Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!! | Autor: Bob_Pixel

Link direct la acest mesaj

Am vrut sa-i scriu mesaj lui admin, dar, cum nu primeste mesaje private, il postez aici.

De cateva zile, grupul de mamici de pe miresici.ro "ancheteaza" daca pot spune asa, o situatie extrem de ingrijoratoare. In lista de prieteni de picasaweb s-au strecurat diverse persoane, in special barbati, care lasa comentarii dubioase si au, la randul lor, in lista de prieteni de picasa o retea intreaga de pedofili si perversi. Modul lor de operare este foarte simplu: se aboneaza la fotografiile mamicilor in special (avand fetisuri si pentru gravide) si probabil le salveaza pentru colectiile personale. Unii sunt atat de perversi incat posteaza direct la fotografiile copilasilor mesaje indecente si cu tenta pornografica. Nu mai activez pe acel forum, fetele de acolo sunt mult mai informate cu privire la aceasta tema, tot ce pot spune este ca m-am uitat prin cateva din galeriile acelor dubiosi si am gasit in lista lor multe dintre prietenele mele, femei insarcinate sau cu copilasi, semn ca noi, mamicile/miresicile le-am oferit o "piata de desfacere" excelenta, avand toate galeriile corelate intre noi.
Astazi, am gasit lista unui dintre ei, yulek, care are sute de abonari printre mamici si userul http://picasaweb.google.ro/maiiunie2008 (Mamici mai-iunie 2008) si m-am gandit ca poate fi o galerie a mamicilor de la desprecopii.
Va scriu dumneavoastra pentru a va informa si a va atentiona ca este foarte posibil ca aceasta retea de pedofili sa urmareasca si parintii de pe acest forum, in speranta ca dvs., ca administrator, puteti posta un anunt pentru toti userii, sa fie atenti ce fotografii fac publice pentru ca nu se stie cine ii urmaresc.
Va las doua linkuri ale acelor perversi, primul dintre ei este roman : Ciprian http://picasaweb.google.ro/netciprian - aceasta e lista de galerii la care este abonat;
celalalt este yulek, un adevarat pasionat de copilasi si gravide http://picasaweb.google.ro/104720738345845932066. In listele lor sunt atat victime, cat si pedofili.

Va rog sa nu credeti ca este o gluma sau o minciuna, le puteti contacta pentru confirmare pe fetele de la miresici.ro (in special pe mamicile de la topicul Barfe, noutati, tot ceea ce este "OFF TOPIC" www.miresici.ro/showthread.php?t=2154&page=7671" target="_blank">http://www.miresici.ro/showthread.php?t=2154&page=7671 Mamicile de acolo si-au restrictionat accesul la pozele personale sau chiar si-au inchis conturile de albume foto, am inteles ca suntem "vanate" peste tot, si pe facebook, flickr etc.
Inca o data, va rog sa nu credeti ca fac glume proaste, este o situatie cu adevarat ingrijoratoare. O zi buna sa aveti !

11+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si la Politie a fost cineva ? cu toate dovezile ? m-am ingrozit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

mi se face rau politia nu poate face nimic???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Nu stiu sa iti raspund la intrebare concret. Am auzit voci care mentionau organele de ancheta, dar nu stiu sigur nimic. Sper ca cineva sa faca si demersul legal in acest sens, dovezi sunt foarte multe, dar probabil "vina' va fi aruncata tot pe parintii care fac publice pozele de familie...
Eu aveam o singura lipitoare in galeria mea, pentru ca abia acum sunt insarcinata si nu am poze cu copii. Prietenele mele au blocat cate 6-7 nenorociti din astia !
Acea galerie cu copiii de mai-iunie 2008 este pana la urma al parintilor de aici?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Asta e motivul pt care nu postez poze nici cu mine, nici cu fetita mea. Spatiul virtual este un loc ideal pt cei care isi desfasoara asemenea activitati.
Userii care isi posteaza poze, ar trebui sa restrictioneze accesul necunoscutilor, sa aiba drept de vizualizare doar prietenii.
Ar trebui sesizata politia.




allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Intaresc spusele lui Bob Pixel.
Sunt membru al comunitatii miresici.ro, tot ceea ce s-a scris aici este real. Eu personal aveam 6 indivizi abonati la albumele copilului meu, drept urmare le-am scos din galeria Picasa.

Mami de
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Si la Politie a fost cineva ? cu toate dovezile ? m-am ingrozit!

Din pacate isi pot sterge commenturile oricand, astfel nu mai ramane nicio urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushulet spune:

Comment-urile cu substrat nu constituie o proba. De asemenea, este extrem de greu sa identifici un pedofil "virtual" pentru ca se logheaza de pe diverse adrese de IP, de obicei "imprumutate".
Noi am pornit o minicampanie sa il identificam pe unul din ei care este roman, am aflat destul de multe detalii, dar ne trebuie mai multe probe.

ps - fac parte dintre mamicile de pe miresici, eu aveam 5 pedofili abonati la albumele mele din picasa. Pe o parte dintre mamicile la albumele carora erau abonati le-am identificat, dar sint multe, fiecare era abonat la 150-200 de galerii, unele ale unor mame inocente, altele ale altro pedofili. Practic trecind din galerie in galerie am descoperit mai mult de 30 de conturi de pedofili :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

M-am uitat si eu pe galeriile personale ale lui ciprian si yulek si mi se par mamici care s-au abonat la galeriile prietenelor.
Mi se pare panica inutila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Tinand cont la cate va expuneti pe voi si copilasii vostrii, preferati sa "investigati", decat sa va stergeti pozele pur si simplu ?!

Faceti reclamatie la politie. Ei stiu ce trebuie facut in astfel de situatii.



allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DDna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana-Laura

M-am uitat si eu pe galeriile personale ale lui ciprian si yulek si mi se par mamici care s-au abonat la galeriile prietenelor.
Mi se pare panica inutila.


Tu ai citit comentariile pe care le lasa la pozele cu COPII ?

Mergi la inceput