BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
enik83 spune:
buna seara fetelor...
ma bucur ca a scapat si BTZ..
bine ai venit bb paul !!!
35+ cu o minune de
poze
michelle1981 spune:
Si eu m-am programat vineri la dr. care ii tine locul dr mele.. sa vedem ce zice, daca mai sta bblina.
Am noroc ca nu imi place porumbul fiert, asa ca nici acum nu am picat in plasa voastra
crissy multumim pentru vestile bune despre bebe Paul
Si am sa pregatesc niste motate pentru maine pt angharad
HAI ANGHARAD!! Nastere usoara si refacere grabnica, mult laptic la delfinasa!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+ pana pupacim bebelina
bumblebee spune:
Asa e Michelle:
HAI ANGHARAD!!
Nastere usoara si refacere rapida!!
Alina 38+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
neata si seara buna....
eu am cam lipsit si am pierdut sirul discutiilor...ce sa va spun am avut o zi plina!
la 3 am fost cu analizele la medicul cu care sper sa nasc, mi-a dar fier si amoxacilina de 3 ori pe zi.
luni la monitorizare si sa imi faca cunostinat cu un medic cu care sa iau legatura va pleca o saptaman, el spera ca bb sa stea pana pe 5 august-asta ramane de vazut!
Rodykacalendarul in incepem de maine azi am fost mai mult pe drumuri pt ca a trebuit sa ajung si la munci...dosare de credit de rezolvat asta este...apoi putina odihna si putin aer in parc si l-am dus pe sot la cumparaturi...
e disperat cand vede cate am luat si ii spun ca mai am nevoie de una alta!
dar daca nu e bine asa sa vezi distractie cand o sa ii pun lista in brate!
Deocamdata m-am amuzat de seriozitatea lui Vlad ca sora lui e desteapta si face tumbe si sughite...toat ziua e peste mine sa ma ia in brate si sa vb cu bb-iar bb chiar reactioneaza cand il aude!
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
...si sa nu uit am vb cu medicul si vom lega tropele...eu am inchis am doi bb-ii sanatosi ca altfel nu se poate iar o alta sarcina nici nu se mai pune in discutie...si decat avort mai bine asa!
Nu am facut nici un avort in viata mea si cred ca daca as ajunge la asa ceva ar muri o parte din mine!
Dupa 2 sarcini dificile... cred ca e cea mai buna solutie!
Nu de alta dar pe Ana Maria am facut-o cu cutia de prezervative neatinsa cu 4 zile inainte de menstruatie asa ca ...am avut un ajutor de nadejde in metodat calendarului si prezervative!
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
se`pare ca asta e seara mea de bantuit singurica pe aicilea pe la odisee...pai la gimnastica din burtica mea cine ar putea inchide un ochi...cred ca se antreneaza..si asa se impinge cu caputul in vezica mea!
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Poate reuseste sa vorbeasa cineva cu btzi sa o linisteasca. Fetele care au mai discutat cu ea in sarcina si sunt din Iasi. Eu nu stiu ce e cu tampenia asta....ca din vina ei copilul are probleme ca s-a ajuns la cezariana. Dimpotriva un copil cu probleme chiar si minore la inima e bine sa nu treaca prin travaliu si nastere naturala. Deci...f bine ca s-a facut cezariana. Poate trebuia din prima. Poate nu rationez eu bine dar mi se pare ca cei din spital arunca vina pe ea....cand nu e cazul. Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 3 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Buna seara fetelor. Eu fac parte din odiseea de nov-dec 2009 si am vb cu btz _ovi pe mess in timpul sarcinei ei ( m-a gasit ea pe mine pentru ca nascusem cu dr care ii urmarea ei sarcina). Imi puteti da un pm cu nr ei de telefon, sa vorbesc si eu cu ea... nu stiu, poate o ajut... Multumesc mult.
Eu am un baietel care are 8 luni si cateva zile... am citit putin la voi si m-au luat emotiile... Doamne ce frumos e sa devii si sa fii mama!!!!!!!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
rodyka spune:
crispro, bb Vlad, bine ati venit acasa! va asteptam la discutii...
ce bine-mi pare de vestile bune despre bb Paul! crissy, multumim ca ne aduci vesti de la btz si puiutul ei...
mycya & co, eu imi luam porumb fiert dar nu la cutie, de-ala dulce, ci cu tot cu stiulete (sunt fierti sau cruzi, cate 2 intr-un ambalaj vidat). mancam cate 3-4 in fiecare zi de sarcina, a fost pofta mea constanta . intrebai de reteta de "copil cuminte si papacios", ale mele asa sunt amandoua... n-am facut nimic special, in sarcina mi-am facut toate toanele si poftele... si acum aproape la fel. cred ca secretul - daca e vreunul- e la tati
noi abia am sosit de la plimbare, am mancat in oras cu niste prieteni, Isa a fost iar foarte cuminte... ne-am si cantarit... 4,035 kg!!! bine, cu o rochita pe noi si cu pampi... oricum, foarte aproape de 4 kile!!! oleee!!!
noapte buna, delfinariu, va pup pe toate. nu mai stau la povesti ca tati si printesita se pregatesc sa-mi cante "cumpleanos feliz" si-mi dau lacrimile...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Rodica La Multi Ani cu multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!! Sa va bucurati de o familie frumoasa si sanatoasa!!! Cumpleanos feliz!!!!!
Mycya spune:
RODYK!!!!iti dorim tot binele din lume si sa ai o zi de nastere minunata
azi papam tort si ne da Rody si un pahar de cola
Rodyk si aici porumbul tot asa il cumpar vidat cu tot cu stiulete,dar totusi e dulceag fata de cel de acasa dupa ce il fierb.
Bianca 37 + Andra Maria