Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
Irinukaaa spune:
Hi-hi Ana! Dezavantaj ca stati cu mamica lui in casa!
Probabil trebuie sa "te impui" si mai mult la momentul respectiv, sa nu lasi lucrurile sa decurga asa cum "viseaza" el ca ar fi normal.
Las' ca si al meu m-a lasat ieri fara cuvinte... ii povesteam de fina mea care imi zicea ca nu "il lasa" pe sotul ei sa schimbe copilul. Ca e copilul prea mic si ca "ii e frica" --- imi spunea fina-mea.
I-am zis ca din punctul meu de vedere nu mi se pare normal, ca nici ea "nu s-a nascut invatata" si ca e normal sa-l lase si pe el sa se apropie de copil... ca doar nu l-o scapa jos, ce naibii. Si astfel se formeaza si o legatura intre copil si tata. Altfel cum?
Al meu sot a zis "pai da de ce sa-l schimbe el, ca doar ea sta acasa?"
Mi-a picat fata... bineinteles ca am inceput sa-i explica ca nu asta e problema,,,, dar m-a lasat oricum cu mari semne de intrebare!
Din fericire pe noi ne poate "ajuta" doar mama lui, ca mama e la departare... si ii expun zilnic ca nu fac copil sa mi-l creasca altcineva (soacra-mea sau mama), asa ca va trebui sa ne descurcam singuri! Pe cat posibil... Deci nu cred ca va fi cum viseaza el... 
Irina ~
16+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Xenopolina nu stiu de vre-un album de sarcina, dar l-am vazut de curand pe acela al bebelusului. Mi s-a parut foarte interesant... acolo puteai pune si prima eco... si poza cu "mami si cu tati in asteptarea bebelusului". Foarte tare! 
Irina ~
16+
Shhhht! Cresc...
monika_bt spune:
buna, fetele...
tocmai ce am venit cu rezultatele Torch...fara herpes pe care-l iau maine...slava Domnului toate sunt bune, toate Igg pozitive, toate Igm negative. Am fost la dr mi-a zis ca e bine si mi-a dat sa iau Captafer ptr ca am hemo 10 si hematocrit 30...cica e un med nou f bun care transforma fierul in globule rosii...
Tare ma rog sa nu am probleme in sarcina eu fiind o fire f luptatoare...ptr altii..dar cand e vorba de mine ma pierd si ma descurajez imediat.Sotul meu mi-e alaturi dar e si el panicat cand am ceva, cum s-a intamplat cu hep B, si nu vreau sa-l mai am si pe el pe cap cu depresia lui.Ramane ca DD si parintele Arsenie sa aibe grija sa fiu bine pana la sfarsit.
Azi mi-am cumparat migdale, daca dau roade la arsuri vi le recomand.Dati-mi doar cateva zile si va spun...A! sunt f scumpe dpdv al salariului meu
shubu, tare simpatica esti...o luptatoare...E bine, vei reusi in viata indiferent cum va fi!
V-am
!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
9+ 
shubulina spune:
Ha ha,da,mare dezavantaj.Pentru asta imi fac probleme mai tarziu.o sa-i zic lu ma-sa ca prefer sa faca altceva,mancare,curatenie,iar de copil sa ne ocupam noi.dac-ar fi dupa ele,mama si soacra-mea,ar tine numa ele copilu.
Hai mai da-l in moasi-sa pe gheata,ca mi-a mancat nervii zilele astea.il rezolv io cumva.
ahhh.ma-sa cica la vreo luna-2 sa mutam copilu singur in camera,ca ea asa a facut cu fi-su.eu n-as vrea asta,abia aproape de un an o sa fac lucru asta.faza e ca ea se vede o mama perfecta.ma buseste rasu cand o aud ce debiteaza,parca n-ar fi vina ei ca asta e cum e.
12+
Ana
angieangie spune:
Irinukaaada avem..sa-l sune pe sotul meu sotul tau si sa vb exact data ca sa stim.daca veniti in august sunt si sarbatorile mangaliei 7 zile si 7 nopti..
pup
si felicitari pt bb miscator
Angie
+12
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Irinukaaa spune:
Pai da... nu stiu de ce dar cam toate mamicile de baietei au parerea asta de ele (fara suparare mamici).
Spre deosebire de mamicile de fetite care sunt mult mai modeste, mamele de baietei... sunt inegalabile!!! 

Irina ~
16+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Angie cel mai sigur o sa te sun eu pe tine (daca nu te deranjeaza) ca sotului meu "nu-i place sa vb la tel" - asta e scuza lui cea mai plauzibila. Eu sunt "secretara"
si rezolv de obicei problemele ce trebuiesc rezolvate!
Cel mai sigur o sa sun sambata sa-mi dai si adresa exacta si sa-ti spun exact daca ajungem sambata sau duminica! E bun asa?!?

Irina ~
16+
Shhhht! Cresc...
loutzy spune:
pai cum sa lasi copilul singur in camera? Daca se trezeste si vrea papa sau ii trebuie schimbat scutecul? Adica o noapte intreaba nu papa nimic si nici nu e schimbat k nu auzi k plange? daca are colici ce faci? il lasi sa planga acolo singur?
K sa nu mai zic k de la 3-4 luni incep sa devina un pic mai activi si au nevoie de atentie sa vb cu el sa te joci cu el.
Apropo de interventia bunicilor in crestrea copilului sa-si pastreze ajutorul pt atunci cand il voi cere. S-au mai schimbat vremurile si sincer nu vreau copilul meu sa fie crescut de bunici.
Laura
15+
xenopolina spune:
Hehehe,Irinuka, sa-mi arate cineva o proaspata mamica modesta
Poa' sa fie si mama de pisoi, ca tot cu coada pe sus va fi. Si daca tot n-o sa fim modeste cat suntem "proaspete", nu cred ca ne revenim dupa aia.
Shubu, oricat de mari ar fi sacrificiile, cand veti putea, mutati-va singuri. Si iti promit ca atunci va creste si el.