BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

io vreau musai azi porumb fiert....ca daca tot nu nasc. am trimis sotul dupa porumb si pun sa il firb repede sa nu ma apuce nascutul si sa nu mai pot manca. Din asta chiar ca nu e voie cat alaptezi.
Am muncit azi intruna.....si am tot impins de pe scaun...degeaba insa...ma dor toate dar nici un semn de la bebe. Incapatanat dom'le.
July, legat de vaccinuri....discutia e lunga...din ce m-am documentat unele fac mai mult rau decat bine. Insa..n-am eu curaj sa nu imi vaccinez copii...sotul ar avea.
crissey, ma bucur ca pitica ta e bine. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutei Lui o sa fie bine pana la capat! Si are asa o protectoare minunata...pe Sfanta Teodora de la Sihla.
Si eu sper sa fie doar alarma falsa legat de problemele bebelushului lui btzi. Doamne ajuta!

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela si eu la 2 am mancat salata aia de care imi facause pofta Tina,si la 3 cand a ajuns sotu am mai mancat cu el ca parca iar imi era foame.si de amandine daca nu gasesti deloc la cofetarie,dar ar trebui sa fie ca multa lume place aceasta prajitura cumpara un blat de tort si fa numai crema tu si siropul.iese la fel de bun din cate am citit in comenatrii pe unde am gasit reteta.eu glazura pe deasupra nu am pus ca am facut prea dulce siropul si numai bine am facut.

Alina are bebelina ta lapte din belsug.esti o norocoasa

am tras si eu un piut mic de somn de o ora zic pui ca eu daca nu dorm cate 3 ore nu ma simt bine dar acum totusi ma simt mai fresh dupa atata treaba.
aaa si de cand m-am ridicat din pat simt jos de parca ar sta cu capu intre oasele de la pasa.oare sa se fi pus pe acolo gata de iesire??

Bumblee nu e gata epilatul??sa ne spui cum a fost

Larissa poate Nectarie asteapta pana se egaleaza iar nr delfinaselor cu al delfinasilor.fii pe faza si sa ii dai de stire sa nu isi piarda iar randul

Bianca 37 + Andra Maria

pai acum e egalitate in delfinariu 18 fete si 18 baieti...numai ca...maine vine fetita lui angharad
practic in fata mea mai e mya85 si dupa aia urmez io

AMR max 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ca tot vorbiti de alaptat, la noi a devenit sport extrem

la inceput cat curge bine sta cumintel si inghite cu lacomie...ei, dupa ce a trecut de faza asta, sa vezi scamatorii...se agita, se baga in san, trage cu putere, ca ma mir ca mai am sanii intregi apoi isi pune manutele peste fata, peste cap, ridica picioarele...

mami de brotacel Andrei Ioan

imi suna cunoscut "programul artistic"
si Matei parca o cearta pe tzitzi cateodata... o bate cu manutele ...nu stiu de la ce pleaca cearta dar pana la urma se impaca amandoi si papa lacom pana adoarme

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Bun venit JuliaSM. Ma bucur ca ni se alatura o mamica la bb si surpriza, tu inca mai alaptezi, wow. O sa incerci sa alaptezi in tandem? Ce n-am inteles eu cum acopera organismul nevoile diferite ale celor doi copilasi. Pentru ca lapticul acum cel mai probabil va avea compozitia ideala pentru nou-nascut.
Eu, desi sunt mare fan alaptat, am intarcat-o pe Elisa la 15 luni cand eram in luna a 4-a de sarcina. Ea tot pierdea in greutate si pediatra mi-a recomandat sa o intarc ca fiind singura alternativa. Si eu la randul meu eram la capatul puterilor, cu servici, greturi si alaptat toata noaptea. Tot respectul pentru cine reuseste

Pe fetita am alaptat-o pana la 10 luni,cand eram deja insarcinata cu al doilea si toata lumea imi sarise in cap sa nu o mai alaptez ca,vezi Doamne,ori mor eu,ori moare ea...Intre timp am mai citit si intins antenele pe unde am crezut ca se merita,nu la radio Santz la toata matusa Floarea care a hranit pe copiii ei cu lapte de vaca din prima zi de viata,si am descoperit ca nu e asa nociv sa alaptezi pe parcursul sarcinii...si dupa nastere,sa ai doi copii alaptati in tandem.

Compozitia laptelui se modifica,evident,pe parcusul sarcinii si imediat dupa nastere,insa laptele devine mai bun,pt a suplini nevoile bebelusului si nu face rau fratelui mai mare,din contra! Cum pana acum s-a dovedit ca sunt buna de lapte ,nu-mi fac probleme ca nu va ajunge laptele pt bebe,daca suge si cel mare.Se merge pe productia laptelui cerere-oferta si am mare nadejde in bolovanelul meu de 2 ani ca va rezolva surplusul de lapte de la inceput,cand va da febra laptelui peste mine sau o eventuala amenintare cu mastita.

Clar ca cel mare nu e doar alaptat acum,alimentatia lui e mult diversificata de pe la 8-10 luni( pana la 7 luni si ceva a supt aproape exclusiv,nu era interesat de alte alimente) si de cateva luni a acceptat sa bea si laptic din sticla,pt ca la aproximativ 5 luni de sarcina laptele meu a scazut mult cantitativ,de la schimbarile hormonale si cresterea burticii.Suptul e inca important pentru el,nu atat pt a acoperi hrana(desi inca bea,il aud cum inghite),cat nevoia de afectiune.Cand ajung la capitolul asta,incep din nou sa ma invinovatesc ca pe fetita nu am alaptat-o mai mult... :(

uauuuuuuuuu Julia..felicitari...ce mamica... bravo!

cat despre sanul meu, ]otilia, e rosu sub el, adica nu se vede decat daca ridic sanul si ma uit sub el..nu ajunge acolo bb..

cum e mastita asta? sper sa nu fi facut asa ceva...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La epilat a fost ok, dar nu am mai apucat sa scriu ca deja venise timpul sa pap si sa o tai la doftor... bun...
col deschis, bb se pregateste de lansare, vineri mergem sa vedem daca mai vrea sa stea puisorul, daca nu, scoateti motatele. Fundul e jos jos, fix la iesire. Sunt putin bulversata, dar cred ca o sa ma ia valul si gata. Am facut o injectie cu dexomethazona, daca era dupa doftoreasa mai asteptam, chiar daca bb are 3.3 kg (asta ramane de vazut), dar daca bb e pregatit, organismul e pregatit, e bun si asa, ca na, nu toti vor sa vina cand este DPN-ul.

Cand vad discutiile astea despre alaptat ma strange in spate... mi-as dori din tot sufletul sa am puterea sa lupt ca voi. Tot respectul si admiratia din partea mea!

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Larissa pai poate ne faci o surpriza in seara astapapa porumb repede ca sa iti ei de o grija si diseara o sa stam mai atente pe aici ca poate ne dai de veste.fa si tu o baita mai fierbinte chiar daca e cald afara destulori chiar vrei sa termini lucrarea pentru serviciu

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Multa sanatate lui bebe Paul, sa treaca cu bine de problemele cu plamanii si inimioara, sa se recupereze perfect si sa fie sanatos si papacios, dragul de el! Btz, nu te invinovati, sincer nu cred ca starea lui Paul a fost determinata de decizia cu cezariana. Ai incredere in baietelul tau, este puternic si va reusi sa isi revina!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

doamne ajuta si fii optimista, Gabitza...o sa se rezolve pb asta...ai un bebe f mare si cu siguranta e f puternic...va fi bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ioi..cd mi-aduc aminte..ma apucasera toate depresiile..
cum mai e treaba cu vaccinul bcg in Buc? noua o sa ni-l faca vineri-sambata..desi s-a deschis o fiola si cd eram noi in spital, dar nu am intrat in planificare, nu stiu de ce.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nu stiu cum e cu vaccinul. dar cum nu-s fan vaccinuri de nici un fel nu ma stresez.
io las depresiile de duminica incolo....da' cum maine ma duc la medic si sigur stabilim o inducere pe saptamana viitoare....banui ca nu o sa fiu prea stresata.
si culmea am si multa treaba ptr birou, care aduce banuti si pe care numai eu stiu sa o fac. asa ca....las depresiile pe mai incolo....
stau all day pe scaun si tot imping....pacat ca nu ma filmeaza nimeni

AMR max 3 zile

mami tu o sa lucrezi pana in ultimul moment dar las' ca e bine, macar nu te apuca gandurile si nerabdarile
oricum suntem cu un ochisor pe tine chiar daca nu putem scrie aici mai des si asteptam vestile alea bune bune

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee in curand iti tii bebele in brate ce vesti buneedar pana la urma vei incerca natural chiar daca e cu posteriorul la iesire?ca am auzit ca mai sunt mamici care au mai nascut asa.tinem motatele aproape

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bumblee in curand iti tii bebele in brate ce vesti buneedar pana la urma vei incerca natural chiar daca e cu posteriorul la iesire?ca am auzit ca mai sunt mamici care au mai nascut asa.tinem motatele aproape

Bianca 37 + Andra Maria

Nu iubita, sansele sunt de 50-50, deci, nici nu ma gandesc, pt mine as risa, dar nu vreau ca un capriciu sa lase fereasca Dumnezeu sechele sau alte urmari, daca binevoieste a se intoarce, mami inca mai spera!

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput