Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 8
GianiD spune:
I-mi dati si mie, va rog, userul si parola de la mail-ul comun?
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria
delphin spune:
Mai eu ma gandesc cu ce se duc, caci cu masina le ia 1000de ani(De SIMO cu Micu' vorbesc)...si-mi fac atatea griji pt. Micu' pe drum! Doamne ai in paza ta!!!
Mimo, AMR 13 zile, dar de pe 29 suntem la hotel caci trebuie predata casa!
Geko, tot vroiam sa-ti spun...ca sunt toata o admiratie...am mai spus deja, sunt admirativa si consider ca sunteti tare curajoase ca faceti sau ati facut deja bb, dupa puiutii nostri. Eu una nu am avut curaj sa fac asa repede, am asteptat vreo 5 ani.
Vazut si eu poze cu Antonia...mai ce frumusete!
iar e foc...trebuie sa-l culc pe David ca sa fie putina pace!
mstela spune:
Pe Bitza in miniatura am vazut-o si eu...
Sarumana Catasper doar sa fim sanatosi,si ne-om distra...ce lucruri rele?la ce te referi?ca e deja aglomeratie si ca s-au marit preturile?
..vom merge relativ la plesneala,in sensul ca nu mi-a placut nicio varianta din ce aveam,sau nu mai era loc unde imi placea,si avem niste amici care sunt acum la eforie,in casa rudelor lor si ar avea o camera unde pentru moment putem ateriza..apoi mai vedem...tot e bine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
natynic spune:
Of, am citit in parc de treaba cu carutul, i-am dat sms lui Simo sa ma ofer daca mai are nevoie dar nu a raspuns, pesemne s-a rezolvat...
Am fost si noi in Herastrau, dupa multa vreme, ma tot codeam ca mi se parea taare departe (de fapt IOR e mult mai departe); am fost in partea de la roata unde cum zisese si Kya au amenajat super misto locuri de joaca cu tartan si toate cele minunile si apoi ne-am retras spre insula copiilor, care era goala (erau 5 copii in total) si asta a fost o idee excelenta pt ca acolo e umbra peste tot si destul de racoare, langa lac. I-am dat Iuliei drumul in cortul gonflabil imens cu bile de unde nu a mai iesit timp de vreo ora sarind non-stop...am baut o cola zero, m-am dat in leagan...in final i-am zis ca eu o las si plec acasa si atunci si-a itit capul, rosu si transpirat si a binevoit sa iasa. Era atat de franta ca am dus-o in brate pana la masina, m-a rupt. A papat si acum nu vrea sa doarma
Stela, tinem pumnii sa fie bine la mare. N-as mai avea curaj sa merg la plesneala dar sunt convinsa ca veti gasi ceva ok. Pozele Iuliei sunt pe mailul comun, eu de acum acolo le pun si gata.
Nico, felicitari!!! Moama, 10 ani! Si se vede din povestirile tale ca inca va iubiti ca-n prima zi. Bravo!
Bun revenit si lui GianiD! Eu la Marginime vin daca ma chemi!
Gata, ma duc sa conving copchilu sa faca nani ca nu mai pot EU de somn!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
bitza037 spune:
Mimo, nu mananca ciorba,in poza aia, batea ouale pentru omleta, si de obicei ceapa verde si mararul il pun 1 min in tigaie inainte sa pun omleta ,dar nu m-am inteles cu berbecutza asta de Antonia, si le-a pus de la inceput in oua
....faza cu ouale este cam asa: de ziua mea si a lui tati am facut cate un tort si fiindca nu ma lasa sa stau al bucatarie, am luat-o si pe ea pe un scaun langa blat, si am invata-o sa sparga oua, si de atunci nu mai scap de ea, inclusiv duminica am facut amandoua clatite...ea punea faina eu amestecam in compozitie
multumim de aprecieri
da, deja tati s-a obisnuit cu ideea ca seamana numai cu mine, ca la orice pas numai asta i se spune.....este obligatoriu sa fac si un baiat sa semene cu tati
mstela spune:
Si noi inHerastrau,duminik trecuta
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Mai eu ma gandesc cu ce se duc, caci cu masina le ia 1000de ani(De SIMO cu Micu' vorbesc)...si-mi fac atatea griji pt. Micu' pe drum! Doamne ai in paza ta!!! |
cu avionul merg. le cautam acum niste curse pt luni sau marti, sa i le dau pe mail.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstela ..nu inteleg ce aveti cu pozele-publice/private.Cum sa se vada albumele private? Am intrat si eu pe webshots rapid,m-am delogat,m-am uitat si nu vad niciun album (fiindca sunt private)...deci cum ii?? |
delogata fiind, am dat cautare dupa numele contului si....mi-au aparut toate pozele insirate.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:
Frumos in Herastrau,intr-adevar,Naty..si mie imi place,e o racoare placuta..mai putin seara,cand apar tzantzaroii imensi.
mami de TEA
bitza037 spune:
Cata, Stela,Delphinas merci de aprecieri....
Delphinas citisem ca fetele te-au vazut in poze pe tine si copii, vreau si eu sa va vad,unde???
Giani ai primit userul si parola???
eu stau cu voi la taclale in loc sa-mi fac bagajele....nu am nici un chef