Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 6
GianiD spune:
Buna fetele
la toate si sa stiti ca va citesc din umbra...asa sunt eu, nu sunt prea "vorbareata" in scris, desi "face to face" vorbesc mult!
O mica scrisorica...
Felicitari tuturor , sa fiti sanatoase si voi si bebicii si sa duceti usor sarcina.
Tuchi, felicitari pentru noua viata, sa fie intr-un ceas bun. N-am intrat pe forum o perioada, deh bb mic..., dar m-am gandit deseori la tine si la situatia ta, incercam sa inteleg printre randuri...
Ah, si pe fetita mea o cheama Ilinca dupa Ilincuta ta! Mi-am dorit o fetita brunetica si zglobie ca ea...si uite ca DD m-a ascultat!
DD sa-l protejeze pe Siluan si s-o intareasca pe mami! De cateva zile de cand am intrat din nou pe forum si am aflat vestile...ma gandesc tot timpul! E groaznic sa treci prin asa ceva cu copilul tau! Dar am incredere ca totul va fi bine.
In rest, am vazut pozici de pitici si pe Facebook si pe aici. As vrea si eu userul si parola de la contul comun - poate careva sa mi le trimita pe PM? Am tot vrut sa scriu sa o cer, dar sunt rea de scris.... Dar pentru aia sa stiti ca va iubesc si cred ca sunteti speciale (pot sa ma includ si eu aici? ).
In august plecam in vacanta la Duni, in aceeasi perioada cu Oana, abia astept sa o cunosc personal, macar o randunica daca tot nu am avut posibilitatea sa ajung la Bucuresti...ma gandeam ca poate organizam o intalnire a randunicilor la Sibiu in marginime, la o pensiune, deh daca nu vine Mahomed la munte...
Trimit sa nu pierd mesajul, cu am mai patit-o de n ori...
Pup stolul. Eu prin august vreau sa ajung la Bucuresti la Ikea si C&A, candva intre 15 si 21 august, oare ne putem intalni?
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria
daciana.t spune:
mimo o crezi sau nu esti o super mami pentru adolescenta ta. stiu ca acum nu pare asa, dar cate faci pentru ea, cat te zbati, cat te zdrobesti sa fie bine...esti de admirat. faza cu imbracamintea? cred ca toti adolescenti sunt la fel...daca ii place lui maica-mea nu e bine...spune si tu din oficiu nu-mi place: e fusta preas curta, bluza prea desucheata...ma rog
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
Nicoleta, La multi ani fericiti impreuna
10 ani...aveti istorie nu gluma
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
aliceionescu spune:
Salutare!
Mah,eu n-am pus copilul sa faca la pahar de rusinea lui- pe care e clar ca nu o poate constientiza acum- ci de rusinea mea...Eu recunosc faptul ca am aici un oarecare sentiment de jena, prin prisma faptului (sper sa nu fie cu suparare nimanui) ca sunt roman (a se intelege strain de tara asta)...Nu m-am ferit niciodata sa spun de unde sunt, parerile despre Romania (asta daca stiu de ea, pt ca am intalnit si oameni care au spus ca nu au auzit niciodata de Romania)sunt destul de bune. Dar sunt si aici destui care considera ca am venit sa le 'invadam' tara si n-as vrea sa aud niciodata 'face asta pt ca este roman si este needucat'...
Si cu Simona...eu ma intreb, nu se puteau oare grabi lucrurile cu plecarea lor??? Nu se putea organiza treaba (o scrisoare medicala, ceva de genul...) sa plece fara sa mai fie nevoie de pasaport pt cel mic si alte de astea? Nu stiu...pe mine ma depasesc lucrurile astea...
gecko spune:
unul scurt pana trage purandelul un partz ca de 24 de ore nu a facut kk (din astea nu am experimentat la Patrick care nu trecea ziua fara cel putin 6 pampersi kkciosi).
alice, super experienta oliceasca sub streasina reginei si super prezentarea. Nu pot sa te luminez unde se usureaza puiii de strainezi...banui ca tot la un copac/la o panseluta. Chestii maronii de homo sapiens e adevarat ca nu am vazut dar de patrupede latratoare, in ciuda pungutelor cu care mandri se plimba stapanii lor in mana, tot gasesc pe gazonul din fata casei. Mie imi plac octo/nanogenarele ce ies la plimbare cu cadrul metalic...deabia isi plimba osteoporoza si protezele de sold pe strada dar au punguta in mana pentru catel...ca parca le crede cineva ca reusesc sa se aplece sa stranga "norocul" sau ca ar putea sa se mai ridice in picioare odata aplecate.
si musai trebe sa fug...
daciana.t spune:
delphin eu am renuntat la vopsit par alb..am bagat suvite care se amesteca intr-un mare fel cu jumatea mea grizonata si multa lume zice ca am doar suvite...asta pentru ca ma saturasem ca la 2 spatamani de vocseala sa ma uit cum iar se vad firele albe...bebe 2 gata vopsit...sivitat la coafor si asta e...mergem mai departe...
daciana.t spune:
alice nu stiu dac se poate fara pasaport si am impresia ca trebuie si de la notar cum ca sotul e de acord cu scoaterea minorului din tara ...va rog,cine ii poate da un sms lui Simo sa ii spuna sa meagra sa faca si treaba asta, sa nu fie vreo problema pe undeva. acum imi pica fisa ca si asta e o problema, ca nu stiu daca pleaca impreuna sau doar ea cu bebe...offf sa fie bine
Kya spune:
Eu cred ca sigur pleaca impreuna cu sotul. Deci nu e problema. Dar pasaport are neaparat nevoie - e unicul document al copilului. Chiar si cu scrisoarea medicala, tot are nevoie de pasaport. Dar oricum pasaportul la urgente e gata in cateva ore.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
neata dragutelor! am aflat ieri de la Cami de dragutul de Micu ... am vorbit putin mai devreme cu Simo; se pregateau de externare; Micu nu se simtea prea bine din pacate ; grabesc lucrurile cu pasaportul ptr plecare; am intrebat-o daca are nevoie de ajutor azi, a zis ca deocamdata nu; i-am zis sa ne contacteze oricand pentru orice... dar stia asta deja de la voi, care i-ati fost aproape ; sper din suflet sa plece cat mai repede in afara tarii la analize si tratament; nu e nevoie sa mai explic de ce e mai bine, stiti voi prea bine ; sunt sigura ca Doamne Doamne are grija de puiul mic si scump; nu stiu daca e o consolare, i-am zis si ei, insa avem niste cunostinte (cu care din pacate nu mai putem lua legatura ca nu mai stim de ei de ani buni)care aveau unul din copilasi cu aceeasi problema cu al lui Micu; asta se intampla la cativa ani dupa revolutie; aici nu-i dadeau sanse, de transplant nici gand; au plecat in Spania (toata familia dealtfel; s-au stabilit acolo), i-au refacut toate analizele, au inceput un drum lung cu tratament si acum cativa ani, inainte sa plece si restul familiei acolo, aflam de copil, devenit adolescent, ca e bine si are o viata normala, sau aproape normala in astfel de conditii. Sper din suflet si sigur asa va fi si cu Micul drag ... cam atat ... va pup si sper sa aud numai vesti bune!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele?
bineinteles, ca in mesajul cu felicitari de aseara am uitat sa o tre si pe Iulia in vacanta, care mi s-a parut super,super radioasa...si mami la fel....dar mai vreua cateva poze ca alea nu mi-au ajuns nici la degetul mic
Kya, s-a rezolvat cu carutul pentru Simo????a mai vorbit cineva cu ea?
pentru Micu
eu fac ordine prin casa, si incerc sa fac bagajele sa plecam la ai mei, nu am nici un chef nici de bagaj si nici de plecare.....dar ma gandesc la ANtonia ca pe caldura asta ii prinde bine sa stea in curte si sa balaceasca in piscina(i-am cumparat una faina cu tobogan cu tot din care iese apa)