Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

MS imi pare rau de experienta neplacuta, sper sa gasesti unul capabil sa-l repare.

alexutza

Bea albumul il poti sterge doar tu, pt ca tu stii parola.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

dar nu imi apare edit-ul ala si delete album de aia am zis

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Oani zice bine Xela ca o sa ne lipsesti. Si nu o sa se supere nimeni daca nu o sa ne mai poti scrie atat de des. Era doar un mod de a zice....pt ca sunt fete care n-au mai scris nimic de cand au nascut.

Am fost constienta cand m-am inscris ca poate sa-mi citeasca ORICINE mesajele (chiar si persoane neinregistrate pe forum), dar exact ca si tine tin neaparat ca parola de la conturile comune sa nu ajunga la oricine. Si eu le-am citit pe fete din umbra vreo 2-3 luni dar in final mi-am facut curaj si am scris. Sau...am avut momente cand pur si simplu nu am vrut sa scriu (2-3 saptamani) dar n-am ramas acolo, dupa cortina, cu lunile. Asa ca va rog fetelor din umbra, curaj, spuneti-ne despre voi!

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nikole

Intrebare....m-am uitat prin contul comun si vad ca este ok, nu pot fi downloadate pozele insa am vazut la fans si la fav (cu exceptia a doua fete pe care le-am identificat) 2 conturi. Aveti idee ce este cu ele? Sper sa nu ma considerati paranoica dar imi place sa stiu exact ce si cum.

Daca ma ajuta cineva cu un PM (am uitat si unde erau ) cu conturile vechi de poze le sterg eu.

_

AMR 8 kg

soooooooooo
eu am un album fara titlu
care e asa album fara titlu
si scrie acolo ca sus...............la mail puf.....
de unde si pana unde.....................habar nu am
iti dau linkul; pe pm sa vezi ce poti face cu el sa il stergi
ok???????????
si poate ma lamuresti si pe mine cum doamne iarta-ma a ajuns acolo................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Unde ai album fara titlu, BEA?
Pe contul comun ai doar Ivan de Bea...Spune-mi daca te pot ajuta.

Te-am intrebat si azi dimineata, pe ce site-uri au ajuns videourile din youtube? Daca poti sa spui, evident...

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

scuze
acum am citit din urma, si sincer nu stiu pe ce site-uri
ceva funny videos.................dar nu m-am uitat bine, si nici nu am mai cautat ca de cum am vz prima data am fugit si le-am sters..................
asa ca din pacate nu iti pot rasp............
stai sa bag in bara sa vad daca imi apare si iti pun link..........

http:// funnytamil.com/results.php?tag=papaa015&order=published
am pus un spatiu dupa // sa nu apara ca reclama
aici am vz primul video si gata nu m-am mai uitat ca si io mi-am fc capul patrat aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua!

lorex Imi pare rau ca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea. Mai bine nu mai spuneam nimic . Nici nu stiu ce sa mai spun ... Chiar nu vroiam sa te superi sau sa se supere cineva pe mine. Imi pare rau.

Mi-am sters si eu albumul de pe picasa si pozele de la semnatura!!

O zi buna sa aveti!

Eu am sa intru un pic dupa cortina pentru ca nu vreau sa mai supar pe nimeni cu posturile mele

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Nu-i nevoie sa stai dupa cortina!
De ce? nu da nimeni cu piatra! poate m-am incins mai tare, poate trebuia sa expun altfel..
Dar nu inteleg de ce una doua care cum se supara un pic, gata, hop dupa cortina!

ideea e ca eu gandesc cu totul altfel...eu cred ca ea (Iuria) e mai fericita ca doarme lg mama ei, ii simte mirosul, o simte aproape, se simt eprotejata, decat singura in patut! Cel putin cat e f mica. Si mai ales ca a venit pe lume fortat, deci o trauma pt ea...mustrandu-ma constiinta am tinut-o mult aproape de mine, la pieptul meu, sufletel langa sufletel (cum imi place mie sa spun) ca sa stie ca o iubesc si ca sunt acolo pt ea. Sa uite trauma mai repede!
Spuneai ca ce, doar pana acum nu au dormit cu noi. Pai cum nu? Nu cu mine ci mai mult, in mine! Orice copilas are o trauma la nastere, chiar si la nasterea naturala dar poate mai putin pt ca mama natura ii pregateste cumva, ii avertizeaza, dar la cezariana pur si simpu se trezesc deodata scosi la aer cand ei dormeau bine mersi acolo la caldurica!
Enyway, mi s-a parut prea dura expresia ta, ce pe care am citat-o, cum ca iti chinui copilul daca dormi cu el, ca e pt comoditatea mamei...pai asa as putea si eu f usor sa spun ca e pt comocditatea mamei sa-l pui in patut sa doarma ca nu te mai deranjeaza pe tine, nu? Poti dormi linistita sau face alte chestii cu sotul tau fara sa te "incurce" copilul.
Pt mine sa dorm cu ea "sufletel langa sufletel" inseamna afectiune. Insemna sa-i arat cat de mult o iubesc, ca las orice ca sa stau langa ea cand doarme, s-o tin de manutza, sa-i dau suzeta cand o vrea, sa fiu acolo cand deschide ochii.
Stiu ca poate deveni dependenta de mine dar o sa am grija sa o desprind usor usor de mine, cu timpul. O sa o pun si in patutul ei, dupa ce nu o sa-i mai dau san, incet, cate putin pana cand o sa o las intreaga noapte!
Dar acum cred ca deja stie cat o iubim!
Sper sa reusesc s-o educ frumos iubind-o fara sa devina o rasfatata!
Si sper sa ne tina Dumnezeu sanatosi sa ne bucuram de ea si ea de noi cat mai mult timp!

Si ca sa intaresc cele spuse da-mi voie sa-ti citez cate ceva din cartea "UN INCEPUT FERICIT - relatii de tandrete" de Anastasia Lyra

“Studiile arata ca, daca noul nascut ramane continuu langa mama, acest lucru prezinta multe avantaje pentru amandoi, deoarece promoveaza armonia relatiei lor, comunicarea si legatura stransa mama-copil.
Ramanand in preajma mamei sale, copilul este mai satisfacut, deoarece se hraneste mai bine si se linisteste la sunetul cunoscut al batailor inimii ei.
Fiti alaturi de el deci, cat se poate de mult! Simtiti-I dorintele, oferiti-I caldura bratelor dvs, observati-I expresia lui fericita atunci cand il mangaiati si vb cu el. Nu va faceti griji, nu il rasfatati in sens negative cu tandretea dvs.Dimpotriva, contactul fizic si psihic al ambilor parinti cu nou-nascutul pune bazele corecte inceputului relatiei dvs.In rest, are grija natura!”

Mai spune undeva ca pediatria moderna considera safe patul parintilor pt copii, desigur doar ca o perioada de tranzitie.Practica arata ca pe cat se simte mai in siguranta cu atat mai repede devine independent.De aceea, cand copilul are o alternative si se simte binevenit in camera parintilor sai, accepta mai usor sa doarma in patul sau si invata sa aiba autonomie si incredere in sine!

Desigur, toate informatiile se adapteaza dupa copil, dupa mama cred eu!
Sunt copii care au nevoie de mai multa afectiune, altii mai indiferenti.Sunt mame mai afectuoase si mame mai tari pe pozitie!
Eu asa am simtit ca trebuie sa fac!!
Sper ca nu am gresit sisper, cum am mai spus, sa o invat treptat sa doarma in patutul ei si pe termen lung sa-i aratam ca o iubim fara sa devina o rasfatata in sensul negativ.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

nici nu stiu cu ce sa incep, dar acum chiar nu am nici o morala sa scriu ceva despre ceea ce s-a discutat..............poate intr-o zi o sa pot spune ceva, dar acum chiar nu pot..................

imi pare foarte rau ca sunt neintelegeri.....................nu imi place, dar zic PAS de data asta..iau ce imi face mie bine si ce nu imi place o las asa in aer....sa pluteasca si sa o ia vantul..........

sunt foarte suparata................
pentru ca maine iar il impunge pe sot, si abia dupa aia ii spune un verdict final..deci oricum is cu capul.................nici doctora aia nu cred ca stie ce vrea, serios...odata ii alba odata ii nbeagra, cred ca nici ea nu stie ori ii alba ori ii neagra...............

deci in finaL tot aR avea apa dar nu multa si il mai impunge ca sa vada ce si cum................bla bla bla...........

nu am nici o tragere de inima pentru nimic, nu am mancat decat odata azi, si atunci s-a dus mancare numa cu apa, deci nu mai fortam..............
mi-e greu, nu numai cu Ivan ci asa mi-e de greu sufletul incat nu va immaginati.............si se pare ca nu scapam ieftin.............

oricum maine dimineata voi sti mai multe si o sa va spun, iar daca nu vine acasa, nu o sa mai intru pana nu vina, sa nu va mai stresez si eu cu ale mele si sa stau si eu, desi nu imi e bine nici daca ma inchid si tot bocesc............
nu l-am vazut de 5 zileeeeeeeeeeee
ca odata a mers mami cu ma-sa odata sa nu merg azi k poate il lasa acasa, ca asa ca pe dincolo, maine merg si daca il lasa si daca nu ca nu mai rezist....................

aveti grija de voi, si va rog sa fiti mai toleranti.........sau nici nun gasesc cuvantul potrivit..........

o intrebare pentru cine imi va raspunde, cine se pricepe............

azi am fiert lapte de vaca de la noi, si ma gandeam sa ii fac branzica lui ivan, dar nu mai tineam minte cat calciu lactic a trebuit sa pun
am pus doaua pastile
oare e mult?????????????????????
a iesti branzica asa cat o nuca.............
oare sa i-l dau sau nu?
am pus oare prea mult sau nu?

si piept de pui, odata in prima sapt..sau 2 sapt.....trebuie fiert separaT DE legume, asa-i?????????????????

multumesc frumos pentru rasp.............

aaaaaaaaaaaaaa si mi-am mai adus aminte de ceva.............
cris m tu ai pus la conge, te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vz..............ai pus doar morcovi???????????
oare e ok daca fac pachetel de rosie , patrunjel, fasole si ce mai pun in suica lui, sa pun asa impreuna in conge???????????????sau nu e bine?????????????????

Mergi la inceput

mno m-am albastrit...................
stai sa va caut ceva bun si ceva gustos..........

http://www.infoaliment.ro/img11/501=tiptop+food+industry.jpg
nu cred ca e monti....sczzzzz..

dam si de baut sa nu va insetati pe canicula asta............

http://www.medifast1.com/shopping/images/products/fruit_drink_large.jpg

sa traiasca stelutzele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

mno m-am albastrit...................
stai sa va caut ceva bun si ceva gustos..........

http://www.infoaliment.ro/img11/501=tiptop+food+industry.jpg
nu cred ca e monti....sczzzzz..

dam si de baut sa nu va insetati pe canicula asta............

http://www.medifast1.com/shopping/images/products/fruit_drink_large.jpg

sa traiasca stelutzele!!!!!!!!

FELICITARI cuscra!!!
Multumesc de cinste.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

o intrebare pentru cine imi va raspunde, cine se pricepe............

azi am fiert lapte de vaca de la noi, si ma gandeam sa ii fac branzica lui ivan, dar nu mai tineam minte cat calciu lactic a trebuit sa pun
am pus doaua pastile
oare e mult?????????????????????
a iesti branzica asa cat o nuca.............
oare sa i-l dau sau nu?
am pus oare prea mult sau nu?

si piept de pui, odata in prima sapt..sau 2 sapt.....trebuie fiert separaT DE legume, asa-i?????????????????

multumesc frumos pentru rasp.............

aaaaaaaaaaaaaa si mi-am mai adus aminte de ceva.............
cris m tu ai pus la conge, te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vz..............ai pus doar morcovi???????????
oare e ok daca fac pachetel de rosie , patrunjel, fasole si ce mai pun in suica lui, sa pun asa impreuna in conge???????????????sau nu e bine?????????????????

nu ai pus mult calciu lactic, e ok dupa parerea mea

carnea trebuie fiarta separat la inceput

e ok cum vrei sa le pui la conge, eu i le fac direct piure si le bag la comge

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bea, sanatate multa sotului!
Branzica aceea calcica eu stiu ca se prepara punandu-se 8 pastile de calciu lactic la 1 l de lapte... dar cum niciodata nu am facut dintr-un litru am portionat adecvat.
Te-ai gandit f bine sa congelezi legumele pentru supe.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

si inca ceva, BEA - multa sanatate sotului, o sa treceti voi si peste asta. Fii optimista ca trece si o sa vina soarele si pe strada ta

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput