PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 3
dr_anca spune:
Buna la toata lumea!
Multumim mult de urari, sunteti niste dragute
La multi ani Mirunica cu sanatate si noroc!
M-am ingrozit de ce am citit desi nu am mai pus poze de 1 an la pepenasi ma bucur ca se sterg albumele e mai bine asa.
Mi-am scos si de la contul meu 2 albume care le aveam publice.
Ce lume domnule.
Noi suntem bine avem mamele noastre cu schimbul la babysitting si noi ne vedem de program fara stres.
Sara vorbeste toata ziulica romaneste si cuvinte pocite pe care nu le intelg. Are baietei care o striga sa vina la joaca prin parcul din cartier si e f mandra de grupul ei desi ea e cam praslea printre ei.
Am serbat cu tortul propus de Anka cu iaurt si frisca si in weekend incerc diplomatul cred postat de Didi de pe culinar. A fost f apreciat tortul, l-am facut cu iaurt de coaaze negre
Va doresc o zi buna!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008
vias spune:
am intrat sa va multumesc pentru gandurile si rugaciunile voastre trimise catre puiul meu din ceruri.
Va multumesc si pentru PM-uri.
Flavius este un copilas minunat, un jucaus si jumatate, foarte atasat de mine si de tatal lui ... nu sta nici 2 minute fara sa fim in raza lui , e un smecher care merge in 4 labute de muuuuuuuuult timp, si prinde o vitezaaaaaaaaaaaaaaa , care se catara peste tot, are vanatai de la cat de cumintel este....si acum ne pregatim sa plecam in concediu...abia astept....
ma duc acum sa-i fac pasaportul...abia astept sa-l vad acolo..cum zambeste el la toata lumea.
La multi ani tuturor pepenasilor, doresc tuturor copiilor, ceea ce imi doresc eu pentru Flavius al meu.
Va pup, Cami!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
flo1980 spune:
Hello
La multi ani celor ce s-au sarbatorit de cand nu am mai intrat!
Camy un gand bun si de la mine pentru voi, o lumina eterna pentru sufletelui lui Darius!
Cu albumele, eu nu cred ca am fost asa in pericol, la favoriti era sotul lui moni_or (Cristi) in ultimul timp, si ankalaura.
Cand am vazut persoane straine acum ceva vreme (cateva luni cred) am sters si eu de la favorite.... si in plus, doar cateva albume erau publice...
Eu nu m-am suparat ca le-ati sters, astept cu nerabdare noua parola.
Va las, am multa treaba.....
PS. Felicitari Mona!
Sun ce idee buna ai avut cu tortul in forma de soare
Anaxena felicitari pt. bb2! Sa fie cu putza!
Vio te pup si sper sa ajungi cat mai repede acasa!
Cam atat am retinut
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
moni_or spune:
LA MULTI ANI, MIRUNA!
FLO, unde era sotul meu la favoriti?Eu nici stiu exact unde sa ma uit la "favoriti" pe picasa, oricum nu prea inteleg cum era sotul meu acolo, ca eu am contul meu de picasa pe care pun poze, el are un site facut de el cu poze, deci noi nu dam niciodata link cu poze de la pepenasi ca sa il vada pe Luca. Iar sotul meu chiar nu e genul care sa stea sa se uite la albume cu copiii altora, sincer nu prea il intereseaza nici ai lui
Oricum, bine ca s-au sters pozele, eu mi-am pus si pe contul meu personal de picasa sign in required to view, ti-e si groaza ce se intampla in lumea asta.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Chuny spune:
Moni, era la favoriti si inca este. :-) Il cheama Cristian, nu? Si e si poza lui. Bun, asta nu e nicio problema, nu cred ca a deranjat pe nimeni.
turturica spune:
Acuma sincer, chiar daca se face cont nou de poze pentru pepenasi, eu nu mai am de gind sa imi pun pozele acolo. N-as vrea sa jignesc pe nimeni, dar sint anumite persoane in grupul asta, cu aparitii sezoniere, pe care nu le cunoaste nimeni si la o adica pot fi numai „mamici virtuale”, ca un dram de poze si niste povesti cu copilasii poate oricine sa inventeze. Asta e, dam in paranoia, dar vad ca n-avem de ales.
Eu sint inca in cumpana cu ce sa fac cu albumele personale de pe picasa pe care le-am lasat la liber pina acuma, pentru ca le e mai usor celor de acasa sa ne vada, maica-mea de exemplu nici macar nu are adresa de mail ca sa ii pot trimite invitatie de vizualizare. Oricum, am verificat si n-am nici un agatat la „favoriti”, macar atita e bine.
Ah, moni, tot am vrut sa-ti zic, te-am citit cu mare drag cind ai povestit de viata ta cu 2 copii, ma bucur ca ai parte de asa o experienta pozitiva, de abia astept sa imi string si eu puiul numarul2 in brate si sa vad reactia Marei.
Mami de Mara (19.08.2008)
ankalaura spune:
Anca - ma bucur ca v-a placut tortul! Este unul din preferatele noastre
Moni - m-ai distrat "Sincer, nu il prea intereseaza nici ai lui" [:-)))} Nici ca puteai fi mai linistitoare!
Da' io ce cautam la favoriti, ca singura nu m-am pus, iar albume publice nu mai aveam de un car de ani Aaa, aveam tortul
Camy - va pup virtual! Sa fiti sanatosi!
Aoleu uitam!
LA MULTI ANI MIRUNEL!!!
Acum s-a trezit si piticoata. Ma duc sa imi intru in rol
moni_or spune:
Si ce trebuie sa faci sa ajungi la "favoriti"? ANKA, ma bucur ca nici tu nu stii cum ai ajuns, pentru ca sa nu creada lumea ca mint eu. Nu ca ar fi sotul meu suspectat de ceva dar asa, pur si simplu, ma enerveaza pt. ca eu nu i-am dat niciodata parola de la pepenasi si nici nu stiu ce trebuie sa faci ca sa pui pe cineva la favoriti, nici macar pe contul personal. Si mai ales pentru ca si eu voiam sa zic ca nu o sa-mi mai pun poze pt. ca probabil sunt persoane care in loc sa-si dea prietenilor linkul cu poze din contul personal il dau pe cel de la contul comun, ceea ce nu mi se pare cinstit. De asta in ultimul timp mi-am pus la pepenasi sign in required la albumul meu. Dar acum as suna penibila sa spun asta, desi, repet eu nu l-am dat linkul nici macar sotului meu (nu din motive de securitate ci pur si simplu, nu s-a aratat interesat vreodata), nu stiu cum a aparut acolo.
TRULI, TURTU
TURTU, de mult voiam sa te intreb, Mara va avea fratior sau surioara?
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mcoca spune:
Moni, Anca iegzista o explicatzie : voi parca nu eratzi la prieteni, ci la fani. Deci, daca eratzi la fani, e simplu de tot : v-ati uitat o data la pepenasi de pe contul vostru, si asa ati lasat « urme ». Asta nu e grav, ca de pe picassa voatra nu se poate ajunge la pepenasi. Se poate face asta numai daca sunteti « prieteni ». Deci, si pentru pozele private, daca nu vretzi sa le parolatzi (ca Turtu, sau ca mine, cu parinti care nu se descurca f bine cu calcu), nu va « imprietenitzi » cu nimeni (aici vorbesc de prietenii reali, de cunscuti) si astfel nu se poate trece in galaria voastra, din galeria prietenului. Ca avetzi fani, cunoscuti, e normal, sunt toti cei care au vizionat pozele …, dar cei ce vizioneaza galeriile fanilor vostri, nu pot vedea galeriile vizitate de acestia. Sper ca am fost coerenta cat de cat.
Vicky si Printzesone
Biribu spune:
ola, fete, bag si eu capul
cu pozele, nu vreau sa ma lansez in mari discutii, atita ca suntem persoane mature, stiam ca netul e mare si nu e chiar "privat" cu sau fara 2o de parole. concluzia mea e ca daca e sa pui poze e de asteptat ca le poate vedea tot mapamondul, deci pui ce te simti tu comfortabil ca poate vedea o lume intreaga. eu asa gindesc.
mai important decit pozele mie mi se pare defapt sa nu dai date personale pe net, acolo sta de fapt pericolul, nu in niste imagini.
personal imi pare rau ca se cade in paranoia, pt ca imaginile astea cu copiii ne unesc, sunt sarea si piperul acestui grup. cit despre membri noi, sa fim seriosi ca nu mai apar acuma noi mame in grup, ne cam stim care suntem.
noi ocupati peste masura cu vara, mai ca de-abia astept sa vina toamna sa ne linistim un pic
Tony e din ce in ce mai nazdravan, vorbeste binisor, e smecher, si are gagica la gradi , ieri a luat de acasa o bratara de-a sor-sii si i-a dus-o la gradi.... am zis ca e cazul sa-l caut la buzunare de acum in colo, cine stie ce ii mai duce
seara la culcarezice noapte buna la toti membrii familiei, apoi ofteaza si zice visator ...good night Ali ...
de astea, va pup
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"