BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Am avut o noapte alba...dureri de spate si de burta ca la menstruatie ,burtica se intarea...intrasem in panica am zis ca nasc
doar nu vrea delfinasul sa iasa...trebuie sa termin bagajul pt spital inca nu le-am pus in geanta
Mya-scoatem poate se gandeste bb si iese din burtica
Ma bucur tare ca bb Paul e bine...nici nu avea cum sa nu fie Gabitza sa va traiasca grasunul
Offf e greu cu alaptatul dar nu va lasati..sper din tot sufletul de data asta sa reusesc si eu sa alaptez mai mult si bb sa suga
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
AMR 5+ pana vine
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Neata!Hai Angharad!
Hai Larisa!
Rodyka, multi ani sanatosi si multe impliniri!
Elena, nu trebuie sa fie tari sanii. Stii ca daca sunt prea plini iar nu e bine, trebuie muls putin la inceput sa fie mai moale aoreola pentru gurita lui bb. Probabil e un puseu de crestere.
Carmen, cred ca Leti recupereaza stagnarea din burtica. Daca regurgita mai ziceam sa reduci cantitatea dar asa chiar nu stiu ce sa zic. Poate se teme sa nu se obisnuiasca asa cu cantitati mari si sa ia exagerat in greutate in primul an.
Onitza, zau ca la primul copil e atat de mare durerea in primele zile de alaptare ca daca mai esti si operata nici nu stii ce te doare mai tare. Eu am avut norocul sa fac febra laptelui la 5 zile dupa operatie si tot nu a fost usor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
hello delfinariu
HAI LARISA!!!!HAI BEBE NECTARIE!!!
HAI ANGHARAD!!!
nastere usoara va doresc, recuperare rapida, laptic mult ,bebei papaciosi si necolicosi
offf fetelor parca deja simt ca o sa intru in depresie dupa nastere la cat e de greu cu alaptatul ma rog la Doamne Doamne pentru voi sa va dea putere si rabdare sa resiti sa alaptati si sa fie papaciosi si bebeii
Bumblee cu porumbul,eu nu il las un anumit timp ci cand mi se par mie ca deja is gata,rub bobite din porumb si gust, bine asta cam dupa vreo 40 de minute aproximativ la foc mic.
Racusorce mie drag brotacelul tau
pana la urma cum faci cu bebe ca parca astazi spuneai ca ai control nu ?? il lasi cu mama ta sau lai convins pe tati
Bianca 37 +
Andra Maria
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Scriu rapid, ca imediat se trezeste bebelu... Azi noapte greu a adormit, mai la san, mai plimbat, mai in patut, apoi iar la san... Are colici, vad cum se stramba de durere, ii aud burtica zgomotoasa...
Am citit si vad ca multe au probleme, ba cu alaptatul, ba cu nopti nedormite... Nu ma bucur deloc de problemele altora, dar ma linistesc ca imi par mai normale starile mele, si stiu ca nu sunt singura.
Merci inca o data fetele pt incurajari.
Lapte este de numa, imi curge dintr-un san, si daca apas doar un pic. Din prostie i-am dat ieri completare 30 ml, atat. Vreau sa il pun la san cat de des cere, sa imi regleze el cantitatea. I-am dat ieri o suzeta noua, de la care cred ca a facut o mica alergie. Pe un obrajior e rosu, cu zgrabunte, parca ar fi un pic ars. Atat am plans azi cand l-am vazut... Saracu, dar nu il doare, doar ca e iritat...
Rodi, La multi ani! Sa iti dea DD o viata minunata, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri zi de zi de dragostea familiei!
Eladea, super tanti doctor... A stat cu mine in travaliu, am facut exercitii cu mingea, mi s-a parut foarte usoara nasterea. Singura parte nasoala a fost durerea primelor contractii (pana la epidurala). Iar anestezia in spate greu a pus-o - a zis ca m-am ingrasat prea mult in sarcina, si din cauza asta m-a chinuit un pic.
Va pup pe toate, sper sa mai pot intra, ca se trezeste bebica.
Cristina , mami de bebe Vlad
Victo spune:
am dormitat un picut..vad ca bb meu isi face programul cam invers ziua sa doarma si noaptea are chef de povesti
vad ca lucruruile sunt cum le-am lasat, Larisa n-a nascut..
rodyka, La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si mereu optimista.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
asa e la inceput dar e o perioada care trece si vin alteel primul an e destul de incarcat cand aiun bb mic in casa!
colici, diversificare, dinti!mai pe apucate!
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
crispro spune:
Paula M, am uitat sa iti trimit multi pupici, sa nu mai fii necajita...
Cristina , mami de bebe Vlad
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
hei, crispro, bine-ai revenit la toate fetele, multumesc ptr urari, imi sunteti asa de dragi toate, ati facut sa-mi treaca asa de repede perioada sarcinii si acum toate problemele cu alaptatul si restul... imi sunteti ca o familie, asa ca deseara avem prajiturici si suculet de toate felurile
Isa mea doarme ca m-a mancat de vie azi-noapte... nu-mi mai simt sfarcurile (again!!!) si azi am scos iar pompa din cutie, abia suport tricoul pe mine... pana deseara trece daca n-o apuca iar furia de a papa ca hotii...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
HAI LARISSA
HAI ANGHARAD
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Iasmin08 spune:
Fetelor, iertati-ma ca indraznesc sa intru si eu aici la voi.
Ii tin si eu pumnii Larisei si nadajduiesc sa nasca foarte repede, usor si sa fie sanatoasa atat ea cat si bebe Nectarie. Doamne ajuta pe Larisa sa nasca usor. Maica Domnului fii cu ea si cu bebe Nectarie. Amin
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori