Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Chuny spune:
S-a mai tot discutat acest subiect, parintii nu vor pur si simplu sa inteleaga ca nu e de gluma si ca e plin peste tot de astfel de dezaxati.
Mirela, este posibil sa faceti undeva vizibil o imagine de alerta care sa trimita spre acest subiect si cu un titlu sugestiv?
La fiecare album se poate face un listing cu toate comentariile ... o sa va ingroziti.
desprecopii spune:
Sib - am facut f vizibil topicul.
Asa e, am mai discutat de multe ori acest subiect si chiar si acela cu slip/fara slip pe plaja ...
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Da e o discutie foarte serioasa. SI pentru ca e bine sa vorbim deschis - am vazut ca aceeasi fetita e in aceasi ipostaza pe o plaja din Bulgaria. Si acolo s-ar putea sa fie ochi de pedofili... si chiar unii care pozeaza sau filmeaza fata de la distanta. Cred ca primul lucru pe care il poate face un parinte e sa isi protejeze copiii - deci acum ma intreb si eu - ce diferenta e intre faptul ca o un parinte iresponsabil isi pune poza nud a fetitei pe domeniul public sau ca o lasa in putuca goala pe plaja? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
desprecopii eu de aceea nu voi dezvolta o psihoza. Atat timp cat copiii mei nu sunt goi pe plaja sau in locuri publice (si la piscina ne schimbam in family changing room intr-o camaruta doar noi 4) ma gandesc ca un pedofil imi poate vedea copilul si pe strada, si la plaja, etc. Deci ma voi folosi in continuare de site-ul meu personal cu poze pe care il voi trimite familiei din Romania si prietenilor in ideea ca sunt imbracati, sunt la fel ca in viata de zi cu zi.
Insa la Picasa i-am dat delete de scarba sincer. Pentru ca numai ideea ca un dezaxat s-a agatat de albumul meu... Picasa ar trebui sa aiba ceva masuri de securitate, nu sa se adauge cine are chef la albumul tau.
Eu sincer nu acuz mamicile ca i-au postat goi pe picasa, mamicile sunt mandre de puiul lor si nu se gadesc ca exista si dezaxati pe lumea asta.
Acum insa e bine sa se schimbe lucrurile.
Chuny spune:
Eu am copiat comentariile de la albumul lui picture_man ... picture_man este cineva apropiat familiei care face poze copiilor si uneori le comenteaza chiar el ... poate fi chiar tatal sau un unchi ... am pus linkul cand am semnalat albumul la jandarmerie.
Chuny spune:
Luna1, eu acuz aceste mamici ... s-a discutat de atatea ori, au ataea dovezi si tot asa fac ...
Acesti parinti trebuie acuzati si aratati cu degetul pt ca e un abuz sa iti expui astfel copilul.
desprecopii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
desprecopii eu de aceea nu voi dezvolta o psihoza. Atat timp cat copiii mei nu sunt goi pe plaja sau in locuri publice (si la piscina ne schimbam in family changing room intr-o camaruta doar noi 4) ma gandesc ca un pedofil imi poate vedea copilul si pe strada, si la plaja, etc. Deci ma voi folosi in continuare de site-ul meu personal cu poze pe care il voi trimite familiei din Romania si prietenilor in ideea ca sunt imbracati, sunt la fel ca in viata de zi cu zi. Insa la Picasa i-am dat delete de scarba sincer. Pentru ca numai ideea ca un dezaxat s-a agatat de albumul meu... Picasa ar trebui sa aiba ceva masuri de securitate, nu sa se adauge cine are chef la albumul tau. Eu sincer nu acuz mamicile ca i-au postat goi pe picasa, mamicile sunt mandre de puiul lor si nu se gadesc ca exista si dezaxati pe lumea asta. Acum insa e bine sa se schimbe lucrurile. |
Ba da! Si ele trebuie sa fie acuzate. Ca matur stii bine cati dezaxati sunt pe lumea asta. Doar copiii sunt inocenti. Si sunt de acuzat si mamicile care isi lasa copiii fara slip in zone publice.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Luna1 spune:
Nu ma intelegeti gresit, insa cred ca lipsa de informare e problema. Adica aici auzi mereu de astfel de cazuri, sunt campanii la tv, in plus la plaja sau la piscine nu gasesti copii in fundul gol, nici in Franta n-am vazut la plaja copii in pielea goala (mai este problema si protectie solare) insa in Romania copiii inca fac plaja in pielea goala pe principiul ca sunt copii doar. Insa acesti dezaxati sunt peste tot, iar plaja e locul loc favorit daca e impanzit de copii nud.
De aceea cred ca multe mamici nu iau in serios astfel de probleme, aici si la 3 ani daca schimbi copilul la plaja sau piscina ii pui un prosop in jurul lui, iti intra in reflex ca asa face toata lumea.
karligutza spune:
mi s-a zburlit si pielea pe mine....
plecand de la comentariul pe care l-a gasit Luna am vazut ca userul acela "Sexy" care a comentat are o gramada (da' o gramada!!!) de "prieteni" la favoriti... printre care uitati-va doar ce nume si-au ales unii... iar cei de la google-picasa le-au restrictionat accesul:
http://picasaweb.google.ro/Collect.All.Pics
http://picasaweb.google.ro/zattan.666.live
http://picasaweb.google.ro/best.eabo
eu de mult timp nu mai am poze publice! sper ca nu mi-au vizualizat mintile bolnave pozele (decente toate of course) la vremea aceeea! oricum nu am la "fani" nicio ciudatenie din'asta... brrrr!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Marina_1609 spune:
sunt in soc
eu am cont pe picasa dar albumele sunt private... exista oare riscul sa le vada "fanii" chair daca nu ii adaug la favoriti?
mi s-a facut greata cand am vazut comentariile....
uite d'aia imi tin eu copilul imbracat pe plaja. multi mi-au zis ca exagerez ca doar nu ii face nimeni poza... Acum deja ma gandesc ca nu am fost suficient de atenta cand o schimbam de haine....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
eu m-am ingrozit. am sters contul de picasa desi nu era public. si asa trimiti albumele/ pozele nou adaugate prietenilor. pana la urma ne mandrim cu odraslele noastre dar parca nici asa. sunt copii, cresc firesc, cresc frumos. sa ii lasam sa creasca linistiti si feriti de orice comentariu. indiferent ca pozele sunt cat se poate de normale prefer sa le vad numai eu si familia mea in tihna unui album foto si atat. eu nu voi mai face albume cu copii mei., desi repet, nu au fost publice. trebuie totusi sa le respectam intimitatea chiar daca asta reprezinta un joc nevinovat cu mingea. asa cum nu punem poze cu noi spaland pe jos, jucandu-ne solitaire sau mai stiu eu ce activitate zilnica si fireasca, asa sa facem si cu ei.
sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun desi nu cred ca sunt f coerenta...
-----
Mami de roza + 30 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring