Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
Nik0le spune:
cris_mario, simplicity, multumesc pentru urarile de sanatate, deja ma simt mai bine (si infulec de zor biscuiti dulci...). simplicity, felicitari pentru dintisor!
oani, miremia, MS, multumesc pentru preocuparea fata de siguranta pozelor.
lorex, multumim ca ne schimbi parola! Mie nu mi se pare rea ideea cu mutatul, dar cu aceleasi nickuri. Asa sigur scapam de urmaritorii de aici. Stresul meu major e legat de chestia cu care se mandreste DC-ul, si anume ca este cea mai mare comunitate online din Romania (si e citit la greu). In alta parte nu am fi asa expuse. Cine e pentru?
decenuela, bine ai revenit! Felicitari pentru progresele in ale diversificarii si pentru intalnirea cu bbTo & mamica lui!
ayanna, spor la pregatiri si bafta multa cu nemtii! Multumim pentru explicatiile si sfaturile de specialitate! Pupici zgubilicei!
cristies, cris.d, imi pare rau ca gargaritzul si Ema va fac probleme cu mancarea... Sper sa se dea pe brazda cat de curand. cristies, esti tare cu jules verne, ce urmeaza, nitica teorie matematica?
alexutzza, ma bucur ca ati ajuns cu bine, imi plac mult postarile tale pline de energie si culoare! Spor la pregatiri! Aoleu, ai mancat cucuta? Bine ca n-a fost mai rau de atat...
al3csa, si eu zic ca nu e cazul de cortina, inevitabil vor fi situatii in care vom avea pareri diferite, n-are rost sa ne suparam, oricum fiecare face cum crede ca e cel mai bine.
mariucasara, am vrut sa-ti spun si am uitat, felicitari pentru iesirea reusita la munte! Imi pare rau de ce s-a intamplat cu "instalatorul", foarte bine ai facut ca l-ai dat afara! Sper sa rezolvi problema cu un profesionist cat mai repede.
onitza, imi pare tare rau ca nu i-ai dat inca de capat, nu stiu cum ai suportat durerea pana acum... Ai tot respectul meu pentru cat te-ai sacrificat pentru binele lui Daniel!
Am fost si eu azi la dermatolog (pe mine ma doare un san de vreo luna si dupa ce am dat cu unt s-a ameliorat vreo doua zile, dar pe urma iar m-a luat durerea desi am continuat sa ma dau, nu mai inteleg nimic...). Concluzia dr a fost ca de la alaptat mi se formeaza niste cruste keratinoase (am ca niste cojite tari in mijlocul sfarcului) si ca alea ma dor si mi-a prescris sa ma dau cu Locobase, care e o crema emolienta (fara medicament in ea, n-are decat vaselina) cu scopul de a proteja si repara pielea din zona. L-am intrebat in cat timp estimeaza ca o sa-mi fie mai bine si mi-a spus ca in 10-14 zile. Macar de-ar fi asa...
Ooo, Rebiana, ce placere sa te citesc! Ce mai faceti, ce mai face micuta Mara? Dar Luca?
Xela, esti tare ca reusesti sa forumesti "sub asediu". Sper ca maine sa fie o zi mai buna!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Si inca ceva (daca nu v-ati plictisit deja de tot citind placinta de mai sus ):
Bea, felicitari pentru stelute!
plateea, ce smecheras e bbTo daca deja stie sa se ceara in brate la toata lumea! Mamica lui ce mai face?
cristies spune:
Gagici, voi sunteti indulgente! Am latit pagina si nu stiu cum. Cine stie ce am gresit sa spuna si modific. Cat despre carne vie... mai face Cris.mario o prezenta si mai stergem, ca e usor sa tai, mai greu e sa le pui la loc (si sa faci "locul" Lorex)...
Alexutzzza, bine ati ajuns cu puiul civilizat! Sa va iasa totul cum v-ati dorit si sa ne aduceti multe poze!!! Cand ai fost in Auchan? Ca eu am fost in week-end si aveau omida (in cutia originala), octopusul - la fel si aia, si in pungute panda si fetita. Intr-adevar sunt peackocsii aia de care ne zicea si Plateea la un moment dat dar nu sunt in acelasi loc... Eu am fost sa-i iau catelul si d-aia am restudiat toata oferta (dar nici regina omizilor nu mai concureaza cu catelul vorbaret).
Ayanna, succes cu lucrul! Si multumim pentru sfaturi (iti dai seama ca in America ar fi fost 50de dolari ora...).
Decenuela, wb! Cred ca ai scris gresit si ca dupa impartasanie Jiji doarme toata noaptea (eu asa sper, pentru tine!).
Onitza, eu cred ca am pierdut un mesaj de-al tau pe drum... nu ti-a zis ca e sanul traumatizat (nefiind ciuperca) si asta datorita pozitiei sau a modului cum suge... altfel de la ce? Nu cred ca esti de condamnat... la cat ai suferit, poate nici pe sfert cat tine n-as fi rezsitat. pentru tine! (Update, am vazut pozele, sunteti superbi!)
Bea, nu ne deranjezi deloc! Ai un umar virtual daca ai nevoie de el! Sa stapanesti sanatoasa stelutele!!! Multa sanatate sotului!
Lucia, la multi ani pentru ieri! Si LML printului! Sa ne pui musai poze cu tortul ca sa mai cu spor!
Multumesc Oani si Miremia ca s-au ocupat de security si Miremia ca ai sters tot. Lorex eu am intrat de cate ori a cerut cineva sa-i fie sterse pozele.
Eu propun sa nu intre nimeni dupa cortina. Oani a zis foarte bine, e nevoie de experienta tuturor aici, suntem precum chinezii inhamati la ricse... toti facem acelasi lucru, in acelasi fel, dar ajungem in locuri diferite. Asa ca... hai sa nu ne suparam, eu zic ca nu suntem nici pe departe un grup antisocial, e un domeniu public si fiecare isi poate gasi locul daca doreste. Daca nu doreste... asta e!
cristies spune:
Nik0le, daca terminam 500 de leghe sub mari trecem la Tom Sawer. Eu o stiu aproape pe dinafara ca am citit-o si rascitit-o cand eram mica, dar am varianta in engleza si sunt curioasa cum o sa mi se para. Tare ideea, dar unde?
cristies spune:
Mariucasara, esti foarte tare ca l-ai dat afara din casa. Din ce inteleg a improvizat ceva care v-ar fi putut electrocuta .
Si eu sunt in galeata asta, mi s-a stricat un piston de la usa unui dulap din bucatarie, i-am chemat pe aia (dupa ce le-am zis la telefon ce problema avem), au venit si in loc sa schimbe ala au mai verificat ei o data (ca poate noi eram dobitoci si nu stiam ce se poate strica dintre un piston si nimic altceva) si au spart geamul. Asa ca stam fara o usa la dulap ca transportul de geam sablat vine la sfarsitul lunii...
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Nik0le, daca terminam 500 de leghe sub mari trecem la Tom Sawer. Eu o stiu aproape pe dinafara ca am citit-o si rascitit-o cand eram mica, dar am varianta in engleza si sunt curioasa cum o sa mi se para. Tare ideea, dar unde? _ Povestea unei . Cresc |
Edit: Arunc un ochi si-ti dau pe mail.
Beatrice1982 spune:
mersi rebiana, xela, cristies...............
acum iesim putin afara ca nu mai are rabdare in casa..............
oare in ce combinatie sa ii dau branzica?????????
cu ce oare?????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
cristies spune:
Bea, eu i-am dat branza cu fructe fierte. Combinatiile care m-am gandit eu c-ar merge sunt astea de la iaurturile cu fructe (eu i-am dat cu piersica si cu caise). Si atat ca i-am dat doar de doua ori.
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mariucasara, esti foarte tare ca l-ai dat afara din casa. Din ce inteleg a improvizat ceva care v-ar fi putut electrocuta . Si eu sunt in galeata asta, mi s-a stricat un piston de la usa unui dulap din bucatarie, i-am chemat pe aia (dupa ce le-am zis la telefon ce problema avem), au venit si in loc sa schimbe ala au mai verificat ei o data (ca poate noi eram dobitoci si nu stiam ce se poate strica dintre un piston si nimic altceva) si au spart geamul. Asa ca stam fara o usa la dulap ca transportul de geam sablat vine la sfarsitul lunii... _ Povestea unei . Cresc |
Da. Pica apa pe circuitul electric. Ne-a pazit Dumnezeu ca se putea intampla o nenorocire....
Imi pare rau ca stii despre ce vb...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
miremia spune:
Cristies sa-i multumim Mariucaisara pt stergerea albumelor.
Eu sunt atat de mandra cand o aud pe plateea cum ne lauda ca nu ne certam ca "altele". E normal sa mai apara discutii in contradictoriu insa ma bucur ca se opresc la stadiul de discutii.
pt voi toate.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg