Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
kiti2205 spune:
Chichiiiii - nu am niciun PM de la tineeeeee 

Ti-am dat PM cu mobilul meu.
Sper sa mai treci pe acasa, sa citesti
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
NIKE stiu ca uleiul de masline e bun dar pe caldurile astea cand is toata lipicioasa numai cu ulei nu-mi vine sa ma dau!![]()
Eu stiu multe fete care au nascut si cat au fost gravide s-au cremuit,iar in ultima luna au crapat ca lubenita!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 'Neata dragelor ![]() Anuska, felicitari pentru boflosina mica . La fel si celorlalte fete care si-au vazut comorile.Legat de vergeturi, la prima sarcina am fost mai catolica decat papa, creme, masaje...canci - in ultimele doua saptamani am explodat - vergeturi pe sani, pe fund si 2 imense pe burtoi. Asa ca acum nu m-am agitat prea tare, ca nu avea rost oricum Deci - INTALNIREA - ramane azi la 19, da? Unde va convine mai mult sa ne intalnim - la Unirii sau la Universitate? Sau direct pe Lipscani? Pup si o zi splendida si racoroasa sa aveti ![]() Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Eu as prefera Unirii, ca oricum pare sa fie mai aproape de Lipscani decat Universitate.
Pe Lipscani e posibil sa fie destul de aglomerat si sa nu ne gasim pe acolo
Valentina
28+
LoredanaB spune:
Neata fetelor! Sunteti foarte active azi, vorbarete.
Pentru cine a mai crescut inca o saptamana multe 

.
Cine merge azi la eco?
Nike te astetam cu vesti bune!Va asigur ca in momentul in care va veti tine comorile in brate nu va mai conta nimic.Merita bebelusii nostri fiecare suta de grame pusa pe coapse si fiecare vergetura.
Schimbam si noi azi semnatura!
31+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Buburuza_10 spune:
Histamina, Bebecris, multa bafta la intalnire!!! Va asteptam cu vesti ffff bune!!!
33+ 
ana_25 spune:
LUY bafta la eco!!!
Sa dea DD numai vesti bune!
LOREDANA felicitari pt semnaturica!! La mai mare!!
KITI si eu m-am cremuit la inceput si cand am vazut ca mi-au iesit oricum vergeturi,am lasat-o balta!Asta e!
Mai da va pregatiti de intalnire nu gluma!Vrem poze de grup!!!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
Anuta felicutari pt bebelina grasana, am asteptat aseara sa vii cu vestile dar pana la urma m-am bagat la nani. Aniast felicitari pt rezultatele bune la eco si pt faptul ca vei putea naste natural (asta i-mi doresc si eu din tot sufletul ca mi-e tare frica de cezariana, nu am nici macar operatia de apendicita
). Felicitari fetelor care mai schimba azi semnatura si care i-si vor vedea bebeii la eco. 
cristina si bebe in burtica
29+sapt
eveline spune:
Buna dimineata!
Bebecris, Nike, va asteptam cu vesti bune. Nike, s-ar putea ca bebele sa te "suga" de toate vitaminele si proteinele, asa cate ai si sa ai o mare surpriza...eu zic ca e in grafic.
Aniast, super vesti, ma bucur ca ti-a priit concediul. Si ma bucur si mai mult pentru bebe grasunel si pentru faptul ca ai primit unda verde pentru nastere normala...stiu ca-ti doreai tare mult.
Ana, ce sa mai spun....felicitari, nici nu ma gandeam ca nu vii cu vesti minunate.
Vad ca va plangeti de kg. Ma plang si eu ... intr-un mod mai ciudat, dar trebuie s-o fac: pana acum am luat 10 kg, insa le aveam luate prin sapt 24 daca nu ma insel.... si de atunci, nimic... Mie nu mi se pare normal, atatea saptamani sa nu fi luat nimic...eu sper sa creasca bebele meu...oare slabesc eu????
29+ Darian si mamica de
Bianca
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 BEBECRIS felicitari pt semnatura! Si bafta la eco,asteptam vesti bune!!!! Ana 28+ Maia Elena lu' mama |

cristina si bebe in burtica
29+sapt