Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Bine ai venit printre noi ppisic.

Mama ce caldura e, simt iar k ma topesc.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Diana bine ai venit, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.
Wudy sa inteleg ca nu prea te intelegi cu socrii, stau prea departe de voi sau cum de nu i-ati mai vizitat din aprilie?! Mi se pare crunt si asta vorbesc dpdv al unei mamici de baiat, care nu vrea sa-l piarda cand se insoara

Cred ca azi chiar am o zi proasta,gandesc numai in negru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Shubu, scuze ca am mai pierdut din discutii, dar de ce nu mergi si tu cu el?
Poti merge si nu stati asa mult. Eu cred ca daca i-ai fi alaturi poate ti-ar intoarce si el favorul.
Eu in general chiar daca unele lucruri nu imi fa placere maxima le fac si de dragul lui si vad ca observa. Incerc sa-l fac sa se simta bine si ulterior am vazut ca si el ma intelege.
Dupa ce l-am certat ieri imi zice azi la telefon....."mergem la cumaraturi (pt. musafiri) facem tot astazi, dar numai sa te vad ca te simti bine!". Mi-a placut!.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

ce sa mai copilareasca domne ca are 33 de ani, altii au 3 copchii la varsta asta, ar trebui sa se gandeasca si barbatii astia ca vor fi tati ca vor avea responsabilitati
doar nu i am facut cu degetul
al meu nu pleaca, dar m a innebunit c un stat de tranca tranca pe chat, casca gura noptile pe acolo
vede el cand vor urla 2 odata daca i mai da mana sa ^piarda noptile asa
el era invatat sa iasa cu mine oriunde avea de lucru, de rezolvat cat ceva, acum daca nu mai pot, stramba din nas
le vine lor mintea la cap, n au alta solutie

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Vas,pai in fiecare sambata?Nu-mi mai arde.Mirela,sa speram ca va fi cum zici tu.M-ai facut sa rad
Ha ha,acu cica vineri seara plecam in Moldova,la Piatra Neamt.Bun bun,abia astept,mergem la manastiri.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adandu spune:

Buna fetelor, eu sant noua aici
Abea stept si eu sa vad inimioara bebelusului! Eu am DPN pe 20 Februarie 2011! Abea pe 5 August ma duc la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Ce bine, Shubu!!! Pe langa faptul ca e superba zona, sunt cu 10 grade mai putin decat in bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

mamaaaaaaa..ce harnice ati fost..si la scris...v-am citit noutatile
Bebelu, meci pt prezenta in listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana ma bucur k iesiti din nebunia din Bucuresti. E f frumos la Piatra Neamt. Nasa de botez a sorei mele e de acolo si deobicei mergeam vara la ea.
Si noi vrem sa mergem la mare si pe urma tot in moldova(la iasi) la ai mei aksa.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

noi mergem doar pana duminica,din pacat domeniul in care ne desfasuram activitatea nu permite concedii lungi...
io ce sa-i mai zic acu?stau botoasa,da se poarta de parca nu s-a intamplat nimica.mai vine si mai pune mana si pe burta si cica vrea sa vada daca-l simte.i-as f..te una intre ochi,mama mama

12+

Ana

Mergi la inceput