Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 4
aliceionescu spune:
Ariel, merci!
Naty, habar n-am cum fac copiii englezi cu renuntatul la pampersi!! Intr-o luna, abia ieri am vazut o fetita facand pipi la un copac si am indraznit sa o intreb pe sora ei cati ani are (avea 2 ani). In rest, mi-e f rusine sa intreb vreo mamica dc copilul ei mai poarta pampers au ba si cum se procedeaza. De copiii englezi insa pot spune cu certitudine ca umbla mult mai dezbracati decat ai nostri (la 16 grade, in tricou, de exemplu), cu mucii garla la nas uneori, fara nicio jena, cu suzeta pana la varste...'mature' si cu carutul pana aproape ca dau examen de permis, la scoala de soferi. Intr-o zi, cand eu tremuram de frig cu hanoracul pe mine, in parc o mamica isi plimba pustiul de vreun an desculta si in patru labe, pe langa carut. Bine, era imbracat cu geaca si pantaloni lungi.
delphin spune:
Merci dragelor, am terminat de citit din urma. Ne mandrim fiecare cu ce avem mai de pret, copii!
Au crescut si nici nu-mi vine sa cred ca intru in FR. cu David fara scutec, vorbaret si sfatos, cu Seb baiat mare, dar si mic in acelasi timp!
Nu, al treilea copil la mine nu va mai fii. Vreau sa pot sa-i realizez pe ei doi!
Si cica Seb seamana din ce in ce mai mult cu mine, zice lumea...e adevarat ca el are mult din caracterul mei si mai firav...
Fug sa-i culc, sa ma vopsesc daca reusesc, caci sunt home-alone asta seara!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gecko juma de ora m-am chinuit la maretia de mesaj anterior (sper ca gaurile alea din creierul postpartum nu sunt ireversibile) si cand colo ce sa vezi...gand la gand si vorba la vorba cu luny, exceptie (multam' Doamne) ca al meu nu se trezeste noaptea la adapat SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! |
pana si asta: toilet-training=dez-pamparsat
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gudinde Kya, Unde a aparut stirea? Sti, imi e frica sa sper pana nu-l vad inchis. |
hai mai, e clar, rugaciunile tale (intru care eu una te-am sustinut sufleteste) au fost ascultate Sus!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
gudinde spune:
Naty,
Nu sti cum eram de dimineata. Am venit cu o fata la servici ... de au inceput colegii sa-mi cante refrenul ala dintr-un cantec al Cranberies:
It's in your head
In your heeeead
You're zombi
Zoooombi, bi, bi, bi
Nicoleta spune:
MA bucur mult ca Micu va merge la Munchen curand! Sper sa se gaseasca repede rezolvarea problemei lui!
Cristina este mai bine, multumesc de intrebare, Alice!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
Gekco....m-am tinut sa te felicit si am uitat,chiar daca si cu intraziere,vreau sa te felicit pentru bursucelul cu numarul doi,sa-ti traiasca amntrei si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!!!
Tuchi,si pe tine de asemenea am omis sa te felicit pentru schimbarea in bine din viata ta si Casa de piatra iti doresc alaturi de multe realizari si impliniri! iar la anul si eu fac act de prezenta la nunta alaturi de toate randunicile, bine, eu vin si inainte ca sa fac pregatirile, decorul si aranjamentele.....hahahaha
...asa cum au zis si fetele nu se merita sa lasi fericirea umbrita de vorbe urate spuse la nervi.Este de inteles o astfel de atitudine, este ca un strigat de disperare,realizeaza ca te pierde pentru totdeauna, dar asta este , sa fie sanatos daca nu a realizat asta la timp!!!!asa ca ....toate gandurule bune le indreptam catre tine sambata.....muahhhhhhh
Alice, esti o dulce
mimonix spune:
Nu stiu cu ce sa incep...si totusi cu Simo, ca gandul mi-e mereu acolo, in rezerva aia mica de spital, la ei si la copilul ala mic si frumos foc. Mi se rupe sufletul ca nu mai doarme si nu mai zambeste Imi pare atat de rau ca azi n-am mai ajuns o data la ei, am zis ca maine dar maine pleaca. Doamne ajuta-i sa gaseasca drumul si adu-i inapoi zambetul pe buze micului Siluan
Nicol sunt sigura ca despre acel preot este vorba, mai ales ca zici ca e singura biserica. Sa-l intrebe doar daca e din Brasov si stie situatia familiei Bota. Si-n felul acesta se va confirma imediat daca-i el sau altul. Eu n-am vorbit cu ea la telefon, nu pot Cate cuvinte am eu "la mine" de obicei, toate imi ingheata in gat si nu sunt deloc genul de persoana care sa transmita optimism in situatii d-astea.Si idiotul ala de Arion, macar sa fi venit sa-l vada. Daca o fi in tara...Dumnezeu sa ma ierte ca nici nu mai stiu pe cine sa dau vina
Ma uitam mai-nainte la pozele Iuliei din Bulgaria...o ranjita si o scumpa desi si ea atat de greu si-a gasit zambetul pe lumea asta. Minuni se intampla deci!
Am vazut si Delfinasii...olala, cat au crescut! Si cred ca David compenseaza pofta mancare lipsa a Sebilusului , arata intr-un mare fel!
Delfin, mi-ai lipsit Citeam zilele trecute niste postari de-ale tale la un subiect despre vacante in Franta (Biaritz, La Rochelle, d-astea ) si ziceai acolo ca Africa nu e cea din cartile postale, e cea din reportajele cu saracie! Si chiar ma gandeam ca trebuie sa fi avut si tu acolo fel si fel de experinte! Nici un masai , nimic?
Ali nu-mi vine sa cred ca esti atat de departe de copiii tai! Deie Domnul si tie noroc sa-i poti aduce aproape de tine. Sper ca plecarea ti-a fost amiabila cumva ca altfel nu te vad rezolvand usor situatia !
Tuchi eu as lua-o altfel...fiecare ocara primita, un motiv in plus de a ma deroga de vinovatia parasirii, o felicitare si un pupic in oglinda pe fiecare obraz In timp, copiii il vor respinge singuri si gata. Iar ignoranta doare cel mai tare. Oricum, ma simt complet aiurea sa-ti dau sfaturi in vreun fel caci te consider dpdv emotional muuuult superioara mie !
Alice m-am prabusit cu scaunul fata draga :)))) Cum mai sa faca pipi intr-un pahar de Cola, voi vreti sa-i croiti drum spre o cariera in circ :))))) Adica nu,pardon, tu erai aia cu jongleriile :))) Ia sa arunc eu un ochi pe youtube, ca sigur va gasesc acolo! Cat despre relatia cu adolescenta, ntzzz...in real life e cam asa: " iti place mami cum m-am imbracat? " "da!" "offf, atunci inseamna ca nu-i bine, trebuie sa caut altceva" :)))) Rad eu, da' nu-i rasu' meu !
Ariel am uitat mai sa-ti spun cu umbrela...am fost atat de convinsa ca,coborand in goana, mai mult imbrancita de mine, in mijlocul intersectiei plina de masini, n-ai mai luat si umbrela. Cui ii mai pasa in atare situatie de umbrela cand ii era amenintata viata?:))) Deductie logica, dar logica de inginer :))) Iata cui! Chiar tie! :)))Felicitarile mele!
Kya Zana e de nota 10! Bravo voua, ati scapat ieftin!
Lunyaia cu "meandrele concretului" mi-a dat ceva de furca :)))Nu de alta, dar eu vad meandrele si nu vad concretul :)))
Gecko si cei trei barbati din patul ei, bine ati revenit pe creanga Aici aveti loc cu totii si puteti sa dati din craci cat vreti
ZOMBI, adio rockeras Asta-i partea goala a paharului, asa-s eu , amabila!
Miha eu ma bucur ca fata mea face progrese in ochii psihologului! Si inca n-ai vazut nimic! Azi cica si-a cumparat de la Billa sunca, painici din alea nemtesti delicioase si niste rosii si a facut picnic Mi-e rau, noroc ca vine acasa ca se apuca si de gatit! :))))
Nu mai stiu ce si cui trebuia sa mai zic...am avut o zi grea si eu, cu emotii multe, bocete prelungi dar nu stiu de ce exact....vine ea si vremea sa va impartasesc ce si cum, deocamdata ma duc sa ma culc ca noaptea e un sfetnic bun!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Pe 22.07, acum 10 ani, eu si Adrian ne casatoream religios!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!