Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Multumesc ana . Asa ma gandesc si eu, dar am schimbat semnatura pt ca toata sarcina ea a avut un retard de crestere fata de UM tot cam de 1 sapt si ceva si ma gandesc ca acum a recuperat. Sper sa ramana asa si sa nu se leneveasca.

Cori 32+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Sa creasca mare si sanatoasa! Ce conteaza ziua cand vine? Conteaza sa se nasca bine si fara probleme!!

Eu la nastere am avut 2,700kg,si am auzit ca daca eu am fost mica la nastere si eu o sa nasc copii mai micuti,ca nu o sa fac un "copiloi" de vreo 4 kg! Nu stiu,daca asa o fi!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata burtici dragi. astazi am mai crescut si noi putin, avem 29s. nu-mi vine sa cred ca de sapt viitoare schimbam prefixu. astazi avem si intalnire cu bebelinu, abia astept deja ma iau emotiile

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata.
azi imi vad bebelinul.
fetele mele, nu va mai ganditi la kg.
eu acu-s umflata de la perfuzii si lipsa de proteine cauzata de lipsa alimentatiei in cea mai mare parte a timpului.

nu stiu cum sa va spun,dar eu am trecut cu groaza prin cei 7 ani in care am facut tot ce omeneste a fost posibil sa salt de la 37-38 de kg la 44 si asta la 1,60 m.
nu uit nici acum groaza de la fiecare analiza,cand diagnosticul era de casexie,desi toate glandele sunt perfecte.cica pt ca m-am nascut la 6 luni jumatate si am fost hranita numai cu perfuzii si gavaj in primele 3 luni.

cand am reusit cu naposim sa pun pe mine pana la 44, a urmat operatia de apendicita............si iar 38.
38 de kg inseamna lipsa ovulatiei din cauza greutatii!
degeaba vroiam copil.totul era perfect,dar mi se spunea:esti prea slaba.
cand am ramas gravida,tot am sperat.
ma uit asa umflata ca un butoi cum sunt si ma simt bine,dar am ramas cu frica scheletului.
si mancam.mult.am metabolismul f intens, insa.

va inteleg, ca si surorile mele se lupta cu kg in plus,dar vreau sa va spun ca exista si partea celalata.
nu spun cate diagnostice de anorexie mi se dadeau,fara sa ma controleze nimeni,asta pana cand mi-am facut control psihiatric si umblam cu el in geanta.

toata viata am avut groaza caloriilor.minim 3000 pe zi,cand o femeie trebuie sa manance cam 1900.apoi groaza cantarului, pe care il ascundeam,doar sa nu dea sotul de el si sa il aseze iar intr-un loc vizibil.

nu vreau sa supar pe nimeni.

felicitari ana pt grasunica, felicitari puitza pt grasunel.
felicitari tuturor fetelor care si-au vazut grasuneii.
mi-l vad si eu azi.sigur insa va fi micut.ca nu are de unde.
pup.
nike
+31

Mergi la inceput

ADELENA problema mea e ca fac escapade cam in fiecare zi!
Si 10 kg nu e mult!!Eu am deja 16!!! si pana nasc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

asa, am schimbat semnaturica

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

BEBECRIS felicitari pt semnatura! Si bafta la eco,asteptam vesti bune!!!!
NIKE iti tinem si tie pumnii sa ne aduci si tu vesti bune! Nu conteaza daca bb e mai micut,sanatos sa fie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Adelena, felicitari pentru licenta si multumim de tratatie!!!

Si mie mi-au aparut vreo 3 vergeturi pe sani, dar nu se vad prea tare. Ma dau in continuare cu crema si sper sa nu mai apara si prin alte zone, desi am auzit mai multe cazuri cand pielea a crapat in ultimele 2 saptamani de sarcina, cu tot cu crema si uleiuri...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Buburuza,
uleiul de masline face minuni.
mai e f buna si melkfett.e o crema nemteasca f grasa,dar f buna.
costa 12 lei.

am emotii pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata,

Mai scriu si eu, sa nu mai uitati de tot .
E tare greu sa tin pasul cu voi, de multe ori nu reusesc, recunosc .
Astept si eu sa treaca prima sapatamana din august si sa intru in concediu, atunci cu siguranta voi avea mai mult timp.

Astazi am programare la echo, abia astept, nu am mai fost de la 23 de sapt... Doamne ajuta sa primesc numai vesti bune !

Felicitari tuturor fetelor care au fost ieri la dr si au primit vesti bune despre puiutii din burtica. Aniast, ma bucur mult ca ti-a dat dr ok pt nasterea normala. Chiar ca ar fi ceva sa nasti tot pe 3 septembrie - ma gandesc ca pt voi, ca parinti, ar fi grozav, dar pentru frati ar putea fi frustrant la un moment dat sa nu aiba fiecare o zi 'a lui'.
Ei, dar cel mai important este sa fiti sanatosi, indiferent ce data de nastere si-ar alege bebe .

Hai ca am inceput mesajul asta de mai bine de o jumatate de ora, il trimit asa.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 29+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata dragelor

Anuska, felicitari pentru boflosina mica . La fel si celorlalte fete care si-au vazut comorile.

Legat de vergeturi, la prima sarcina am fost mai catolica decat papa, creme, masaje...canci - in ultimele doua saptamani am explodat - vergeturi pe sani, pe fund si 2 imense pe burtoi. Asa ca acum nu m-am agitat prea tare, ca nu avea rost oricum

Deci - INTALNIREA - ramane azi la 19, da? Unde va convine mai mult sa ne intalnim - la Unirii sau la Universitate? Sau direct pe Lipscani?

Pup si o zi splendida si racoroasa sa aveti

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput