Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
Fetelor, Mada acum fac o plangere oficiala si am nevoie sa intrati pe userul asta
http://picasaweb.google.com/lh/favorites?uname=igohumble001
Sa intrati pe galeria lui de favoriti si sa cautati cat mai multe poze cu comentariu obscen. Am nevoie sa trimit linkurile acum pentru a arata care e problema.
Multumesc (sunt la servici si mi-e greu sa caut prea mult, poate ma trezesc ca imi gasesc astia linkurile cu poze si sunt acuzate de mai stiu eu ce).
Am gasit o organizatie internationala care se ocupa cu asa ceva, intra in contact cu politia din cele mai multe tari.
Stiu ca pare absurd dar poate putem salva copii care sunt fotografiati in astfel de ipostaze de propri parinti/rude.
DarkBendis spune:
OK... acum ma apuc! Fac lista si-ti trimit pe mail!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
MissJJ spune:
Luna eu am sunat la politie sa vad daca este vreun numar sau undeva unde se poate raporta ei mi-au zis ca singurul lucru care poate fi facut este sa fie raportat la google si ei ar trebui sa dea mai departe la politie sau ceva de genul. Oricum a notat tot ce am zis si a zis ca ma suna daca ma poate ajuta cu ceva sau daca poate trimite asta mai departe problema e ca fiind international herts police nu poate face mare lucru ei sa investigheze sau ceva.
Acuma na trebuie sa raise awareness si pb e ca google trebuie sa faca ceva ca na picasa e a lor deci cum ai zis tu cu media si daca cei de la linkul care lai dat care se ocupa de astea pe net poate face ceva.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy of 2
MissJJ spune:
M-au sunat acuma iar de la politie si a zis ca mai poti vorbi cu internet providerul ca si ei pot da mai departe chestia asta.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy of 2
tania2008 spune:
n-am citit tot, ca n-am timp, am apucat sa vad doar mesajele de pe primele 2 pagini si sa vizualizez si eu fotografiile postate de yulek.
ce vreau sa zic: sunt de-a dreptul indignata de faptul ca unii parinti isi expun copii in public cu organele geniale descoperite. Probabil li se pare dragut, ca sunt mici si inocenti, mie insa mi se pare fff urat, ca sa ma exprim asa...mai temperat. Am pus si eu poze pe net cu copilul meu, insa nu pe forum, pe site-uri speciale si apoi am dat link-ul numai prietenilor si pe FB insa si acolo am setat sa vada doar prietenii. Insa niciodata, absolut niciodata nu l-am fotografiat asfel incat sa i se vada organele genitale. Nici pt apropiati. De fapt, nu am in calc astfel de poze. Gasesc ca nici el peste 20 de ani nu va vrea sa se vada in ipostazele astea, nici eu n-o sa am chef, ca nu aici sta dragalasenia. Practic expun copilul la priviri si comentarii indecente, inclusiv din partea familiei si prietenilor, in numele unei inocente si dragalasenii prost intelese. El e mic, nu se poate opune, nu poate zice sau face nimic, iar mie mi se pare ca as profita de inocenta lui si nicidecum ca as induiosa pe cineva. Mi se pare tipic romanesc - ma iertati de discriminare - sa pozezi copilul cracanat la botez sau la baita, picnic, la mare etc. Iar fetita din acea galerie, e mare...are 4-5 anisori. Si n-au pus o poza, au pus o gramada de poze cu ea dezbracata!!!! what's the point?? e copilul pedofilului, sau parinti "normali"?
ma rog, mi-am varsat si eu naduful, ca si multe alte mamici probabil, sper sa citesc continuarea subiectului mai pe seara cand voi avea timp.
Mony08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld pana se dovedeste una alta de catre politie si se fac cercetari....dureaza, iar cei care se expun- sunt cei ce-si posteaza pozele pe diferite seituri. cea mai simpla si la indemana rezolvare este stergerea pozelor, sau sa nu le expui niciodata pe internet. de fapt, eu m-am intrebat adesea cand am citit astfel de subiecte, de ce-si expun unii pozele din viata lor personala pe internet? cand se stie cati pedofili si psihopati navigheaza zilnic pe net. PS, nu astept nici un fel de raspuns. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA M-am nascut pentru succes! |
Raspuns la intrebarea ta,pt ca asa e mai usor sa le arate prietenilor.
Inclusiv tu ai un blog cu filmari,unde presupun ca e copilul tau.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
MissJJ spune:
De curiozitate am zis sa vad unde au office google in londra si daca pot vb cu cineva of course numar de telefon au si raspunde tantea robotel si la toate optiunile nu ti se da decat o adresa de email sa ii contactezi la press office, street map etc. Ca pana una alta picasa e a lu google e in gradina lor si ei ar fi primii care sa sesiseze asta la oragnizatiile competente sa ia vreo masura ceva, nu?
UK offices
London
Belgrave House
76 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TQ
Phone: +44 20 7031 3000
Fax: +44 20 7031 3001
Eu din pacate trebuie sa plec de acasa revin mai pe seara.
_
Anatole France
Mummy of 2
Luna1 spune:
Mada am trimis eu email la google acum si i-am cam facut cu ou si cu otet (la modul frumos) le-am dat linkuri si le-am zis ca urmeaza sa contactez presa. Si ca astept raspuns cu masurile de securitate luate de ei.
Stiti ce nu inteleg eu? De ex sotul meu la servici are o masura de sec pe email ca nu poate primi poze nud, comentarii obscene, etc. Google nu poate face asta?
Luna1 spune:
Dark multumesc, am gasit deja de ajuns.
Pentru cine crede ca-s nebuna uitati-va la poza asta
http://picasaweb.google.com/marinopli/VacacionesIbiza2008#5250622306648360306
fetele au fost puse sa faca asta (sa se atinga) deci cine a facut poza e ori parintele ori ruda.
Luna1 spune:
Am raportat aici
https://www.ceop.police.uk/about/
In rest Dumnezeu cu mila ca multi dezaxati sunt pe pamantul asta.