Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Huf ce m-am chinuit sa citesc ce tot ati scris...
Nu mai am rabdare nici sa citesc o revista, dar de forumul asta, de voi imi e prea drag sa nu fac un efort sa vad ce si cum s-a mai intamplat.

Calduri si la noi... nu mai putem! Dar... ne-am hotarat asa pe "nepusa masa", fara sa stam prea mult pe ganduri sa plecammm la mare. Din pacate mai avem ceva treaba maine si de-abia apoi vom reusi sa plecam. Speram doar sa terminam repede.
Asa ca... Angie sa-mi zici daca aveti camere libere... banuiesc incapeand de sambata (in cel mai rau caz de duminica) ca sotului meu i-a placut ideea cu Mangalia...

Tinand cont ca miercurea viitoare aveam programare la eco si nu se stie daca ajungem inapoi pana atunci, l-am sunat pe dr si ne primeste azi!

Parca-parca as zice ca l-am simtit si pe bb... am simtit ceva-altceva!
Acum sunt numai "ochi si urechi" !

Bine ati venit noi burticute! Sa aveti sarcini usoare, la termen, bb sanatosi si frumosi!!!

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Ana la tine... e problema veche. Asta e clar ca nu e "de ieri, de azi".
E greu sa-mi dau cu parerea sau oricine o face... o priveste din punctul lui de vedere, daca ar tolera sau nu la modul general acest comportament putin mai "diferit".
Nu multi barbati de varsta lui ---- asezat la casa lui--- fac asta, e adevarat... dar odata ce pana acum ati mers amandoi si dintr-o data tu ti-ai "revizuit" parerea despre iesiri si incepi sa vezi altfel asta... nu inseamna ca si el - fix in acelasi moment va vedea la fel.
Cu putin noroc se va schimba si el... ca doar nu va merge si la 50 de ani saptamanal (poate cu fiica' fiul vostru). In cazul in care nu intelege si va avea acelasi comportament si atunci cand va veni bb... intr-adevar are o problema si va trebui sa actionezi "ca atare" sa inteleaga si el ca nu e tocmai normal ce face.
E bine ca ai incredere in el. Asta e f important.
Iti tin pumnii sa se schimbe situatia cat mai curand si sa devina taticul si sotul la care visezi!!!

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Irina,incerc sa explic de cateva pagini ca nu m-am schimbat dintr-o data.de vreo juma de an cel putin incerc si tot incerc.bineinteles,fara rezultate.
ce ma enervezi ca stai atata la mare

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Abia am reusit sa citesc tot ce ati scris. Cum terminam o pagina, mai aparea una!
Eu nu sunt prea bine. Dupa ce m-am obisnuit cu ideea ca voi face injectii cu Clexane toata sarcina si azi chiar am reusit sa ma injectez singura in burtica, la farmacii surpriza : nu se mai importa Clexane. Am incercat peste tot, in toate retelele , asa ca solutia ar fi sa trec pe altceva: fraxiparine. Numai ca asta inseamna alte drumuri la Fundeni, med de fam si tot asa. Ma simt extrem de obosita, dar gata cu vaicareala!!
Intreba cineva de avion, am o prietena insarcinata in 7 luni care a azburat de curand fara probleme, intreaba totusi med tau.
Shubulina sper sa rezolvi problema cu sotul tau, si mie mi se pare uneori ca al meu sot nu e destul de responsabil, in privinta copilului ma refer, dar pe de alta parte mi se pare un pic normal, pt ca ei nu au simtit inca nici o schimbare. Dar asa cum bine zicea Mirela, o vor simti si ei pe pielea lor cand vor apare bebicii pe lume

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +

Mergi la inceput

Da dar ai incercat sa-i expui si lui punctul tau de vedere de atunci?
Poate el se maturizeaza mai greu . L-ai intrebat de exemplu cum vede el viata cand va aparea bb?

La mare nu stim exact cat vom sta... nu foarte mult ca noi ne plicti' repede!
Dar mai trecem si pe la Breaza (la parintii mei) si mai stam si pe-acolo macar o zi - doua!

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Irinuka, felicitari pt "fluturasi". Eu inca nu l-am simtit pe al meu (ma rog, la cum ma simt eu de la mancare in ultima vreme ar putea sa faca kickboxing si n-as sti ca e el )

As vrea sa fac un gen de album de sarcina si ma intrebam daca ati vazut ceva de cumparat. Pe stilul albumelor de bebelusi.
Daca nu, va trebui sa dezmortesc geniul creator, da' azi lipseste la apel.
merci!

Xenopolina, mama lu' Xenopol 16+

Mergi la inceput

danagabriela... sigur nue placut... atatea drumuri, stres, caldura... si mai ales injectii in burtica! Imi pare rau!
Las' sa dea DD sa fie bb sanatos si sa stea la mami lui in burtica pana la termen!

Irina ~ 16+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

of Gabriela,imi pare rau
in curand o sa ajungem sa nu mai gasim nici un fel de medicament.mai era o fata care avea nevoie de antibiotic pt ureaplasma,imi cer scuze,nu mai retin numele.oare chiar tu? nu ne-a(i) mai zis ce s-a mai intamplat

12+

Ana

Mergi la inceput

Irina,da.Raspuns:n-o sa pun mana pe el cat e micut,ca mi-e frica.tu si cu mama o sa aveti grija de el.ce mai zici acu?

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Suntem 2 din cate imi aduc eu aminte(eu cautam josamicina). Ma duc maine sa cer altceva.

Laura

15+

Mergi la inceput