BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
onitza78 spune:
Rodica, la multi ani! BTZma bucur ca Bogdanel e bine, nici nu avea cum sa fie altfel.
Hai Larisa!
Hai Angharad!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fetele, urgent va rog sa-mi raspundeti! Ce analize ati facut pt rahie? Timpi de coagulare si... altceva? PLS! Alina ![]() ![]() gargarita |
am o lista intreaga!
daca imi dai o adresa de mess iti dau analizele care le-am facut eu!
Anca +36s
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
am o lista intreaga! daca imi dai o adresa de mess iti dau analizele care le-am facut eu! Anca +36s ![]() POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
Pt anestezia generala le am facute pe toate, doar la rahie am inteleg ca ar fi timpii de coagulare, pe care eu am uitat s-o intreb cum ii cheama, si ea zapacita a uitat...
Alina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
gargarita
tanti spune:
Alina decat ceva de coagulare am facut eu pt rahie, iar referitor la mancare poti sa mananci orice dar eu ti-as recomanda cam cu 10-12 ore inainte sa nu mananci, bea decat lichide, sa nu iti fie rau dupa anestezie
Rody LA MULTI ANI SA FII FERICITA
LARISA nastere usoara,
CarmenAlbu spune:
Am uitat sa scriu cred ca Eladea intreba de galma vanata de sub san, trebuie neaparat sa o masezi puternic si circular pana spre sfarc, va durea ca nimic dar daca nu o faci ajungi la medic, canalul de acoloeste infundat si nu permite laptelui sa iasa, cat mai urgent pana nu e prea tarziu, eu am vanatai si urme galbene pe sani de la masaje, am trecut prin niste chinuri de nedescris dar mi-am desfundat canalele, o zi de mai stateam era prea tarziu nu iti imaginezi cum am urlat la masaj!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Vai de mine, mai fetelor, ce chin cu sanii astia... e atat de greu la inceput, dar daca se trece pragul asta totul devine atat de natural si de frumos Va tin pumnii si sper sa treceti cat mai repede peste durerile astea!
Alina 38+ cu
gargarita
onitza78 spune:
Da, vad ca in unele cazuri alaptatul pare la fel de dureros ca nasterea, daca nu chiar mai dureros, dar trebuie sa fim optimiste!
beluistef spune:
Mersi fetelor, insa cred ca al meu pitic vrea sa se intarce, are momente cand il pun sa suga, il vad ca ii este foame, cauta tzitzi, dar cand da de ea, o refuza si plange de numa, imi este si ciuda in acele momente, dar si mila de el...are niste lacramioareeee....
Carmen piticul meu are azi 2 sapt...am trecut de furia laptelui, a fost groaznica, dar a trecut, iar acum am zile in care sanii sunt pur si simplu pleostiti...moi, si cred ca si asta il enerveaza, oare nu are ce suge si de aia se supara si nu o vrea ????
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Rody LA MULTI ANI FERICITI, IMPLINITI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)