu rosii dar copilul nu are voie sa stea fara mama langa el.
Gaby ai PM
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
ella sa stii ca si mie mi.ea frica cand auzeam si vedeam tavalit prin magazin si jur ca niciodata nu am patit.o sa vrea ceva si din cauza asta sa faca asa
singurul lucru care l.a facut sa planga isteric e cand era obosit atata tot, si numar pe degetele de la o mana de cate ori mi s.a intamplat
ivan nu vrea nici.o jucarie mai mult decat sa.l duc unde.s copii multi
atat ii iubeste ca se lasa si batut de ei doar ca sa.l bage in seama
acum 2 seri la terasa venea lua cartofi de la masa si ducea la unul de si.l facuse prieten pe acolo :)))
e disperat dupa copii
cand sunt obositi si coincide si cu oboseala parintilor atunci e jale si mi se pare normal sa fie asa
POZE
LAlexandra spune:
AM SCHIBAT PAROLA DE LA POZE
O SA TRIMIT PM LA TOATE FETELE CE AU INTRAT IN ACEST CAPITOL.
RUGAMINTE SA NU DATI ALTCUIVA PAROLA, DECAT FETELOR DE AICI, SI NU CELOR NOI INTRATE.
MULTUMESC
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
Am trimis PM, scuze unde am trimis de 2 ori, sper ca nu am uitat pe nimeni. Unele dintre voi nu au activat PM si nu am reusit sa trimit mesaj.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara eu pt silvana vreau la botez ceva cum are maria in poza aia de.o tii tu in brate cu funda la mijloc roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Rochita de inainte de botez e cu fundita la mijloc.Am poze la semnatura cu ambele rochite.
Alexandra mersi
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG