Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bitza037 Mimo, nu mananca ciorba,in poza aia, batea ouale pentru omleta, si de obicei ceapa verde si mararul il pun 1 min in tigaie inainte sa pun omleta ,dar nu m-am inteles cu berbecutza asta de Antonia, si le-a pus de la inceput in oua |
...deci nu doar ca e clona ta fizic, dar a mai mostenit si talentele de gospodina micuta; si mai are si personalitate, face retetele proprii!

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
mstela spune:
Ariel-Alina, am cautat si eu dupa numele de cont si intr-adevar apar poze,dar poza e de 2x3 cm,nu se poate mari fiindca iti baga mesajul de eroare,iar cu poza mea salvata de 2x3 cm cine, ce sa faca?
Ma rog,eu nu sunt chiar asa speriata de pedofili sau ce or fi...sa si le bage in c.r,treaba lor..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
natynic spune:
Stela, ce frumoase sunteti!
Mi-e dor de voi si dealtfel de toti puiutii si mamicile. Voi in grupuri restranse v-ati mai tot intalnit, dar cu noi nu...Cand mai punem de o intalneala??? Vali?...
Naty mamica
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui mstela Si noi inHerastrau,duminik trecuta mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
am vazut doua fete cucuiete in Herastrau

..are Tea o faztuca scumpica
Distractie placuta la mare si timp furmos va urez!!!!in privinta pampersului, las-o ca o sa vina si timpul ei sa renunte....

natynic spune:
citat din mesajul lui GianiD![]() |
Trimis!

Naty mamica
bitza037 spune:
Naty, ai pus punctul pe I

imda, puteti de intalneala si noi plecam din Buc.
vezi, ca eu m-am plans ca ai pus putine poze cu Iulia, si cu tine, de altfel
natynic spune:
Stela,pe mine nu neaparat faza cu pedofili care colectioneaza poze de bebei mai deranjeaza/oripileaza. Ci ideea urmaririi pe net, inclusiv cu ajutorul pozelor, a unor persoane. E mai vasta si mai complexa treaba. Daca ai mintea inocenta si...normala nici nu-ti poti imagina cate lucruri i se pot face cuiva care se expune pe internet in orice fel. Ti-am zis, la mine au fost doar doua exemple minore, nimic-nimic grav, doar mi s-a batut apropo despre lucruri scrise pe forum de catre 2 persoane care CHIAR nu aveam niciun chef sa ma citeasca...Dar cu pozele...Ariel stie ce spune, are povesti de ti se face parul maciuca...
Naty mamica
ancadragoman spune:
In noul bazar se gasesc produse personificate DC ,o parte din suma merge la cazurile umanitare existente la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=147&n=Umbrela-I-love-DC
Va multumim si va asteptam 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
natynic spune:
Bitzo, tu nu faci bagaje si eu nu dorm desi mi-e somn!
Hai ca o sa mai pun poze...
Naty mamica
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui natynic Bitzo, tu nu faci bagaje si eu nu dorm desi mi-e somn! ![]() Hai ca o sa mai pun poze... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler |

gand la gand cu bucurie, tocmai am luat aparatul sa mai descarc cateva poze de zilele trecute