BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
neata si de la noi
in seara asta am fost lenes, cred ca de la vreme si nu prea am papat...mami si tati au decis sa ma scoata totusi afara, ca de..mananc eu cumva si fac si baita...afara a inceput o ploaie de aia mocaneasca, dar fara sa adie pic de vant, asa ca mi-am petrecut o ora plimbat in carut in fata blocului, cu umbrela maro cu roz a lu mami apoi am urcat in casa si am facut baita, masaj
da, cam asta ar zice puiul meu despre seara asta..apoi ar uita de foame tot..pentru ca nu prea a papat, a supt la san vreo ora intr-una, pana mie mi s-a parut ca nu a mai ramas nimic. i-am adus 60 ml lapte praf ca plangea si musca din perna. dupa, tot plansete si muscaturi..l-am mai pus la fiecare san cate un pic, a supt pana chiar nu a mai ramas nici o picatura si nici atunci nu mi se parea pe deplin satisfacut
apoi pentru ca a tot dormit, statea cu ochii cat cepele si ne-am dus in camera noastra (matrimoniala, ca acolo e mai racoare numa daca deschid geamul) si am stat sa il adorm..asa de bine am stat ca s-a facut 1 jumate pana sa ma dumiresc ce si cum m-am dus acum sa pun bibe la sterlizat, am mai papat o clatita cu branza (brrr, asa noaptea, nu ma mir ca nu slabesc un gram si acum putin aici si sper sa mai dorm vreo ora pana se trezeste iar flamanzila...
a, ma asteptam sa nu fi crescut foarte mult fata de ieri daca in seara asta inainte de a iesi afara nu a mai primit biberonul de seara si san a papat putin, dar nu...a crescut cu 70 grame
sotul zice ca asta inseamna ca papa bine la san..mie nu mi se pare ca papa asa mult cantitativ, dar poate se ingrasa ca eu cum tot insist sa pape, de se duce la peste o ora masa noastra, cred ca papa si laptele ala gras de sfarsit..plus ala de inceput de hidratare. ca la cat e de cald el face la pipi..si in scutec, si pe noi, si pe jos, pe pereti, in cadita...oriunde pisu
rodi asa creste si iza? ca mie mi se pare ca Andrei creste prea repede fata de ce scrie in grafice in seara asta avea 3770 grame si acum patru saptamani avea 2530 grame
mami de brotacel Andrei Ioan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
racusor2010 spune:
vad ca nu bantui singurica pe aici
RODICA, LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI LANGA FAMILIA TA FRUMOASA!!!
HAI ANGHARAD!! RECUPERARE RAPIDA, MULT LAPTIC, BEBE CUMINTE SI PAPACIOS!
GABITZA, MA BUCUR CA BEBE PAUL E MAI BINE! SA TE REFACI REPEDE, SA NU TE LASI PRADA DEPRESIILOR CA DIN CAUZA TA S-A AJUNS LA CEZARIANA, CA NU E ASA! ESTI O MAMICA BUNA SI BUNUL DUMNEZEU LE-A RANDUIT SA FIE BINE PENTRU AMANDOI, CHIAR DACA AI AVUT PARTE DE NECAZURI CU DOCTORITA
CARMEN MULTA RABDARE!! CE FACE LETI? NE MAI TRIMITI POZE?
BUMBLEEBLEE INCA PUTINTEL SI ITI VEZI PUIUL
LARISA CUM MERG TREABA LA BIROU? PORUMBUL FIERT? RESPIRATIILE ? IMPINSUL?
SA STII CA ATUNCI CAND FACEAM CURSURI DE PREGATIRE DE NASTERE ASTA AM INTREBAT-O PE MOASA,DACA IN MOMENTUL ALA O SA STIU SA RESPIR...A ZIS CA CICA DA...EU MA INDOIAM..ASA CA M-AM DUS REPEDE ACASA, AM NOTAT IN CAIET, I-AM POVESTIT SI EXEMPLIFICAT LA SOT, IN SPERANTA CA O SA TIN MINTE DAR CINE A MAI AVUT PARTE DE RESPIRATII...
CUM OR FI CONTRACTIILE ASTEA NENE? CA EU ASA MA GANDESC UNEORI CA AM RATAT O ETAPA A SARCINII, AIA IN CARE AM DURERI, MI SE RUPE APA, NUMAR SI EU LA CE INTERVAL SUNT CONTRACTIILE SAU MACAR SIMT SI EU CUM E ....
GATA, FUG LA NANI...DESI PUIUL MEU MARAIE DE UN CACA, DECI NU CRED CA ADORM PANA NU SE ELIBEREAZA EL CA SIGUR IL APUCA PLANSUL PANA LA URMA...
UFF, AM SCRIS CU CAPS LOCk mami de brotacel Andrei Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 rodi asa creste si iza? ca mie mi se pare ca Andrei creste prea repede fata de ce scrie in grafice ![]() ![]() ![]() ![]() |
ai nostri daca au fost mai micuti si mai grabiti, recupereaza mai repede. acum ca au si mai multa vlaga in ei, sa vezi ce ne mai joaca pe degete! ca eu am impresia in cate-o zi ca doar ii dau sa pape si schimb pampi, mi se pare ca nu mai am timp de altceva...
carmen, mycya, racusor
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
eu tocmai faceam proba cadoului (mi-a luat tati un laptop nou
![](olala.gif)
mycya, si cola, sigur ca da! vezi cum stai tu apoi cu arsurile...
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
S-au rupt membranele cam acum jumatate de ora. De fapt s-au fisurat mai intai iar acum curge destul de rau. Ma duc sa fac un dus, ducem copilul la cumnata si plecam spre spital. Se pare ca azi vom face cunostinta cu Nectarie! Am asa niste emotii!!!
Ziceti un "Doamne ajuta!" si pentru mine astazi!
va imbratisez pe toate.....tinem legatura prin racusoru' cand voi avea cea vesti!
Numele de botez al meu e Larisa Gabriela.
Doamne ajuta!
Larisa 39+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 2 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Buna dimineata delfinariu!rodyk LA MULTI ANI fericiti alaturi de frumoasa ta familie!!!
HAI LARISA!!!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+ pana pupacim bebelina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/matusa77/matusa77.jpg)
matusa77 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am reusit sa scot 80 ml laptic din sani, tocmai a plecat doamna care imi face masajul pt febra, sunt galbena si vanata pe alocuri dar m-am obisnuit cu durerea ![]() FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! Doamne si eu trec prin acelasi cosmar nici nu vrea sa vada tata, ne mulgem si il papa din bibe ![]() efectiv urla cat il tin plamanii ![]() |
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
matusa77 spune:
citat din mesajul lui Victo ioi..cd mi-aduc aminte..ma apucasera toate depresiile.. ![]() cum mai e treaba cu vaccinul bcg in Buc? noua o sa ni-l faca vineri-sambata..desi s-a deschis o fiola si cd eram noi in spital, dar nu am intrat in planificare, nu stiu de ce. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Lui Ducu i-au facut vaccinul nu cred ca mai este reala criza vaccinului
matusa77 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 S-au rupt membranele cam acum jumatate de ora. De fapt s-au fisurat mai intai iar acum curge destul de rau. Ma duc sa fac un dus, ducem copilul la cumnata si plecam spre spital. Se pare ca azi vom face cunostinta cu Nectarie! Am asa niste emotii!!! ![]() Ziceti un "Doamne ajuta!" si pentru mine astazi! va imbratisez pe toate.....tinem legatura prin racusoru' cand voi avea cea vesti! Numele de botez al meu e Larisa Gabriela. Doamne ajuta! Larisa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
HAI LARISSA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata!!LA MULTI ANI RODYKA!!!
Sa ai tot ceea ce iti doresti si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!Hai LARISA!!!!!!!!!!!
Hai ANGHARAD!!!!
Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!!
Otilia, sunt datoare cu un raspuns. In poza aveam in picioare niste sandale -cizma, sunt cu gaurele, sunt singurele care le mai pot purta, pt ca picioarele mele sunt tare umflate si asa le maschez
Ma duc la monitorizare, sper ca ultima data, bbe il astepta pe Nectarie, sa vad acum ca se naste si Nectarie ce mai asteapta...
Paula, 39+ cu
,
AMR 4 zile
beluistef spune:
Buna burtici si mamici
Nu am mai intrat de mult, Yanis ma tine foarte ocupata, iar de cateva zile ne luptam rau de tot cu colicii......nici tzitzi nu vrea sa mai suga cum trebuie, imi este teama sa nu se intarce singur
...plus ca imi este teama ca sanii par asa de goi, incat am impresia ca nu-l mai satura cand suge
.Sper sa se regleze lactatia si sa nu ajungem la suplimente...imi vine sa plang de suparare, ca poate nu am lapte suficient si are momente in care-l pun la san si plange de rupe,se agita, da din picioare, arata flamand dar nu o ia de nici o culoare...fetele nu mi-au facut asa...de aia imi este teama sa nu se intarce...
FELICITARI TUTUTROR CARE AU DEVENIT MAMICI INTRE TIMP, REFACERI RAPIDE SI BEBELASI SANATOSI TUN
HAI LARISSA!!! Curaj ca astazi iti intanesti printisorul...
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)