BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hehe..larisa, mama..ce faci, nu mai nasti?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nu nasc draguto...am eu alte probleme importante.... pai ce sa nu trec si eu putin de termen?..macar asa putin....

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi..cd mi-aduc aminte..ma apucasera toate depresiile..
cum mai e treaba cu vaccinul bcg in Buc? noua o sa ni-l faca vineri-sambata..desi s-a deschis o fiola si cd eram noi in spital, dar nu am intrat in planificare, nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ioi..cd mi-aduc aminte..ma apucasera toate depresiile..
cum mai e treaba cu vaccinul bcg in Buc? noua o sa ni-l faca vineri-sambata..desi s-a deschis o fiola si cd eram noi in spital, dar nu am intrat in planificare, nu stiu de ce.

nu stiu cum e cu vaccinul. dar cum nu-s fan vaccinuri de nici un fel nu ma stresez.
io las depresiile de duminica incolo....da' cum maine ma duc la medic si sigur stabilim o inducere pe saptamana viitoare....banui ca nu o sa fiu prea stresata.
si culmea am si multa treaba ptr birou, care aduce banuti si pe care numai eu stiu sa o fac. asa ca....las depresiile pe mai incolo....
stau all day pe scaun si tot imping....pacat ca nu ma filmeaza nimeni

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu merg de 3 ori pe zi la spital, tot de atatea ori trec si pe la btz. Nu va ganditi ca aici poate intra oricine si oricand vrea. Eu primesc o camasa de spital, numai asa pot intra la prematuri si profit de asta sa trec si pe la ea (cine ma vede zice ca sunt internata).
Cand am ajuns la spital m-a cam speriat, era conectata la un aparat si cand am pus mana pe ea frigea. A deschis ochii, am intrebat-o daca are febra, mi-a zis "da" si s-a culcat la loc. Am revenit la ea dupa ce mi-am terminat eu treaba la copil si... surpriza... am gasit-o bine, zic eu. Aparatul la care era conectata ii supraveghea tensiunea iar febra, care era de la anastezia generala, trecuse. Parerea mea neavizata e ca mami se simte bine, deja i se mai dezumflase si picioarele. Despre bb Paul nu am putut afla nimic, asta e politica spitalului, inf. sunt furnizate doar parintilor.

A cerut cezariana pt ca avea dureri groaznice, vomita, dilatatia doar 2-3 cm. Dr. ei nu a vrut sa vina sa-i faca cezariana, am inteles ca a operat-o dr. Sorinei.

Poate mai intra Ovidiu sa ne dea vesti despre bb Paul. Pana acum stim doar ca, citez pe mami care il citeaza pe tati, "e cel mai frumos copil din lume"

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Larissa79,cum adica nu esti fan vaccinuri de nici un fel? Fiind mai noua pe-aici ,poate am scapat din vedere eventualele mesaje de-ale tale.Chiar sunt interesata.

In ceea ce priveste mameloanele de silicon,protectiile acelea pt sani....imi amintesc de astea ca de-un cosmar al alaptarii la noi. Toate cele 10 luni cat a supt primul copil,am avut asa ceva in poseta,buzunar,etc,pe unde plecam si se lasa cu iesire mai lunga,trebuia sa le port cu mine,altfel nu ar fi supt printesa...Asa s-a obisnuit din spital,ca la prima nastere si alaptare simteam ca innebunesc cand venea vorba de pus copilul la san,inainte avusesem sanii aproape inexistenti si cu mameloane neformate pt alaptare.Ei,dupa asa istorii,mi-am jurat ca nu mai folosesc asa ceva apoi,la un al doilea copil,pt ca de jde ori am incercat sa o alaptez fara protectiile respective,dar ea era deja obisnuita cu "gustul" de silicon si i se facea efectiv greata cand ii serveam sanul cald si moale,catifelat,chiar daca era impecabil de curat si mirosind a laptic proaspat stors.

Mameloanele de silicon ar fi o solutie foarte-foarte temporara,pt rani sangerande la sani,dar nu mult,ca apoi riscati sa ajungeti cum am patit eu si nu doresc nimanui...ma treceau fiorii cand plecam undeva si,gata imbarcati in masina,realizam ca uitasem acasa "silicoanele".Faceam cale intoarsa imediat,mai ceva ca atunci cand ne-ar fi luat foc casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Crissy multumim frumos ca ne tii la curent cu situatia lui BTZ, sa speram ca o sa-si revina repede si o sa ne dea ea amanunte. Voinicica ta cum se simte?

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Off BTZ, ne rugam la DD pentru bebe Paul-Christian. Eu sunt sigura ca e doar o sperietura si ca totul va fi bine. Felicitari, mamico si bine ai venit pe lume, bebe de Gabitza si Ovidiu! Multumim, Crissy, ca ne tii la curent cu starea ei, dar sper sa avem vesti si despre bebe.

Julia, pentru site-ul ala. M-a facut sa ma simt vinovata ca tineam puiul flamand ca deh...nu e voie sa ii dai sa suga mai devreme de 2 ore si uite asa plangea ea de foame cand avea cate un puseu de crestere. Acum am zis, cand plange si stiu ca nu e de la burtica, ii dau sa pape, nu ma mai uit la ceas. Site-ul ala e o minune. Eu am baut azi ceai pt lactatie si nu mai pot de sani, ma dor si sunt supraplini, gata, nu mai beau, ca am lapte de donat, nu alta si bebe se mai si ineaca, pt ca ii vine mult in gurita.

Legat de BCG, noua ni l-a facut in ziua externarii, chiar atunci il primisera si ne-au rugat sa mai stam un pic sa il faca. Deci in Buc cel putin, eu zic ca exista si se face.

Mycya si Nela, nu mai pomeniti de lucruri sfinte, va rog.. Mi-e o pofta de o ciorba acra acra, de pepene, de salata de vinete...dar sunt constienta ca daca mananc, ii fac rau Aidutei si nu vreau, pt ea ma abtin de la orice. Asa ca profitati, fetelor, cat puteti, dupa aceea s-ar putea sa aveti ghinionul sa aveti bebei sensibilosi la stomacel si sa trebuiasca sa mancati mancare de bolnavi, ca mine.

Am observat ca de cand nu mai stau stresata sa vad cat e ceasul si sa nu se trezeasca pitica pana in 2 ore de la ultima masa, nu se mai trezeste decat la 2 ore jumate, trei. Sigur ne simt si ii influentam in mod direct.

M-am intins cam mult si iar n-o sa mai intelegeti nimic din mesajul meu, dar ce sa fac daca intru rar? Trebuie sa scriu mult

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am zile si zile; ieri de exemplu am stat bine cu laptele, sanii plini rau. Azi in schimb mai subtire, desi daca trage fata iese lapte, ei nu sunt atat de plini. Poate d-aia a si cerut mititica la san mai toata ziua. Abia a adormit, acum o astept sa se trezeasca sa o luam de la capat. Sunt insa foarte supi, ca vremea asta face misto de noi, vad ca vine iar ploaia, tocmai cadn ne dorim si noi sa iesim afara la aer.

Eu nu imi dau seama daca fata mea e sensibila la ce mananc eu, ca urla la fel in fiecare zi.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela si eu la 2 am mancat salata aia de care imi facause pofta Tina,si la 3 cand a ajuns sotu am mai mancat cu el ca parca iar imi era foame.si de amandine daca nu gasesti deloc la cofetarie,dar ar trebui sa fie ca multa lume place aceasta prajitura cumpara un blat de tort si fa numai crema tu si siropul.iese la fel de bun din cate am citit in comenatrii pe unde am gasit reteta.eu glazura pe deasupra nu am pus ca am facut prea dulce siropul si numai bine am facut.

Alina are bebelina ta lapte din belsug.esti o norocoasa

am tras si eu un piut mic de somn de o ora zic pui ca eu daca nu dorm cate 3 ore nu ma simt bine dar acum totusi ma simt mai fresh dupa atata treaba.
aaa si de cand m-am ridicat din pat simt jos de parca ar sta cu capu intre oasele de la pasa.oare sa se fi pus pe acolo gata de iesire??

Bumblee nu e gata epilatul??sa ne spui cum a fost

Larissa poate Nectarie asteapta pana se egaleaza iar nr delfinaselor cu al delfinasilor.fii pe faza si sa ii dai de stire sa nu isi piarda iar randul

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Racusor asa si noi…m-am mai linistit, ma gandeam ca doar Matei are déjà obiceiul de a adormi la mine in brate…si apoi il transport eu in patut

FELICITARI BTZ si BUN VENIT PAUL CHRISTIAN
Cred ca lucrurile au decurs din pacate la fel de nasol ca si incazul meu cu dilatarea, de in final a ajuns la cezariana...

Bun venit Julia …ai sa vezi ca avem un grup de gravidutze/mamici super fain…

Eladea noi ziua papam la 2 ore…noapte cateodata la 1,5 ore…din cauza ca suntem somnorosi si adormim inainte sa sugem cat ne-ar trebui…

…eu am papat ieri salata de castraveti cu putin ulei si otet…iar azi am avut un Matei marait pe care il durea burtica si pe care de la 8 pana la ora 13 nu am reusit sa il fac sa doarma deloc

Julia, da asa am avut si eu senzatia de durere in momentul alaptarii…cand avem si ragade ma apuca transpiratia cand stiam ca vine momentul de papa

Anagia asta da poveste de nastere, asa travaliu rapid cu dilatatie sa tot ai

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput