BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
onitza78 spune:
Puiutz, Dragaica pentru gingii inflamate stiu ca e bun ceaiul de salvie si mai este o apa de gura Corsodyl, dar nu stiu daca e recomandata in sarcina. 39 cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Rody, La multi ani sanatosi si frumosi, dragoste, armonie si impliniri alaturi de familia ta!
Eu astept praji, suculet, cu ce ne tratezi?
Larisa, sa dea Dumnezeu sa nasti usor si bb Nectarie sa fie sanatos!Iti tinem pumnii si ne rugam pt tine!
De abia astept sa aud cum a fost nasterea Larisei!
Fetele, voi cum fierbeti porumbul? Cam cat il tineti pe aragaz, eu am impresia intotdeauna ca-l tin cam mult... Misto intrebarea, nu?
Stiu sa fac lasagnii si tot felul de bazaconii, dar porumb ce-i drept nu prea am fiert...
Anca, ce scumpel e Vlad, asta o stiai deja, dar ii trimit si eu bezele ca e un baietel tare bun (sper ca si al meu sa fie asa de bucuros cand ii vom pregati o surioara/fratios)
Alina 38+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Elena, imi pare rau ca iti dau de furca uratii astia de colici, nu merge nimic pt stapanirea lor? Spuneau fetele de Infacol, Colief, Bonissan, Espumisam, stiu de la o prietena ca mergea suspensie de Debridad...
Sper sa-i treaca repede repede colicii sa il poti alapta pe micul Yanis in voie.
Alina 38+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Ieri am uitat sa va zic ca pe langa faptul ca am colul deschis, bb e cu fundul la iesire, si de placenta calcefiata. Ea de aia ar fi vrut maine sa ma si bage in operatie, ca ii este cam teama sa ma lase pe luni, plus ca sambata nu e in oras. Cred ca am fost inconstienta ca nu am spus da pe loc. In orice caz, bagajul e facut. De fapt am 2 bagajele: unul cu 4 pampersi si un costumas pt bb si unul cu absorbante, tampoane, chiloti, camasa de noapte si papucei. Celalalt bagaj e spitalizare e cel cu toate bazaconiile o sa mi-l dea sotul dupa ce ies de la reanimare.
Am intrebat-o de injectia aia de care spunea Alina si mi-a spus ca exista la Bc in spital, costa 80 de lei si se face doar la nevoie. Am intrebat-o si de calitatea produselor cu care lucreaza si mi-a spus ca tot cu ce a lucrat au fost made in germany sau in italy. Cred ca din punctele astea de vedere spitalul din Bacau sta mai bine ca altele. Dar m-a lasat masca cu alte treburi... ar prefera sa nu vin in w/e ci in timpul saptamanii, ca nu are incredere in toti anestezistii... tare, nu? Mi-a mai dat sa cumpar 3 comprese de 25 cm de la Verelo (ceva de genul asta) nu am langa mine foaia, dar daca sunteti interesate ma uit sa vad exact cum se numesc. Cica astea se schimba mai rar pe perioada spitalizarii.
Desi m-am intins ca o placinta, s-ar putea sa revin cu alte completari si intrebari
Alina 38+ cu
gargarita
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Bb Paul este bine, respira singur si seamana leit cu mami ![]() Cristina cu ![]() Site personal |
Neata fetele!!
Ce bine imi pare:)Doamne ajuta, cred ca e tare mandra mami!!
Crispro: bine ai revenit!!!Nu te mai ingrijora asa de mult cu starile lui bebe, ca pierzi lapticul..:* o s afie bine , o sa vezi.
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Mai e putin si o sa fiu
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
RODICA, LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI LANGA FAMILIA TA FRUMOASA!!!
LARISA
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
CarmenAlbu spune:
Hai Larisa!!!!!
Doamne Ajuta sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si papacios si lapticmult si repede!!!
Despre mancare, a venit ieri pediatrul sa-i faca vaccinul tbc si m-a intrebat cat mananca, pt ca pentru greutatea ei ar trebui sa manance 450-500lm max sa nu o supere stomacelul, i-am zis ca vreo 700-800 ml, a zis ca trebuie sa scad, ca bebe nu plange de foame, isi suge manutele din instinct, plange de durere de burtica, face colici ca e prea multa mancare si tot din cauza asta e agitata, cum e mica ea crede ca suptul o ajuta sa-i treaca durerea si deaia papa atat, si ca ar trebui sa aiba 6-8 scaune pe zi, la noi erau pana la 10!
Elena imi pare rau sa aud, nu te descuraja au trecut cateva zile doar si tu stii ca lactatia se instaleaza bine cam in 2 sapt asa ca rabdare si curaj, nu cade in tentatia bibe!!! Sa ii dai si apica de copii cu lingurita sa fii sigura ca e suficient de hidratat sa nu faca icter pana se instaleaza bine lactatia!!
Puiut cum incurajezi tu pe toata lumea
laurika1982 spune:
La multi ani Rodica,sa fii fericita si norocoasa, sa-ti aduca numai bucurii printesele si sotul!!
Hai Angharad!!!Mult curaj si sa vina bebe cu bine!!!]
Hai LArisa, tinem pumnii!!
Hai bebe Nectarie!!
Laura 38+ cu
AMR 9 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna burtici si mamici Nu am mai intrat de mult, Yanis ma tine foarte ocupata, iar de cateva zile ne luptam rau de tot cu colicii... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI LARISSA!!! Curaj ca astazi iti intanesti printisorul... **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Nu ceda , mami, asa usor!1Tin pumnii sa fie bine!!
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Mai e putin si o sa fiu
![](mamica.gif)
bumblebee spune:
Fetele, urgent va rog sa-mi raspundeti! Ce analize ati facut pt rahie? Timpi de coagulare si... altceva? PLS!
Alina 38+ cu
gargarita