BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

hello fetelor...i'm back..:p....am fost azi la control si se pare ca avem 35/36 de sapt si in 2 aug trebuie sa merg din nou la control si atunci imi va spune cum nasc si mai exact cand..oricum termenul e acelasi..10 august....bebelina are in jur de 2700gr..mi'a spus ca nu va fi ft mare..probabil undeva la 3000gr..aaa si inca ceva..mi'a zis ca sunt anemica si mi'a dat ceva calciu sa iau pe langa Elevit..in rest nu stiu ce sa va mai zic..sunt bucuroasa ca e tot mai aproape momentul...desi mi groaza..:P..
sper ca nu v'am deranjat..o seara frumoasa va doresc ..v'am pupat..;)

Cristina 33+ CYNTHIA SERAYAH... AMR 7s
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela si eu la 2 am mancat salata aia de care imi facause pofta Tina,si la 3 cand a ajuns sotu am mai mancat cu el ca parca iar imi era foame.si de amandine daca nu gasesti deloc la cofetarie,dar ar trebui sa fie ca multa lume place aceasta prajitura cumpara un blat de tort si fa numai crema tu si siropul.iese la fel de bun din cate am citit in comenatrii pe unde am gasit reteta.eu glazura pe deasupra nu am pus ca am facut prea dulce siropul si numai bine am facut.

Alina are bebelina ta lapte din belsug.esti o norocoasa

am tras si eu un piut mic de somn de o ora zic pui ca eu daca nu dorm cate 3 ore nu ma simt bine dar acum totusi ma simt mai fresh dupa atata treaba.
aaa si de cand m-am ridicat din pat simt jos de parca ar sta cu capu intre oasele de la pasa.oare sa se fi pus pe acolo gata de iesire??

Bumblee nu e gata epilatul??sa ne spui cum a fost

Larissa poate Nectarie asteapta pana se egaleaza iar nr delfinaselor cu al delfinasilor.fii pe faza si sa ii dai de stire sa nu isi piarda iar randul

Bianca 37 + Andra Maria

pai acum e egalitate in delfinariu 18 fete si 18 baieti...numai ca...maine vine fetita lui angharad
practic in fata mea mai e mya85 si dupa aia urmez io

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

larisa nu te baza pe mine ca stai mult si bine nu prea da semne... si oricum m-am saturat de stat si urmarit simptome, am ajuns deja la nepasare de la atata asteptat. cred ca o sa ajung ca atunci cand va incepe travaliul nici sa nu-l bag in seama cine stie cand vrea sa vina asta micu...

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, da de ce sa nu mancam porumb fiert????????
eu mananc de toate deocamdata. si fructe si cirobe si legume crude..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
imi suna cunoscut "programul artistic"
si Matei parca o cearta pe tzitzi cateodata... o bate cu manutele ...nu stiu de la ce pleaca cearta dar pana la urma se impaca amandoi si papa lacom pana adoarme

da, ooana, cand descrie o mamica ce face bb al ei, parca vorbeste in numele tuturor! Isa mea e de-a dreptul indragostita de titi, cand ii e foame, cand ii e somn, cand o doare burtica, cand nu poate face kk, repede la titi sa-i povesteasca... si trec toate ca prin minune! e asa dulce cu sunetele ce le scoate, am incercat s-o inregistrez cu tel dar cand ma simte deja tace chitic...

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Cand vad discutiile astea despre alaptat ma strange in spate... mi-as dori din tot sufletul sa am puterea sa lupt ca voi. Tot respectul si admiratia din partea mea!

bumble, ptr puiutul tau o sa misti si muntii din loc, vei vedea

mai fetelor, intreb si eu ca tot omul care nu are habar: dar probl lui bb Paul de btz nu puteau fi semnalate din timp de dr ei?! ca si asa era degeaba nesimtita aia, sa nu vrea nici sa-i faca cezariana...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hello, ne-a intors si noi de la control, vesti care mai de care, nici nu stiu cu ce sa incep.

Doctorul meu a plecat in concediu, slava Domnului, el vroia sa nasc natural chiar daca nu erau amandoi cu capul in jos .
Am facut controlul cu un alt doctor, un evreu cu radacini prin plaiurile noatre mioritice , foarte de treaba, m-a intrebat cum vreau sa nasc, ma uitam ciudat la el, nu stiam daca intrebarea e pe bune sau nu (aici nu te intreaba, nu ai posibilitatea de a alege).
I-am zis ca vreau cezariana tinand cont ca Felix iar s-a sucit si nu cred ca mai are loc sa revina la pozitie cefalica.
A zis ca ma poate ajuta daca asta vreau , mi-a facut cerere pentru cezariana pe data de 9 august, atunci o sa am 38 SA si o zi, deci sa schimba DNP nasterii pe prima pagina. deci nici o sansa sa nasc la 37 cum mi-au zis initial, probabil nu se asteptau sa ajung asa departe cu sarcina.
Mi-a luat probe vaginale si anale pentru eventuale infectii ce pot fi transmise bebeilor la nastere, astept acum rezultatele, mi-a facut control vaginal, colul s-a mai scurtat dar e inchis bine
Sunt tare fericita, imi era frica sa nu fie nevoiti sa-l traga pe Felix cu forcepsul sau cine mai stie
Pe 2 august tre sa merg la spital pentru o sesiune de informare, sa ne explice cum se desfasoara o cezariana, sa ne arate sala, sa vorbesc cu anestezistul, sa ne explice ce sa aducem cu noi, etc.

Asistenta a facut cerere la CLSC -ul de la la mine din cartier (un fel de policlinica) sa vina o asistenta sa ma vada inainte cu o saptamana de nastere. Ne-a intrebat daca avem ajutor din partea familiei dupa ce termina sotu concediu, am zis Nuuu asa ca o sa am o asistenta care o sa vina acasa sa ma ajute cu baita, alaptatul,sa ma invete diverse, etc.
A spus ca vorbeste cu doctorul sa-mi dea pompa de muls dubla pe reteta asa ca nu o sa platesc nici-un cent
Urmatoarea programare o avem pe 4 august, sa mai masoare o data ratoii, sa vada daca au mai crescut apoi ne vedem la cezariana
La masuratori Sebi e in top, are 2730kg, peste medie, a luat 500g in 2 saptamani in schimb Felix e in urma, ca de obicei, are 2200kg, a luat doar 300g in 2 saptamani. Doctorul a zis ca au greutate foarte buna la amandoi, sa nu ma stresez cu diferenta de greutate, nici dimensiunile capului, totul e ok.....asta e daca zice el

M-am vaicarit ca nu mai pot, mi-a zis ca el ii poate scoate si la 37 SA dar ar fi bine sa fac tot posibilu sa-i tin pana la 38 SA ca sa evit alte complicatii si sa putem iesi toti in aceeasi zi din maternitate. Asa ca stau cumintica, nu mai urc scarile, nu mai fac curat si gata, cam atat.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

pfff greu tare daca nu o sa pot manca porumb dupa, am fost la magazin sa imi cumpar sa imi iau si eu de o grija de pe acum dar nu am gasit maine am sa imi fac plinu.si eu care m-am bucurat cand am vazut campul de langa casa noastra plina cu papusoi inalti de 2 metri, si ii pandeam sa vad cand se fac odata sa ma pun pe mancat mai binecredca o sa nasc si ei tot nu or sa fie gata

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nu mai e nimeni?! a dat caldura peste voi in casa si ati iesit la plimbare... si noi am vrea, dar tati a iesit (nu stim unde, a zis ca e secret... maine e ziua lui mami) si tre sa-l asteptam ca vrea sa vina cu noi... oricum Isa inca doarme, noi avem program de papa noaptea la 4 ore si ziua cam la 3, depinde de pofta care-a avut-o la masa precedenta, nu stam cu ochii pe ceas dar e bine sa stii cam la ce ora sa te astepti ca incepe serenada... cel mai mult imi place dimineata devreme, tati pleaca la lucru si ii la locul in pat delfinasa, stam amandoua in povesti, mai papam, mai dormim... pana pe la 10-11... asta da viata

crissy, nu cumva sa uit si de data asta sa-ti dau un , esti o mamica de nota 10 cu optimismul tau, sper din tot sufletul ca micuta Beatrice sa treaca cu bine toate hop-urile de care ziceai si sa mergeti acasa la Elise cat mai repede...

anca, mi-am adus aminte ce vroiam sa-ti spun ieri: printesita mea la fel mi-a cerut sa-i fac un calendar pana la nasterea Isabelei, prima ei grija dimineata era sa mai bifeze cate o zi trecuta... si tot i-au ramas o gramada nebifate , pe care le-a colorat cu floricele si stelute si inimioare, a zis ca astea sunt "primele zile fericite din piscina"!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica super vesti mamicutola cate induri tu meritainoroc ca a plecat doctorul ala al tau
mult mai bine ca iti face cezariana, e mai sigur pentru bebei si ca si la Bumblee nu se merita sa risti.imp e sa fiti sanatosi
sa dea Dumnezeu sa avem numai vesti asa bune de acum incolo si de bebei sanatosi

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Eladeea si eu zic ca ai facut mastita(asta o zic din experienta) pune pompa si gheata sau comprese reci , mie asa mi-a zis sa fac cand am avut inceput de mastita si am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

pfff greu tare daca nu o sa pot manca porumb dupa, am fost la magazin sa imi cumpar sa imi iau si eu de o grija de pe acum dar nu am gasit maine am sa imi fac plinu.si eu care m-am bucurat cand am vazut campul de langa casa noastra plina cu papusoi inalti de 2 metri, si ii pandeam sa vad cand se fac odata sa ma pun pe mancat mai binecredca o sa nasc si ei tot nu or sa fie gata

Bianca 37 + Andra Maria

Bine ca mi-ati adus aminte am si eu niste porumb in frigider, nu prea imi place asta de aici, e prea dulce, eu mi-s romanca 'domle tre sa fie mai tare, mai cosistent sa aiba gust de mamaliga vorba sotului

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput