Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS,EVELINE MULTUMESC FRUMOS!!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Vergeturile......hmm . prima data mi-au aparut pe sani care acum sunt plini, pe urma pecoapse si fund si de vreo doua saptamani si pe burtica. sunt plinaaaaaaaa nici nu-mi vine sa ma mai uit la mine si m-am cremuit de la 3 luni cu crema de la Elancil, Mustela care se zice ca sunt foarte bune, si cu ulei de masline. cand am fost acum 3 saptamani la dr chiar se mira de burtica mea ca e fara vergeturi, atunci ma dadeam mereu cu ulei de masline si cred ca hidrata mai bine. acum ma dau de vreo 2 saptamani cu un ser de la mustela care zice ca atenueaza vergeturile aparute si nu mai apar altele dar de unde ca cu el mi-au aparaut si pe burtica. deci....nu mai dau nici un ban pe creme (bune) si ma voi da in continuare cu ulei de masline care fiind foarte gras hidrateaza cel mai bine pielea. Hai ca v-am innebunit cu vergeturile mele dar am prins ocazia sa ma plang ca de obicei incerc sa ma consolez cu gandul ca bebe mult asteptat merita orice efort.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Fetele cu cunostinte medicale...am primit de la dr o lista intreaga cu tot felul de masuratori si nu imi dau seama care dintre ele indica lungimea...e vreo prescurtare anume? Curiozitatea asta.... Ma gandeam ca la cate masuratori a facut, poate calculatorul da lungimea totala??? Nu dati cu pietre, intreb doar? Sa vad daca e proportional BB!?!?

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Puiutza, stiu ca CRL este lungimea, dar de la capsor la popou, apoi o aduni cu cea a copanelor.
Felicitari pentru grasunel

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

mersi mult Kitti! Ma uit pe cearsaful primit de la dr sa vad ce gasesc.

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Saluti!
Am tras si eu o fuga pana acasa, vaaaaaaaaai ce cald e afaraaaa! m-am topit pana aci! O sa plec din nou oleaka mai tarziu!

Anuta! iti dai seama ce presupune planul meu de slabit! Diete, sport, masaje, electrostimulari, creme anticelulitice...

Cristina 29+

Mergi la inceput