Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Mai, nici al lui Shubu nu cred ca-i asa rau. N-o fi dracu' atat de negru.
Nu de alta, e drept ca eu sunt noua pe aici, da'mi se pare ca Shubu nu e femeia care sa stea sa inghita chiar orice de la barbatul de langa ea. Asta adunata cu faptul ca am inteles ca nu se cunosc de ieri... rezulta ca exista sperante pentru om, ca altfel il pocnea demult dupa ceafa.
Intrebasem de eco de curiozitate, sa vad daca numai al meu a reactionat asa . E clar, o sa-i invarta astia mici cum vor ei. Tot pe noi cade sa fim bau-bau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,eu am ramas fara cuvinte demult.Ii arde,da.si mie-mi placea,da ne-am cunoscut cand aveam 20 de ani.as merge si acuma,da mai rar,chiar si daca n-as fi insarcinata.da asa,am fost o data si am stat pe canapea.cel mai tare e ca el nu bea,deci nu merge sa se faca praf,nu pune alcool in gura nici de revelion,nu fumeaza,nu nimica.merge pt ca-i place sa fie inconjurat de oameni.da o data n-ar zice hai ma pisi la o plimbare in parc,pe jos,la un munte intr-un loc mai ferit,nimic.cica il dor gleznele daca merge pe jos mult.
d-asta zic ca s-au adunat multe.bine ca snteti voi p-aicea,ca am zis mai demult,"prietenele" cand au aflat ca sunt gravida parc-au aflat ca am vreo boala,asa se poarta.
si mie mi-e dor sa ies,sa beau un vin,sa ma simt bine,sa fiu sexy,pentru mine faptul ca ma ingras e un dezastru,acuma mi-a mai zis si dr ca n-am voie la gimnastica.
o sa incerc sa am o discutie fara nervi(desi nu prea pot),sa vad ce se intampla.

12+

Ana

Mergi la inceput

Xeno,ai dreptate si tu,sunt momente in care simt ca-mi sar ochii din cap de cat de mult il iubesc.da vezi tu,fiecare are cate-un fix.si al lui e asta.as vrea sa ajungem la un compromis.cumva sa iasa la 2 sapt,sa vad daca-mi iese.daca ii intra pe-o ureche si-i iese pe alta,am eu ac de cojocul lui.el nu accepta ca putem trai separati,cica e imposibil sa ne despartim.da,da.macar de amorul artei si tot o fac.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Legat de ingrasat eu inainte s raman graviduta aveam burta lipita de spate de slaba ce eram(mai mult de 50kg nu am avut niciodata). Acum nu m-am ingrasat decat in zona burtii k doar creste bebe. Imi zicea o colega la servici k imi creste burtica, dar eu tot nu ma ingras.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Stii si tu ca asta nu e o chestie pe care sa o faci de amorul artei. Si o sa va gasiti echilibrul mult mai usor daca sunteti impreuna decat daca va despartiti "de proba". Nu stiu, parerea mea. Eu n-as uita prea usor (nici daca as fi in locul tau, nici in locul lui) ca s-a putut intoarce spatele. Fie si de amorul artei.
Asta e perioada in care ai cea mai multa nevoie de stabilitate si siguranta. Asta tre' sa inteleaga, ca daca nu iti da sentimentul de siguranta, n-ai nevoie de el. Siguranta nu inseamna sa stii tu ca nu se duce el sa bea sau sa se uite dupa altele. Siguranta inseamna sa-l stii alaturi de tine, sa stii ca poti conta pe el cand ai nevoie, sa stii ca sunteti intr-adevar impreuna pe drumul asta.
Al meu a inteles pana la urma. Si eu am inteles ca ne e mai bine daca ma enervez mai rar cand pleaca cu baietii. Ies si eu, cand nu mai pot plec, si ma duc si-mi vad de ale mele. Intre noi fie vorba, de multe ori ma enerva doar ideea ca el poate iesi si eu nu, nu ca as fi vrut neaparat sa stea cu mine.
Da, sunt nebuna, stiu. Daaaaaaar.... acum o pot pune pe seama hormonilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Aha, merci Ana. Deci nu am pacatuit asa mul cu gura aceea de "racoritoare". La mine este ciudatca de obicei nici bauturile acidulate nu-mi plac, nici apa minerala nu beau. Dar na, mofturi de gravidutza am si eu acum.
Nu as vrea sa-mi dau cu parerea in cazul sotului tau dar iti spun sincer ca eu nu as rezista psihic sa-l vad plecand fara mine. Sotul meu nici la parintii lui nu merge fara mine, daca eu nu vreau sa merg, nu merge nici el, nu si-a mai vazut parintii din Aprilie pentru ca iubita lui sotie nu a avut placere sa mearga sa-i vada.

Merci andrea.z. Asa citisem si eu pe net ca pana la 7-8 luni pot zbura cu avionul. Acum o sa fiu si singura, Doamne ajuta sa ma simt bine.

Ma duc sa pap ceva ca am si eu o firimitura de pauza la job.

Mergi la inceput

Xeno,ai dreptate.o sa vad cum o rezolv si pe asta.nu vreau dintr-o data,dar o ameliorare tot astept.
Wudy,nu pot sa fiu exagerata,fiecare avem nevoie de timp pentru noi,cu noi insine.altfel ajungem sa ne sufocam si la un moment dat se vor vedea repercusiunile

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Va citesc de cateva saptamini bune, dar am asteptat pana acum sa ma inscriu si eu la odisee
Sper sa ma primiti si pe minela buburuze de ianuarie: UM 10.04.2010 si DPN 21.01.2011

13+

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

In noul bazar se gasesc produse personificate DC ,o parte din suma merge la cazurile umanitare existente la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=147&n=Umbrela-I-love-DC
Va multumim si va asteptam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ana eu zic deocamdata sa-l lasi sa mai "copilareasca", eventual sa mai rareasca iesirile cum vrei tu sa-l convingi, oricum dupa ce o sa nasti, totul se va schimba, atunci ai sa vezi exact daca invata sa se maturizeze si sa "creasca" impreuna cu voi, atunci este proba de foc:) si parol ca nu o sa-si mai doreasca sa iasa atat de des, nu de alta dar a doua zi va trebui sa fie fresh pt puiul lui care cu siguranta isi va dori ca tti sa-i ofere toata atentia lui.
Ideea este ca tu sa-l simti si el evident sa se comporte ca un tatic responsabil si eu sincer cred ca asa va fi....e prea devreme sa te gandesti de acum la chestii grele, daca nu se schimba nimic dupa ce vei naste, intr-adevar atunci mai vorbim, dar nu uita noi suntem aici si la scutece:)

Eu sunt suparata foc si para, mi-a spus mama ca David nu prea mananca la pranz asta de cand am inceput eu munca, nu stiu ce sa ma mai fac, am incercat sa fug de la munca sa0i dau eu sa manance dar nu merge nici asa, nu ma mai lasa sa plec si nici nu-i arde sa manance....offf e atat de dependent de mine, imi este atat de teama cum va reactiona cand o sa vina fratiorul lui, sau surioara...

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +11

Mergi la inceput