Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumim Bob_Pixel ptr atentionare!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

multumim de atentionare,am sters si eu akm pozele,incerc sa blochez si contul,desi e pe flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai, stiu destule persoane care sa iubeasca copii dar nici una nu e atat de disperata....
acest personaj este chiar obsedat si il consider periculos

faptul ca isi doreste copii si nu are nu il salveaza cu nimic. am vazut filmuletul lui pe youtube. pai e tanar. iar moaca lui, sincer, ma ingrijoreaza

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

In ce tara civilizata se propunea castrarea chimica a pedofililor? Franta, cumva? Eu una as fi de acord cu metoda. Si nu glumesc, un nenorocit din asta distruge un copil pentru toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu pe acest ciprian9_live, sau netciprian il "stiu" de acum 4 ani, imediat dupa ce mi s-a nascut ciresica....intrase pe un forum mic, cu cateva mamici si a inceput cu comentarii la pozele puse de noi acolo...initial totul era inofensiv la o prima vedere.
La un moment dat m-a abordat pe mess si imi zicea cam ce scria in profilul lui pus mai sus. Totul bine si...aproape frumos, incercam sa il evit finut, sa nu se simta jignit. Intr-o zi imi zice ca vrea sa imi arate ceva, mi-a trimis poze ale copiilor mei: Rares de 4 ani atunci si Daria nou nascut (poze cu ei imbracati si nimic indecent....nici macar pentru o minte bolnava) la care adauga tot felul de rame (cum vedeti in albumul lui) plus tot felul de aberatii filozifice sau poezioare puse pe poze. Aici am pus punct si i-am interzis ca sa ma mai abordeze in vre-un fel si am cerut banarea lui pe acel forum.
La cateva luni am dat, din intamplare peste albumul lui (cel poastat aici ultima data....unde are putine poze, majoritare cu el)...unde erau vreo 3-4 poze de ale mele, relativ recente....plus ale altor copii, care, la fel se vedea a fi luate din diverse albume.
Am cautat pe net date despre el si am postat la album sub fiecare poza ca il denunt la politie si ca daca vreodata mai gasesc vre-o urma de alui pe langa fotografiile copiilor mei, vin dupa el...am pus la comentarii inclusiv datele lui sa vada ca nu glumesc.

DECI....MAMICI care nu pricepeti....la mintile bolnave nu le trebuie mult...eu sunt o persoana abuzata in copilarie de un adolescent...din familie si sunt obsedata sa imi apar copii.
Da exista riscul ca sa fie copii mei fotografiati pe ascuns (nu in pozitii indecente.....dar nu asta conteaza) ... dar macar ce tine de mine TREBUIE sa fac.

Eu mai am si alte obsesii: nu pleaca copii fara mine cu adulti/adolescenti chiar din familie fara sa am metodele mele de a controla ce se intampla si unde sunt; nu se schimba/umbla dezbracati in prezenta strainilor (si asta nu inseamna ca am copii pudici sau nu stiu exact cum sunt facuti si diferentele dintre ei....si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Doamnelor, blocati accesul daca vi se pare ceva dubios, dar nu mai lansati acuzatii si diagnostice. Poate ca i-a murit un frate, chiar tanar fiind poate a avut un copilas si i s-a luat, sau a lasat o fata insarcinata si ea a intrerupt sarcinasi el a suferit, poate fi orice...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pentru cei care se intreaba ce pericol reprezinta o poza nud pusa pe net

din pacate pedofilia este un fenomen cat se poate de real si crud. pozele puse accidental sau cu voia reprezinta hrana pentru orice minte bolnava. hrana care creste si conduce la alte fapte. ca un lant, se leaga una de alta. si nici nu trebuie foarte mult sa se intample ceva, e de ajuns o singura clipa.
e ca si cum eu as nega ca exista pericole pe raul Nil, din Egipt. e adevarat ca nu le-am vazut cu ochii mei, dar ele exista. si inca cum....

pozele puse in albume de familie, cu fetite sau baietei goi, nu sunt scapate acolo din gresala, cineva le-a pus intentionat. poate nu s-a gandit ca "cineva se aprinde", insa cand apar comentarii.....

in Deutschland legea pedepseste astfel de postari pe internet, indiferent cine ar fii acea persoana. chiar si copii de la 14 ani merg la inchisoare daca posteaza poze nud pe internet. cel putin la noi te depisteaza foarte usor politia. exista intelegeri intre firmele de telefonie-internet si politie, la cea mai mica suspiciune vine direct la adresa de unde s-au trimis.

repet, pedofilia este reala, poate fii foarte aproape de noi, mai aproape decat ne inchipuim ca ar fi. nu trebuie ignorata si nici trait in panica. pur si simplu mai multa vigilenta. la cea mai mica suspiciune cerut ajutor.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Doamnelor, blocati accesul daca vi se pare ceva dubios, dar nu mai lansati acuzatii si diagnostice. Poate ca i-a murit un frate, chiar tanar fiind poate a avut un copilas si i s-a luat, sau a lasat o fata insarcinata si ea a intrerupt sarcinasi el a suferit, poate fi orice...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Si eu sunt genul care vede oamenii mult mai roz decat sunt, dar individul asta e dezaxat. Nu conteaza cum a ajuns asa, ca i-a murit X, ca sufera din Y motiv etc, este dezaxat si gata.

In plus trimiterea care s-a facut spre blogul lui il va aduce aici si il va pune in garda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi25

Eu pe acest ciprian9_live, sau netciprian il "stiu" de acum 4 ani, imediat dupa ce mi s-a nascut ciresica....intrase pe un forum mic, cu cateva mamici si a inceput cu comentarii la pozele puse de noi acolo...initial totul era inofensiv la o prima vedere.
La un moment dat m-a abordat pe mess si imi zicea cam ce scria in profilul lui pus mai sus. Totul bine si...aproape frumos, incercam sa il evit finut, sa nu se simta jignit. Intr-o zi imi zice ca vrea sa imi arate ceva, mi-a trimis poze ale copiilor mei: Rares de 4 ani atunci si Daria nou nascut (poze cu ei imbracati si nimic indecent....nici macar pentru o minte bolnava) la care adauga tot felul de rame (cum vedeti in albumul lui) plus tot felul de aberatii filozifice sau poezioare puse pe poze. Aici am pus punct si i-am interzis ca sa ma mai abordeze in vre-un fel si am cerut banarea lui pe acel forum.
La cateva luni am dat, din intamplare peste albumul lui (cel poastat aici ultima data....unde are putine poze, majoritare cu el)...unde erau vreo 3-4 poze de ale mele, relativ recente....plus ale altor copii, care, la fel se vedea a fi luate din diverse albume.
Am cautat pe net date despre el si am postat la album sub fiecare poza ca il denunt la politie si ca daca vreodata mai gasesc vre-o urma de alui pe langa fotografiile copiilor mei, vin dupa el...am pus la comentarii inclusiv datele lui sa vada ca nu glumesc.

DECI....MAMICI care nu pricepeti....la mintile bolnave nu le trebuie mult...eu sunt o persoana abuzata in copilarie de un adolescent...din familie si sunt obsedata sa imi apar copii.
Da exista riscul ca sa fie copii mei fotografiati pe ascuns (nu in pozitii indecente.....dar nu asta conteaza) ... dar macar ce tine de mine TREBUIE sa fac.

Eu mai am si alte obsesii: nu pleaca copii fara mine cu adulti/adolescenti chiar din familie fara sa am metodele mele de a controla ce se intampla si unde sunt; nu se schimba/umbla dezbracati in prezenta strainilor (si asta nu inseamna ca am copii pudici sau nu stiu exact cum sunt facuti si diferentele dintre ei....si multe altele.

Bazar DC - pentru copii

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

Trebuia sa mergi totusi la politie. E foarte dubios, chiar daca e (momentan) infoensiv. Nimeni, dar nimeni, nu are dreptul sa aiba poze cu copiii tai fara acordul tau. Mai ales sa le puna pe net in albumul personal. Puteai macar sa il denunti pentru drepturi de autor si de acolo se speria omul si se potolea. Clar ca ii lipseste ceva la mansarda.

Despre abuzul in familie, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Din nefericire asta spun si statisticile, ca peste jumatate din abuzurile asupra copiilor sunt produse de adulti din familie, prieteni, cunoascuti. Si eu am aceleasi reguli. Copiii mei nu pleaca cu nimeni fara acordul meu in prealabil.

A fost o faza o data. I-am explicat fiului meu ca eu nu voi trmite nici un prieten sau membru de familie sa-l ia de la scoala decat daca il informez si pe el sau scoala deci oricine apare, poate fi si frate-miu, fratele sotului, bunici etc, sa nu plece cu ei decat daca eu i-am zis ca acestia il vor lua de la scoala in ziua aceea. Ei si intr-o zi am o urgenta, il rog pe frate-miu in graba sa mearga sa-l ia eu urmand sa sun la scoala sa anunt. Intre timp, ma iau cu urgenta si uit sa sun. M-au sunat ei de la scoala sa ma intrebe daca e ok sa plece fiu-miu cu unchiul, daca este unchiul etc, ca desi copilul l-a recunoscut nu a vrut sa plece cu el. Mi-am cerut scuze, ce sa zic, era o urgenta si uitasem total ce si cum.

La subiect, al meu sot e idealist convins, el e de parere ca pedofilii ar trebui sa iasa singuri la raport sa se ceara castrati chimic. I-am zis ca in lumea lui cu floricele asa va fi.

Olympia poate, poate. Dar poate deveni periculos. Iarasi atitudinea de nepasare? In primul rand ca, daca e nepericulos acum, poate sa beneficieze de niste sedinte la psihiatru pentru a il vindeca de trauma care ii provoaca un astfel de comportament. Si se poate preveni poate un abuz ulterior. Ca iubirea asta poate da pe dinafara intr-o zi si sa se apuce la propriu la iubit copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sunt convinsa ca foarte multe persoane pe lumea asta iubesc copii, indiferent daca sunt ai lor sau ai altora. eu dintotdeauna i-am iubit, dar never nu mi-ar da prin minte sa-mi fac albume foto si sa copiez poze din albumele unor persoane necunoscute, doar ca sa-mi imbogatesc eu iubirea fata de copii. baaaarrrrrr

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput