BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
mesaj de la larisa:
"Sunt in spital. (...) Am dilatare 3-4. Imi pun acum epidurala. Bebe este bine"mami de brotacel Andrei Ioan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Gabita e bine, s-a dat jos din pat si se plimba, are dureri dar dupa parerea mea sunt suportabile, a facut si pp dupa ce i-a scos sonda. Era nerabdatoare sa mearga sa-si cunoasca puiul. Va pupa si va imbratiseaza pe toate pt sustinere.
rodyka, La multi ani! Sa-ti dea Dzeu numai fericire si noroc alaturi de frumoasa ta familie.
larissa, Doamne-ajuta sa ai o nastere usoara dupa care sa-ti revii rapid si cu laptic mult iar bb Nectarie sa fie mancacios si fara colici.
bumblebee, tin pumnii sa fie totul bine la cezariana. Te rog sa-mi dai un bip dupa ce iesi din operatie si cand poti vorbi. Eu nu am facut nicio analiza pt rahi, mie nici clisma nu a mai apucat sa-mi faca (bine, mancasem seara si pe mine m-au opertat dimineata).
onitza, gata, dai mielul... pe bb de btz il cheama Paul Christian
Hai larissa, hai angharad!
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 mesaj de la larisa: "Sunt in spital. (...) Am dilatare 3-4. Imi pun acum epidurala. Bebe este bine" ![]() |
Doamne ajuta sa fie bine...se pare ca o sa mearga repejor.Ne gandim la voi sa fie toate bine!!!
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Mai e putin si o sa fiu
![](mamica.gif)
onitza78 spune:
![]() onitza, ![]() ![]() Cristina cu ![]() Site personal |
![](batutincap.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
Victo spune:
he he..n-a mai vrut bbelu Larisei s ao lase pe mami sa lucreze :)
HAI LARISSA, NASTERE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA!
Elena, incearca sa pui comprese calde pe sani inainte de alaptat si verifica tu daca curge sau nu ceva din ei. la a 3a sarcina cred ca sanii nu se mai intaresc asa, ca sa ai si tu senzatia ca sunt plini.si bea lichide multe, ceai de fenicul, chimen, anason.
n-are motiv piticul sa vrea sa se intarce, copiii adora sanul mamei, numa acolo se linistesc.uita-te cu atentie cd mananca totusi, se aude cum inghite?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Buna dimineatza!!!
in primul rand : LA MULTI ANI RODYKA!!!
mesaj de la Gabi:dupa ora 9 ne vom pupaci si alinta cu mamica. abia asteptam marea intalnire si suntem foarte curiosi sa ne cunoastem. respiram fara mascuta iar inimioara este ok. uraaa.taticu mi-a facut poze multe caci eu sunt cel mai galagios grasunel de acolo. cand ma trezesc fac scandal.... sunt o vedeta ce mai! deja am si gagici, mor fetitele dupa buzele mele.. pup.
imi cer scuze de transmiterea mesajului cu intarziere dar intre timp ne-am trezit si ne-am facut toaleta de dimineata: scos mucisori, curatat buricutul, papat. si asta dureaza ceva. numai la papat stam in jur de o ora, suntem tare mancacios. apropo de mucusori eu folosesc batista bebelusului si sunt tare multumita de ea. bogdan se stranba doar cand ii pun ser fiziologic in nasuc, la aspirat nu zice nici pas.
v-am pupacit si poate am timp sa mai citesc cate ceva din urma. mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Salutare burtici si mamici!
in primul rand vreau sa urez un calduros si din suflet: LA MULTI ANI RODICA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI, CA IMPLINIREA O AI IN FATA OCHILOR TAI!HAI LARISAAAAAA! DOAMNE AJUTA SI NASTERE USOARA, BEBE SANATOS TUN SI PAPACIOS DE NUMA!
HAI ANGHARAD! NASTERE USOARA SI TIE SI UN BEBE SANATOS TUN!
crispro, draga mea...bun venit acasa...si te rog nu te stresa si nu te nelinisti...e normal sa ai starile astea, acum la inceput...dar lasa depresiile ca nu-s de tine...va fi bine, o sa vezi...acordati-va putin timp de acomodare, vreo 2 sapt si o sa vezi ca totul se va regla... cum a fost la Gynia? dar dr? cum ti s-a parut?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
Se pare ca eu voi fi cea mai longeviva gravidutza de pe aici, maine fac 41 de saptamani si nimic... oricum tot maine merg la doctor sa vedem ce zice.40+ cu
AMR cate zile vrea bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata delfinariu Hai Larissa
Hai Angharad
Rodica la multi ani fericiti alaturi de cei dragi
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
AMR 5+ pana vine
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am uitat sa scriu cred ca Eladea intreba de galma vanata de sub san, trebuie neaparat sa o masezi puternic si circular pana spre sfarc, va durea ca nimic dar daca nu o faci ajungi la medic, canalul de acoloeste infundat si nu permite laptelui sa iasa, cat mai urgent pana nu e prea tarziu, eu am vanatai si urme galbene pe sani de la masaje, am trecut prin niste chinuri de nedescris dar mi-am desfundat canalele, o zi de mai stateam era prea tarziu ![]() FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Carmen draguta mersic de sfaturi...
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...