Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
mariucasara spune:
Mai voiam sa ofer Alexutzei, Miremia, Nicole, Lorex. Eu sunt f. pasnica de felul meu dar cand viata sau sanatatea copiilor mei e pusa in pericol de un idiot nu am de ce sa incerc sa nu jignesc pe nimeni si sa fiu politicoasa. Sa zica merci ca nu l-am injurat...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
xela_07 spune:
Nikole - sper sa fi nimerit diagnosticul corect nenea dr. Multa bafta sa treaca repede!
Eu chiar nu reusesc sa forumesc "sub asediu" dar devine o prioritate cand dorm am2 sau cand e sotul acasa .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
xela_07 spune:
plateea - felicitari pentru examene! esti super tare ca poti sa mai si inveti .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
al3csa spune:
Va multumesc din suflet pt intelegere ! Lorex inca o data iti cer scuze si tuturor fetelor pe care le-am suparat.
Alexutza f frumos ai spus tu acolo
Noi am fost la bilantul de 6 luni
Avem 6 kg fix si 62 de cm. Ni l-a laudat dr ... a spus ca arata f bine .. de la 6 luni in sus incep sa-i bag ... carne de vita, ou(galbenus) cate putin o zi da una nu ... pana ajuns la un galbenus intreg la 7 luni, iaurt natural (mi-a recomandat napolact si sa ii pun eu fructe in el daca vreau. Mi-a zis ca pot sa-i dau si ficat de pasare dar numai de tara si cum nu am de unde sa fac rost mi-a zis ca mai bine nu ii dau. Branza calcica (sau cu lamaie) pot s-o inlocuiesc cu branzica de la mili (din aia ca in pachet de unt) ... cam atat. In rest toate bune si nici urma de dinti deci mai avem liniste un pic .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Nik0le spune:
MS, xela
AM SCHIMBAT PAROLELE USERULUI COMUN DC, CONTULUI COMUN DE MAIL SI CONTULUI COMUN DE POZE. Parola este aceeasi peste tot, ma apuc acum de trimis PM-uri, anunt cui apuc sa trimit.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza BEA nu e vb numa de Lenor, in genere balsamu de rufe, detergentii parfumati, parfumurile, deodoratele de camera etc toate aromele astea nu-s indicate ptr bebei si nasucu lor sensibil. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
Nik0le spune:
al3csa, xela_07, mariucasara, cristies, miremia, lorex, oani, aveti PM.
Nik0le spune:
Trebuie sa mai scriem vreo doua mesaje ca sa trecem pe pagina 20, sa fac capitol nou...