Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Nicoleta, felicit si eu sotul pentru alegerea facuta, are dreptate Ariel Sa traiti multi ani fericiti si sa aveti in continuare realizari marete. Sa vina si-o fetita cu ochi de inger in familia voastra si nu uita niciun moment: in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie puternica!
Liana exact de asemenea povesti cu happy end are nevoie Simo, ma bucur ca ai aparut fix la momentul potrivit
Am mari emotii pentru ei si sper din suflet ca cei de la Munchen sa-i puna rapid pe o schema corecta de tratament. Am un feeling de bine totusi, nu stiu daca nu cumva chiar povestea pe care ai spus-o m-a mai remontat ! Doamne ajuta!
Kya o facuram lata cu caruciorul Imi pare atat de rau
Alice eu cred ca n-ai vazut copii facand pipi pe strada pentru ca ii tin in pampersi pana la adanci batraneti. Dar nu vad diferenta intre a o tine sa faca pe ea (recte tot pe strada se scurge) si a ii da chilotii jos intr-o tufa. Din cate mi-am dat eu seama cu europenii astia mai civilizati, toate-s ca toate pana la copii.Copiii au voie orice: sa tipe, sa se tavaleasca, sa se mudareasca...nu vad de ce n-ar avea voie sa faca pipi pe gazon. Iti inteleg retinerile insa, incet incet vei mai descoperii din mistere, sunt convinsa. Ia vezi matale in mesaje, ca ti-am trimis ceva .Cadooo
Delpfinimi pare rau pentru firele tale albe, las' ca se innegresc la loc indata...AMR cat ?
Bitza eu de ce n-am vazut Buburuza cu cirese la urechi? Unde-ai pitit-o?
Ariel lasa draga, nu-ti face griji ca fata mea mananca si carnati si stie ea cum sta treaba cu brutariile alea. Eu ma temeam ca dupa atata foame da iama-n ele:apfel trudel cu mult sos vedeam pe fundal Si-apoi diseara e la Budapesta, baga un gulas
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Neata.
Multumim de urari.
Gecko, m-am distrat mult de doamnele cu cadru si pungute in maini... maronii si pe aici, desi la orice pas gasesti "tonomat" de pungute...
Va pup pe toate.
Caldura mare, ma topeeesc...
Sper sa fie Micu bine, sa nu aiba probleme pana marti-miercuri cand pleaca... oooof!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
Nico,felicitari pentru cei 10 ani de casnicie, sa aveti in continuare fericire si impliniri alaturi de cei doi baieti ai tai, si eu zic ca ar merge si o tititza.....
si acum ca te-am felicitat, de beut,mancat..nimic,nimic???
Mimo, uite link-ul...este primul album...cred ca nu ai avut timp atunci cand l-am pus sa te uiti, dar poti sa ceri oricand
http://community.webshots.com/user/bitza037....ia vezi se vede?ca sunt curioasa?ca le-am facut private....desi Naty zice ca se vad chiar daca-s asa
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza037 Nico,felicitari pentru cei 10 ani de casnicie, sa aveti in continuare fericire si impliniri alaturi de cei doi baieti ai tai, si eu zic ca ar merge si o tititza..... si acum ca te-am felicitat, de beut,mancat..nimic,nimic??? Mimo, uite link-ul...este primul album...cred ca nu ai avut timp atunci cand l-am pus sa te uiti, dar poti sa ceri oricand http://community.webshots.com/user/bitza037....ia vezi se vede?ca sunt curioasa?ca le-am facut private....desi Naty zice ca se vad chiar daca-s asa IRINA Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
Soro, iti bati joc de mine,am eu fata de cobai? NU SE VEDE, ovcors
bitza037 spune:
mii de scuze,normal ca nu-mi bat joc, dar era zilele trecute o discutie cum ca, chiar daca sunt private albumele , ele se vad....
http://www.webshots.com/user/bitza037....acum sper sa nu mai fie probleme
ariel_7000 spune:
mimo, se vede, dar a bagat bitza "...ia" in link. vezi aici:
http://community.webshots.com/user/bitza037
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Aoleooo, ce buburuza frumoasa am vazut cu ce pulpane mai Cel mai mult mi-a placut cum mananca ea ciorbita cu furculita :)))) Si recunoaste sincer ca nu mai spunem nimanui, ai facut-o singura, asa-i?
mstela spune:
Salutare...am scris cate ceva si cand sa inchei cu un emoticon,apasand pe emoticon,a disparut mesajul si a ramas numa emoticonul..
..v-am citit,v-am vazut prin poze..
...sunt cu gandul bun numai catre Micu,sper din suflet sa ajunga pe drumul bun si sa se faca bine.
..nu inteleg ce aveti cu pozele-publice/private.Cum sa se vada albumele private?
Am intrat si eu pe webshots rapid,m-am delogat,m-am uitat si nu vad niciun album (fiindca sunt private)...deci cum ii??
LA MULTI ANI CU FERICIRE PANA LA ADANCI BATRANETI,NICO!
In alta ordine de idei,ne pregatim de mare..numar orele,asa de mult am nevoie de relaxare,maine seara vrem sa plecam...Tea e in extaz,spune numai mae,baie,paja,coac..Doamne ajuta.
Olita nu vrea sa o vada,dar nici reductorul...ii da drumul unde stie=in pampers.Ata e..mai asteptam fara sa ne stresam DELOC.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Am uitat: und ati vazut-o voi pe Iulia de Naty?eu de ce nu gasesc link-ul?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
am vazut-o si eu pe Bitza in miniatura!
Stela, drum bun si vreme frumoasa sa aveti!
Va duceti la plesneala??
poate te sun sa-mi zici cum e, ca am auzit numai lucruri rele!
Pozele cu Iulia sunt pe mail-ul comun!