Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oana multumesc de cafea.. e bine venita. Merg sa vad pozicele.

La multe lunite si celorlalti sarbatoriti!

Am descoperit ca Irinei ii place muzica pop-rock. Care imi place si mie. Cum pun cate una, incepe si ea sa chiuie. Apropo.. cand o pun pe burta, se trage de fund in sus!

Gata merg la curatenie...

O zi bunaaa!

la fiecare in parte!

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Maya ieri a facut greva foamei. Nu a baut mai mult de 300 ml toata ziua. Cred ca luna asta nici 500 g nu o sa ia.
E tare haioasa cum stange botul sa nu-i bag bibele in gura.

Oana - daca Aptamil HA nu ai gasit nu prea cred ca vei gasi LActana HA . Pana la urma ti-l trimit cu forta sa sti. Norocul tau ca nu stiu adresa.
Daca nu a iesit alergie ii mai dai HA?

Asta e noul bazar.
Aici gasesti un set de la Vladi , pt a vedea pe toata dai pe " Vizualizeaza toate listarile acestui utilizator"

Gaby - si pe mine m-au muscat niste dihanii de paienjeni si acum am semn. Am muscat si pe Maya in 5 locuri pe manuta!!!!!!
AM gabat aspiratorul prin toate colturile. sper ca nu mai sunt

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Oana am vazut pozele. Mananca... nectarina?

My age

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Hello

Maya ieri a facut greva foamei. Nu a baut mai mult de 300 ml toata ziua. Cred ca luna asta nici 500 g nu o sa ia.

Oana - daca Aptamil HA nu ai gasit nu prea cred ca vei gasi LActana HA . Pana la urma ti-l trimit cu forta sa sti. Norocul tau ca nu stiu adresa.
Daca nu a iesit alergie ii mai dai HA?

Asta e noul bazar.
Aici gasesti un set de la Vladi , pt a vedea pe toata dai pe " Vizualizeaza toate listarile acestui utilizator"

Gaby - si pe mine m-au muscat niste dihanii de paienjeni si acum am semn. Am muscat si pe Maya in 5 locuri pe manuta!!!!!!
AM gabat aspiratorul prin toate colturile. sper ca nu mai sunt

Eu cred ca de la caldurile astea nu prea au pofta de mancare.. Nici Irina nu se omoara dupa tata zilele astea. Am sa vizitez si eu bazarul mai tarziu... Gata am plecat la munci gospodaresti!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Greenfrog, Gaby sa va traiasca piticotii si sa creasca mari si cumintei.
Gaby oaleu ce noapte avusesi. sicum adica esti muscata de paianjeni? Vb serios?!!

Degeaba m-am laudat ieri ca fac salata orientala, ca azi mi-am adus aminte ca am o tava cu ciuperci in frigider de 2 zile, asa ca am facut salata de ciuperci cu piept de pui si castraveti murati. Acum e la rece.

Sa va zic ca pe caldurile astea, mama s-a apucat sa fiarba un tuci din ala mare de apa ca acus se scoala printul, si nu era apa din piscina suficient de calda.!! Si cand zis ca s-a apucat sa fiarba, ma refer ca a facut focul in curte!!. I-am zis ca nu are minte deloc, daca ea face focul pe caldurile astea. Dar cica..de..un nepot are si ea..

Oana noua petele alea rosii de pe fata ne-au trecut cu mixtura mentolata. Spun sincer ca eram plina de nervi cand am vazut ca asta mi-a recomandat pediatrul si nici nu vroiam sa cumpar. Am luat asa intr-o doara, ferm hotarata sa merg cu bebe la dermatolog. Si in 3 zile de la mixtura aia nu mai are nimic. Am zis ca data viitoare ii duc o sticla de ceva la dr, ca prea l-am injurat ca uite ce prostii imi recomanda el

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi bumbita

bumbita nu ti.am scris nimic legat de vaccine pt ca i.am administrat tot ce.ai scris tu +

denisa abia ce ma plangeam ca mananca mult, ca de ieri nici silvana nu mai bea atat, daca ajunge la 150 e ok, oricum eu nu ma plang, binenteles atata timp cat e sanatoasa , zic merci :)))

ne.a venit leganusul, ii place, sunt poze la semnatura...

eu ma duc prin mall...sa nu.mi scape ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Hello

aaa 500 e mult pt silvana :)))
apropo de asta, silvana sta cu biberonul in gura si vocifereaza sau cand curge lapte face gargara si.l scuipa
ma sparg de ras

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna fetelor.Am terminat si eu cu cumparaturile pt botez zilele astea.Am ales impreuna cu nanuta rochita Mariei.
Roxana sa foloseasca Silvana cu placere noua achizitie.
Oana ce frumusel e Eric.Ce papa?..nectarina?
OFF TOPIC: sunt suparici.Ieri verisoara mea si-a inmormantat sotul.Dumnezeu sa-l odihneasca.A ramas fara tata un bebelus de 3 lunite

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

http://www.comparestoreprices.co.uk/baby-gifts-and-toys/smoby-cotoons-baby-bath-time.asp
Asta e scaunul pt baie luat si chestia aia de deasupra cu floricele ,jucarele se poate scoate si aplica cu ventuze in laterala cazii pe faianta ca sa se joace cand sta in picioare.

Gaby sa traiti maaai!Ce mari va facuratzi!Cat despre berbatu tau are dreptate .Al meu le zice tot ascutitori si crede-ma are o explicatie atat de rushinoasa incat iti trimit PM ca mi-e rusine sa scriu aici ce si cum.Mersi pt detaliile cu diiversificarea.
Inca o intrebare:in cat timp de cand ai inceput cu diversificarea ai ajuns la programul asta?In sensul ca eu incep la 6 luni...dau progresiv cate un fel apoi altul.....cam in cat timp ajung la 3 mese de hrana solida pe zi?Si sa stii ca Joy s-a trezit asa des azi noapte pt ca Geo i-a transmis telepatic La multi ani.Si el a stat tzutzurug cu ochii cascati la displayul de la AC,la ceasul electronic ...ranjea la mine si eu eram pachet de somn.deci clar ca s-au vorbit maimutzicile astea mici.
Child Geo se tine strans de inele si blegul isi prinde mainile acolo cateodata in asa hal incat nu le mai poate sscoate.Nu stiu cum face asta,zau.
Kossir nu te mai stresa cu faptul ca vezi Doamne e invatata rau fatuca cu leganatul pe picioare.Si eu,dupa cum stii, am o groaza de povatzuitori"vaaaai, nu e bine ca-l inveti in brate sau pe picioare..."Ba da!Eu am concediu 2 ani de crestere si o sa-i fac toate maimutzarelile pt ca atunci cand va fi mare nu ma va mai lasa sa-l alint sa-l giugiulesc pt ca...rad baietii de el.Asa ca vreau sa profit la maxim.Eu il legan nu cer altcuiva s ao faca.Nu inseamna ca rasfat copilul intr-un mod negativ.Nu sunt de acord cu satisfacerea poftelor aiurea si a capriciilor nazarite din senin la varste constiente adica atunci cand intelege ce ii spui.Sa se arunce pe jos in magazin si sa urle.Asta nu.Clar e ca toti puradeii sunt predispusi la de-astea.problema e cu noi parintii care le dam ascultare.Am mai spus si o repet chiar daca sunt plictisitoare am facut acest copil ,m-am chinuit fff mult sa-l avem,vreau sa--l fac fericit,sa aiba o copilarie linistita si vesela sa nu simta lipsuri si supararile legate de viata asta de zi cu zi.va avea timp cand va fi mare!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa ai sa razi dar am gasit cu 73 de lei. Si pe net pe un site de profil am gasit cu 53 +17 lei transport. Deci nici cu transport nu ajung la enormitatea de pret din farmacii. Am luat o cutie asa sa vad cum reactioneaza si apoi o sa comand de pe net mai multe cutii, pentru o luna. Sincer, nu stiu daca o sa ii plac ca are un gust si un miros oribil, de medicament.Aaa, si nu a iesit alergic la laptele de vaca, dar are o predispozitie spre ceva alergie, nu stiu daca o sa si aflam care. Inca mai astept ceva analize referitoare la alergii.
Arata bine noul bazar.

Ami mananca piersica. Adica ii suge(Scuzati expresia ) tot sucul.

Briza la mine sunt niste pete ciudate, ca si cum ar fi fript.

Gaby multumim de tratatie si imi pare rau de noaptea avuta. Probabil de la caldura.Un pupic sa treaca supararea.

Roxi sa stapaneasca Silvana sanatoasa leaganul. Ii place in el? Ivan ce a zis? Am vazut pozele...

Niki piersica papa.
Vai dar ce necaz cu verisoara ta. Dar ce s-a intamplat?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput