Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Pe 22.07, acum 10 ani, eu si Adrian ne casatoream religios! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
felicitarile mele acestui domn, ca a stiut ce nevasta sa-si ia. multa fericire si de acum inainte, sa traiti fericiti inca 100 de ani, sa va vedeti stra stra nepotii la altar!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Ariel am uitat mai sa-ti spun cu umbrela...am fost atat de convinsa ca,coborand in goana, mai mult imbrancita de mine, in mijlocul intersectiei plina de masini, n-ai mai luat si umbrela. Cui ii mai pasa in atare situatie de umbrela cand ii era amenintata viata?:))) Deductie logica, dar logica de inginer :))) Iata cui! Chiar tie! :)))Felicitarile mele! hi, hi, hi...eu sunt taur, d-ala fffff atent la detalii. Miha eu ma bucur ca fata mea face progrese in ochii psihologului! Si inca n-ai vazut nimic! Azi cica si-a cumparat de la Billa sunca, painici din alea nemtesti delicioase si niste rosii si a facut picnic Mi-e rau, noroc ca vine acasa ca se apuca si de gatit! :)))) cunosc senzatiaaaaaa!!!! sa inteleg ca a ajuns in austria deja? spune-i ca si branza de la billa e buna . cu riscul sa ma fac de ras, eu tot nu am descoperit "deliciile" culinare din At. azi ma intreba o amica de pe DC, la telefon, daca am mancat celebrul schnitel vienez. mi se face pielea de gaina si dau in criza biliara numai cand mi-l amintesc!!! sau celebrii carnati de 2 m lungime. brrrrrr. aaaaa, mai spune-i lui teo sa caute brutariile strock[ aaaaa, kya, "recomanda-i fetei unde sa manance, ca mor cand vad ca face foamea in austria" ... oops. tin minte ca zicea cineva curand asa Nu mai stiu ce si cui trebuia sa mai zic...am avut o zi grea si eu, cu emotii multe, bocete prelungi dar nu stiu de ce exact....vine ea si vremea sa va impartasesc ce si cum, deocamdata ma duc sa ma culc ca noaptea e un sfetnic bun! incearca sa vezi soarele de pe cer! este acolo si iti lumineaza viata! |
ariel_7000 spune:
tuchisor, am citit mesajul asta si m-am gandit la tine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153800&whichpage=1
mihutza11 spune:
off Doamne!!! acum am citit si eu un pic de Siluan!! mi-au dat lacrimile! Doamne ajuta-i sa treaca de necazul asta!
si asa aveam o stare nasoala.. nu mai zic nimic.. nu sunt la zi cu nimic, nu am niciun chef de nimic!
multumesc lui D-zeu ca suntem sanatosi! in rest totul e praf in ochi!
revin dupa ce "imi revin"!
Mica dansatoare
daciana.t spune:
V-am citit dar nu am mai intervenit, astept vestile de la Simo, astept sa vad diagnosticul si totul de dincolo si astep sa vad concret cu ce o pot ajuta.
tuchipentru bona, bine ca i-a pus pampers si nu ti-a taiat vreun cearceaf sa ii faca scutece
gecko imi dai sperante ca totul va fi bine
alice m-am distrat teribil cu pipi in strada in pahar uite ca la asta nu m-am gandit azi alfu daca raman sau nu la buget ...dupa amiaza vesti noi...sfecla a mai crescut intre timp
Si Daci zice" nu mai volbesc cu tati, niciodata, niciodata", la care eu: "de ce?" raspuns: "nu ma lasa deloc in pace "cat spirit de independenta pe copilul meu
ariel multumim de vesti, ma rog sa fie totul bine...si spoi nu inteleg de ce transplantul de ficat nu se acopera...mai ales la un copil mic nu pot si nu vreau sa inteleg...
referitor la pedofili cei de pa photobucket nu te lasa sa pui poze cu copii goi/la baie...ti le sterg ei fara drept de apel si spun ca violezi termeni x...am patit-o si eu de atunci pun doar poze imbracate ale galustii nebuni sunt pe toate gardurile si cred ca nici mama privatului nu o sa ii opreasca sa nu caute poze. asa ca mai bine mai prevazatori. cred ca o sa las pozele puse doar in ultimul am pe celelalte gradual le sterg...
as mai fi scris dar s-a trezit galushca, cu accidentul pe ea...asa ca schimbat spalat copil acum trebuie sa o pregatesc pentru gradi. v-am pupat intru mai tarziu
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tuchita spune:
Nicoleta, LA MULTI ANI!
sa fiti sanatosi, sa va iubiti vesnic si sa fiti fericiti!
as avea multe de zis, timp ioc...nu mi-o pot scoate din minte pe Alice cu paharul de cola/pipi in mana....( asta era in Romania sau in Anglia?). Eu in Romania am tras masina pe dreapta, in plin trafi in Militari, am deschis portiera si copilul a facut pipi pe carosabil! asta e, un pipi de copil pe langa sutele de pipilici de caini vagabonzi....
Si nu-mi iese nici replica Mimozei cum ca-i sunt superioara dpdv emotional!
Ariel, multam de link.
Ma bucur ca nu numai eu sunt fericita dupa divort!
Si un pt Andreea!
Bitza, ovcors ca-mi faci aranjamentele la nunta!
gata, la treaba cu mine!
Olgutzika spune:
'neata!
Am limba legata, nu ma intrebati de ce, ca nu stiu
Multi ani fericiti, Nico !!!
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
V-am spus ca ieri mi-am uitat mobilul acasa. Intre timp Sanziana l-a bagat in cosul ei cu jucarii si l-am gasit d-abia azi dimineata.
Ieri dimineata la 8 mi-a scris Simo un sms, si ne ruga daca putem sa-i imprumutam un carucior pana in seara asta ca nu mai poate sa-l care pe Siluan in brate, ii rupe mainile.
A mai luat cineva legatura cu ea intre timp? S-a rezolvat problema asta? Uff, mi-e asa ciuda ca nu am gasit mesajul mai devreme. Azi dimineata am fost la dr la control si abia acum am ajuns la calculator.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
delphin spune:
'Neata o si un gand bun pt. SILOUAN si parintii lui
MIMO si sa fie cu bine!
Experienta mea Africana...am ajuns la saturatie, ies doar 2 ore seara, de la 17 la 19 din casa si merg la o plaja unde sunt doar albi. Nu mai suport piele colorata langa mine de nici un fel. Asum faptul ca acum, dupa doi ani sunt rasista, asta e, rusine mie!
Asa cum bine zici, noroc ca David compenseaza si aduce balanta in echilibru caci daca si el era ca Seb...eram de mult timp internata la glumeti!
Nu, nici un masai, doar o meningita virala din parte lui Seb, la care a fost suspectat si frate'su si o insuficienta respiratorie, tot el!
asta ca sa stiti de ce am nevoie sa ma vopsesc! ce aveam eu par alb inainte, dupa fiecare sejur la spital cu copii m-am mai imbogatit!
Na' mi-am spus si eu focul!In rest..sanatosi sa fim.
Cu facutul pipilicului la copac si alte alea, eu nu am nici o jena, daca copilului ii vine, ce sa fac? David nu vrea sa faca in apa de mare, iar afara zice mereu cand ii trebuie "Maman, je veux arroser les fleurs!" gradinarul mamii. Aseara l-am scos din apa si l-am dus langa o stanca sa ude stanca, na! Nu vreti sa stiti cum poate arata o toaleta aici, chiar si la un resto, asta daca o are deja. Iar langa parc, pai s-a rezolvat repede, nu sunt parcuri :)
Pipi in masina, si noi am oprit aproape imediat si l-am pus sa faca pe marginea drumului.In privinta copiilor, nu am nici o jena. Nu ca-i invat sa faca pe afara, insa sunt sigura ca vor ajunge sa faca diferenta intre.
ANDREEA sper ca ai reusit sa dorm mai bine asta noapte!Vroiam de ieri sa tot ii transmit DANEI SHING , dar roza cred ca-mi da tarcoale rau de tot!
Fug ca ia apucat pe ai mei. Am sa va povestesc intr-o zi cum e la mine cand ii apuca pe amandoi joaca...se zbiara intr-un mare fel!